четвер, 29 серпня 2013 р.

Фермерські війни



В продовження початих тем Перша і Друга.
Заливаємо відео репортаж відзнятий колегами!

26 коментарів:

  1. Скільки хочте смійтесь з моє версії, але видам її на обговорення. Значить так, виникають запитання.
    1. Чому десятки тренованих охоронців з собаками, із спецзасобами не чинили жодного опору 5 чи 10 нападникам? Хто не давав відразу після першого нападу подзвонити в інші точки жнив, щоб там устигли підготуватися?
    2. Якби це був справжній напад страшних бандитів, були б потерпілі. І не один, і по справжньому. Хоч одну людину забрала з поля швидка допомога? Про це ніде не пишуть і не показують.
    3. Юрист із Батьківщини каже по Інтеру, що били всіх, і тих, і тих. Чого б це били тих, хто їх найняв?
    Тепер дайте самі собі відповіді на ці запитання і скажіть, хто найняв цих людей, яка сторона конфлікту і кому вигідні його наслідки перед можливим черговим заходом на жнива у Срібнянський район як дощі пройдуть?

    ВідповістиВидалити
  2. Всеволод Святославович29 серпня 2013 р. о 11:45

    А теперь, обратите внимание, Ставничук, прокомментировал ситуацию лично. В то время, как Дмитренко, выставил на комментарии своего юриста (очень побитого, как он сам заявил).

    ВідповістиВидалити
  3. Уважаемый Всеволод Святославович! ВАС в офис АКВАРИУМ пропускают, или как я писал в прошлом году что за ними идут и наконец пришли, надеюсь на ВАС это не очень отразилось.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Всеволод Святославович29 серпня 2013 р. о 21:29

      Что вы, уважаемый?! Как может смена руководства отразится на мне?! Я, конечно же польщен, что вы так переживаете... Но все ок.

      Видалити
  4. Приятно иметь дело с интеллигентным человеком.
    Подождемс.
    Я думаю, дня через 4 с первых чисел КЕРНЕЛ смогут многим внести корективы.

    ВідповістиВидалити
  5. Чьи земли???????????
    Маркиза,... маркиза...., маркиза карабаса.....
    Когда сеяли, не воевали. Та бабка в телевизоре( на 1+1), сама не знает, кому пай продала, а может в этой неразберихе и нескольким покупателям сразу. И где те земли,--- а кто их знает. У каждого своя правда. Технику переколотили.

    ВідповістиВидалити
  6. Люди вийшли на поле захищати своє, а не олігархів. Хіба не зрозуміло, що бандити забирають у СТОВ "Батьківщина" не просто вирощений нею урожай, а забирають зарплати простих людей, гроші на виплату паїв, забирають роботу.
    Ще й підставляють простих людей, комбайнерів, шоферів, роблять їх співучасниками злочину. Слава Богу, що до людей це дійшло і вони побачили, що проти всіх селян навіть Кернелу важко воювати. Поки самі себе не захистять, ніяка охорона не допоможе.
    ....А бабка з телевізора не така проста, як думають кернеловці.
    Аби ще й до варвинчан дійшло куди вони вляпались. Гнати треба зайд у три шиї всім разом з нашого району.

    ВідповістиВидалити
  7. Интересно девки пляшут. Четвертый год воюют "Дружба-Нова" и Дмитренко. И где тут зарплата простых людей? И откуда взялись стрелки, которые по колесам лупили? Оказывается это простые люди за зарплату воюют..Где тут у них свое?. Вы на рожи посмотрите, в телевизоре хорошо видно.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. На ці "рожі" дивлився вживу, без телевізора. Мабуть і моя "рожа" не краща. Це наші прості сільські люди. У "Батьківщини" таких спецназовців із собаками взагалі нема. Яка там охорона - сторожі і все. А з людьми ви, кернеловці, конешно прорахувались. Тепер ви хоч день і ніч друкуйте листівки про поганого Дмитренка і лялю-Кернел, але вам ніхто не повірить. А на Гайдая, ще раз скажу, скоро молитимуться, згадуючи життя при ньому і з кернеловцями.
      "Где тут у них свое?" Я в шоці від такого розумного запитання. Рік вирощували кукурудзу, заробляли на цій землі собі зарплату, паї і тепер все зароблене зжере лондонський буржуй і його варвинські посіпаки?

