середу, 30 травня 2012 р.

Доступні квитки!

Наше географічне розташування не дає змоги по місцю придбати авіа, ж/д, та автобусні квитки з інших/до інших міст. На поміч приходить мережа Інтернет. Йдемо на сервіс  http://tickets.ua/ Вибираємо транспорт, дати, місця, і т.д. Робимо оплату і отримуємо вже по місцю відправлення, або в Любій іншій схожій касі потрібний квиток :).
Звучить дещо заплутано. Поясню на прикладі. Виникла необхідність придбати квиток до Криму. Загальновідомий факт - в сезон придбати квиток практично не можливо. Вирішили дослідити вищевказаний сервіс. Вибрали дату відправлення і направлення (з Києва до Сімферополя). Стали доступними декілька потягів і вся інформація по ним. Вибрали той що більше підходить, вибрали місця в купе, зробили оплату. Через тиждень, будучи в Прилуках, пред'явивши паспорт,   я отримав на руки проїзні квитки. На замовлення через сайт пішло близько 20 хв. В касі до-оформлення зайняло 4 хв. Комісійний збір склав 4 грн.

1 коментар:

  1. Я цим сервісом користувався коли його тільки впроваджували. Було дуже гіморно. Забрало купу часу. На днях спробую нову версію. Мо дійсно так солодко як описано. А вони, часом, тобі не башляють відкати? А то реклами тут наробив...

    ВідповістиВидалити