суботу, 27 жовтня 2012 р.

Lady Land



Тримаючи в руках візитку салону краси «Lady Land», знаходжу необхідний номер і вже за 5 хвилин домовляємось про дату та час візиту. Наступного дня, в призначений час мене вже чекали. Знайшов легко - гуртожиток у центрі, 2-й поверх, над «Ощад Банком», вхід з двору.

З самого порогу починаю огляд: приміщення провітрене; підлога чиста; охайно. Куточка споживача не знайшов. Біля кожного майстра кваліфікаційний диплом. Після привітань дізнаюсь і пересвідчуюсь в наявності стерилізаторів двох типів, можна переходити до наступного етапу J
Ванночка для рук спеціальна (часом зустрічаються і звичайні тарілки J ). Протягом процедури отримав проф. рекомендації детальний опис процедур які можна отримати в салоні і порцію чудового настрою. До всього ще отримав, таку собі, міні спа процедуру з спеціальною сіллю та кремами.
Стосовно майстра (мною займалась Віта). Високий професіоналізм, чудовий гумор, уважний підхід, … можна багато чого писати, але керуючись тим що огляд має бути стислим опишу по народному – «Вище всіх похвал»!
Весь процес, від привітання до виходу зайняв 50 хвилин. Вартість – 30 грн.
Замість висновку:
ПЛЮСИ – Своя візитка, якісний інвентар, кваліфікаційні дипломи, професійний підхід, легкість в спілкуванні, чітке знання предметної області.
Мінуси – відсутність куточка споживача (говорять що виправляться найближчим часом)
Далі буде.

Немає коментарів:

Дописати коментар