      Видалити
    2. 15:58 (А на Гайдая ще раз скажу, скоро молитимуться, згадуючи життя при ньому І з кернеловцями) 1000 вІдсоткІв АНОНІМ ПРАВ

      Видалити
  8. У Гайдая у посіпак заробітна плата була 40-50 тисяч, він брав кредити, а помічники розтягали добро.Був би господар, рахував гроши, не вліз у борги, КЕРНЕЛ не купив би. У працівників була мінімалка, меньше не буде. Подарунки дітям на 1 вересня діти отримали кращі ніж за Гайдая. Хоча кошти ті самі. Не вдалося вкрасти, все дісталося дітям.

    ВідповістиВидалити
  9. Володимир Петрович3 вересня 2013 р. о 08:16

    У "Батькивщини" не мае спецназівців, тільки де взялися "прості робітники" схожі на чеченців и вибили щелепу спецназівцю, застрелили собаку, перебили колеса комбайнам? Мабуть прості робітники за копіїчну зарплатню найняли для захисту "своеї" кукурудзи.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Уважно почитайте перший коментар цієї новини і скажіть як ви тепер думаєте, де взялися люди схожі на чеченців.
      А ще подивіться новину "Одні виростили врожай, інші зібрали". На четвертому фото один охороноець у формі точно схожий на чеченця. Може він і наводчик?
      Та якби у Батьківщині справді були такі хлопці під рукою, хто б туди носа сунув? А на полях знов воюють одні українці.

      Видалити
  10. Цікавий відгук:

    Кернел завышает урожайность , чтобы получить хорошие показатели для инвесторов. И как результат – доход и выручку. У кернела с его не самой продвинутой технологией – почему-то самые большие показатели урожайности в стране. А чтобы закрыть эти дырки от потенциальной пустой дебеторки – он покупает потом официально такие активы, как ДружбаНова по фиктивной завышенной цене, которая гораздо больше от реальной. На офшорах это сделать можно. Делойт это может и понимает. Но по бумагам все красиво./

    Джерело: http://www.vnutri.org/kernel/

    ВідповістиВидалити
  11. Ще один з того самого джерела:

    Дружба-Нова пошла по п…де уже конкретно. Вот и Гайдая поблагодарили.Жаль – ведь технологичная,развитая компания( была).Не то что КЕРНЕЛ с варварскими документопроцедурами образца середины 60-х – талоны комбайнеров, Книги учета тмц вручную,пломбираторы свинца. Это позапрошлый(!!!) век,товарищи .Инвестиции в иновации процессов учета с точки зрения руководства КЕРНЕЛ очень дороги и медленноокупаемы-явно дешевле нагнуть дол…б..е.ов писать ручкой под копирку.При том,слава богу, еще шариковой ,а не хим.карандашем. В покупке Дружбы-Новой была одна единственная цель – из последних сил питаться подерживать репутацию КЕРНЕЛ в среде инвесторов как псевдо-ноу-хау-компании (что автоматически повышает биржевой рейтинг и прогнозную рыночную цену).Вот и будут в офис в Варве возить потенциальных кредиторов и покупателей глаза мылить.То есть – купили блестящую дорогую упаковку для дешевых леденцов. Сельскохозяйственный бизнес технологически и инновационно отстает от конкурентов лет на 10 – ориентир только на товарную реализацию самых рентабельных зерновых и масличных -это взгляды 2005-2007 г..Элеваторный бизнес-это вообще отдельная тема.Предприятия середины 60-70-80 г.г.( а ведь есть еще и 30х-50 х),которые достались по-дешевке в нач.2000-ных на фоне современных силосных элеваторных технологий – просто амбарные помещения с металоломом.Тем более,современных элеваторов стает все больше и больше – и постройка каждого нового силоса автоматически бьет по еще вчера незыблемой монополии КЕРНЕЛ .Инвестировать же деньги в старье может только безумец.Веревский прекрасно понимает ситуацию- время работает однозначно против него – но продаваться он будет очень дорого.

