понеділок, 3 червня 2013 р.

Одну людину шпиталізовано, та нанесений збиток на тисячі гривень.


Учора, 2-го червня, після короткочасної зливи, вода з даху багатоквартирного будинку, почала йти не стічними трубами, а через під'їзд та квартирами мешканців будинку №16 по вулиці Миру. В результаті - пошкоджено майно жителів, та шпиталізовано одного мешканця з ураженням електричним струмом.

Як виявилося, це зовсім не сила стихії, а повна безвідповідальність комунального господарства. Комунальним підприємством "Господар", були повністю проігноровані попередні звернення мешканців. Також, під час самого "потопу", на прохання мешканців будинку викликати майстра та електрика, черговий служби КП "Господар", повідомив, що Нікого, до ранку, викликати не буде. Що може тільки зафіксувати виклик, і тільки вранці, можливо, хтось прибуде.
При зверненні в МНС, було повідомлено, що будуть вжиті заходи, але до будинку так ніхто і не приїхав.
Єдина служба, яка відреагувала на виклик - була швидка допомога. Між викликом та прибуттям  пройшло менше чотирьох хвилин (23:39 - 23:43).
Подробиці та фото з місця подій будуть в наступній статті.

2 коментарі:

  1. На жаль, не дивно. Ні, з приводу дій МНС, ні, щодо бездіяльності КП "Господар". У них під будівлею бур'яни в коліно... Напевно дууууууууууууже заклопотані :) а вам, якась там вода, дякуйте що за ту воду ще рахунок не принесли, по новим тарифам :)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Адміністратор блогу видалив цей коментар.

      Видалити