вівторок, 6 березня 2012 р.

СОБІРАНІЄ ЗЄМЄЛЬ ТРИВАЄ

       29 лютого відбулося чергове засідання сесії Варвинської селищної ради. Серед багатьох питань, що були розглянуті на цьому засіданні, також розглядалося клопотання парафії храму Різдва Пресвятої Богородиці (УПЦ МП), про надання у постійне користування земельної ділянки розміром 0,26 га (26 соток) для будівництва каплички в смт Варва за адресою вул.. Матросова 13/б. Селищна рада задовольнила дане прохання, земельна ділянка передана в постійне користування для будівництва «каплички».

      Для того щоб розставити всі крапки над «і», необхідно зазначити, що на зорі незалежності поставало питання, про передачу кінотеатру з подвір’ям у користування православній церкві, але в той момент було вирішено зберегти все як є та виділити кошти на будівництво нової церкви в іншому місці, що врешті й було реалізовано. Але в церковних діячів пам’ять вибіркова, тож яка земельна ділянка буде наступна?

Депутат селищної ради
Дмитро Павленко
 

1 коментар:

  1. проблема не у виділенні ділянки, а у тому кому саме. Наші вівці не розуміють ріжниці між упц мп і упц кп. а якщо хтось і доганяє то йому пофіг - це наслідки савєцької деетнонізації українців. коротше, проблема зводиться до кількох питань - якого чорта у нас масковська церква? на якого біса вони нам треба? чого гроші варвинчан ідуть Ґундяю у москву? якого лисого атєц Ґріга - відомий - блудник, пяниця і сквернословиць причащає дітей?

    ВідповістиВидалити