    ВідповістиВидалити
  12. Первичный учет прошлого века не дает воровать в этом.Ох беда, беда. Что написано пером....

    ВідповістиВидалити
  13. Вот и результат!
    http://osp-ua.info/lastnews/20185.html

    ВідповістиВидалити
  14. Василь Петрович6 вересня 2013 р. о 14:59

    Триндець СТОВ "Батьківщина". Не треба війск, вівчарок, кулеметів. Туди пішла працювати О.К.Таценко. Після ії праці ще не вижила ні одна фірма.

    ВідповістиВидалити
  15. Срібняни воююють із загарбниками, а що варвинчани робитимуть, як таке у нас почнеться? А воно почнеться як люди почнуть іти з своїми паями до нашого варвинського Дмитренка у Срібнянську "Батьківщину"? А чим погано? за пай сім відсотків дають з усіма індексаціями. Хочеш грошима бери, хочеш любим зерном по 1,50 грн. за кілограм. І начальство рядом, любе питання вирішить можна, не треба у Лондон до хазяїна їхать.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ага, а в хто буде неправильно дивитись в бік Дмитренків, того відвідають "працівники" кавказької національності. Давайте не будемо наївними, Дмитренки давно вже не власники "Батьківщини" де-факто. Останній їхній господар, нардеп, прізвище якого вже озвучено у ЗМІ. Дмитренків тримають лише для збереження соціальної рівноваги. Варвинчани, срібняни: не слухайте Бебиків, Фролкових і їм подібних істот. Хто був в кабінах комбайнів, тракторів, автомобілів, в міліцейському оцепленні? В основному наші варвинські, срібнянські хлопці. Питання: з ким розпочали війну Дмитренки, на кого направили кавказців? На керівництво Кернела, Ставнічука чи інших, які віддавали команди? Ні, на тих хто був в полі. Ви хочете щоб і в подальшому такими методами Дмитренки вирішували спірні питання? Завтра хлопці спортивної статури або кавказької національності приїдуть до Вашого сільського голови. Кернел також повів себе по-хамськи, без жодних перемовин, попереджень пішли збирати чужий врожай, кинувши своїх працівників під удар. Впевнений, люди в нас розумні і зроблять правильні висновки з даної ситуації.

      Видалити
    2. Варвинчани, срібняни: Дивіться і слухайте правду про війну.
      http://www.youtube.com/watch?v=iqGGLjyxrxo&feature=youtu.be

      Видалити
    3. Варвинчани, срібняни: Дивіться і слухайте правду про війну.
      (продовження)
      http://www.youtube.com/watch?v=q8MJFgSMBbg&feature=youtu.be
      Чмтайте сайт Антирейдер http://www.antiraider.ua

      Видалити
    4. ----Відповідь Аноніму від 8 вересня 2013 р. 16:07 ----------
      А хто ви такий щоб усіх на цьому сайті учить кого слухать, а кого ні, де закривать вуха, а де відкривать? Не паліться оцими професійними словечками "де-факто" і похожими. Надавайте свої послуги Кернелу, тримайтесь за робоче місце, працюйте і далі над випуском листівок, які розкидаються у селах, де воюють за урожай, і сопіть собі тихенько. Вчитель знайшовся. Ці казки, які ви тут написали, своєму начальству розкажіть. Не вважайте когось дурнішим за себе.

      Видалити
    5. Бачу заділо за живе. Правда очі ріже? Звичайно, простіше брехати привселюдно і справно за це отримувати гроші. Але не забувайте, що рано чи пізно все таємне стає явним. Соромно буде людям в очі дивитись.

      Видалити