вівторок, 22 жовтня 2013 р.

Анонс програми «Гроші» на 1+1.

Анонс сюжету «рейдерські жнива» програми «Гроші» на 1+1.
-А в чем сила, брат?
-А вот в чем! В деньгах вся сила, брат. Деньги правят миром, и тот сильнее, у кого их больше.
-Ну хорошо, вот много у тебя денег, и че ты сделаешь?
-Куплю всех!
-И меня?
(Брат 2)

Керуючись анонсом передачі «Гроші» на 1+1, жителі Чернігівщини чекали на сюжет у понеділок, 21 жовтня 2013 року.

ВІДЕО:
Так і не дочекавшись, вказаного сюжету, багато очікуючих, серед яких і редакція даного блогу, прийшли до думки, що анонсованого сюжету, в циклі передач ніколи не з’явиться.  
Виникло багато припущень щодо подальшої долі передачі. Пів дня переговорів з фахівцями та репортерами телеканалів, дещо прояснило ситуацію.
Перш за все, анонс може бути оголошений на стадії опрацювання та підготовки матеріалів. Якщо справа може почекати, і від цього її актуальність суттєво не втратиться, то, з моменту збору інформації, до її виходу в ефірі, може пройти 2-3 місяці.
Наразі, особисто нам, не вдалося поспілкуватися напряму із журналістами програми. Але ми обов’язково це зробимо в найближчий час.
За всім перебігом подій ви зможете відстежити на цих сторінках.
Якщо хтось із читачів має матеріал, який може доповнити дану тематику, просимо надіслати її на нашу електронну скриньку: varva.news@gmail.com
А поки що чекаємо на наступний випуск програми (щопонеділка о 22:30).  
-Вот скажи мне, американец, в чем сила? Разве в деньгах?
Вот и брат говорит, что в деньгах. У тебя много денег, и чего?
Я вот думаю, что сила в правде. У кого правда, тот и сильней.
Вот ты обманул кого-то, денег нажил. И чего, ты сильнее стал?
Нет, не стал. Потому что правды за тобой нет, а тот кого обманул, за ним правда. Значит он сильнее.
(Брат 2)


13 коментарів:

  1. В анонсі 22 жовтня у випуску ТСН.Ранок було чітко і розбірливо сказано: ”Подробиці пристрасних жнив дивіться сьогодні в програмі “Гроші”. Не через тиждень, не через два-три місяці, а СЬОГОДНІ. Хтось повірить, що на той момент програма не була готова? Хто повірить, що диктори 1+1 під словом “сьогодні” розуміють щось інше, ніж решта людей? Навіть якби обіцянка була ненавмисною помилкою, то чому не сказати про це всім тим, хто сидів допізна перед телевізором, коли “Гроші” вийшли в ефір? Чому не повідомити, коли вийде саме цей сюжет?
    ......Да, таки “сила в деньгах”!

    ВідповістиВидалити
  2. Любі друзі :)). Перш за все хочу повідомити вам, що анонс сюжету "рейдерські жнива", із циклу програм "Гроші", каналу 1+1, лишається на наших сторінках.
    Наш спеціальний кореспондент вирушив на вияснення деталей чому не вийшов сюжет в ефір, і коли він має вийти. Результати зустрічі будуть теж повідомлені.
    До того часу, поки не з'ясуються деталі з цього питання, прошу вас втриматися від коментарів та реплік, які можуть ввести в оману як журналістів, так і читачів даного тематичного ресурсу.
    Давайте не будемо забігати наперед подій і робити поспішних висновків. У всіх буде нагода висловити свою думку, але після виходу сюжету в ефір, який, скоріше за все, має вийти у наступний понеділок (28 жовтня 2013р.). Саме це, як вже говорив вище, ми намагаємося дізнатися.
    Розуміючи що тема цікава, і викликає багато емоцій, ще раз прошу підійти до неї дипломатично. Якщо маєте цікавий матеріал, надсилайте його за нашою електронною адресою. Жодне повідомлення не залишиться поза увагою.
    Наш ресурс завжди був вільно-доступний і не передбачав коригування коментарів і їх заборону. Ми, і надалі, хочемо зберегти такий формат, тому всі теми відкриті для дискусій.

    ВідповістиВидалити
  3. А чому б вам самим не випустити таку передачу? 1+1 - да круто, але ж їх на всю Україну і світ не вистачить?! Ви можете це робити взявши Варвинщину і околиці. А потім буде можливість порівняти інформацію. Те що коїться на місті, одним виїздом не можна буде описати. Проблеми Варвинщини існують не тільки в даному секторі, а і у багатьох інших. Винести палатку, як зробили "гроші" від 1+1 - скарг назбираєте мішок.

    ВідповістиВидалити
  4. Люди добрі, хата тепла
    — У тебя папа, мама был?
    — Был.
    — Тогда зачем ты такой злой? Зачем, как собака?
    Для чого ці погрози? Хто, і головне чому, збирається йти у ліса? Влаштовувати терори і т.д.
    На дворі, вже далеко не середньовіччя, а третє тисячоліття. І живемо ми, майже у Європі. Чому не вирішувати питання цивілізовано?! Чому, особисто в мене, виникає бажання чистити коментарі (які часто не стосуються опублікованої теми)?
    Ця тема стосується Анонсу програми! Не чийогось приватного життя. Не роботи. Не дозвілля.
    Нам, покищо, не вдалося особисто зустрітися і поспілкуватися з особами, які вирішують чи йде сюжет в ефір чи ні, а саме з генеральним директором телеканалу 1+1 - Олександром Ткаченко, та редактором "Грошей" - Максимом Сухаренко (хоча питання їм вже поставлені і ми сподіваємося на відповідь). Але, дотичні до сюжету особи, запевнили, що сюжет готовий. Керуючись журналістською етикою, ми чекаємо на понеділок. До того часу, вважаємо не доцільним робити якісь висновки.

    ВідповістиВидалити
  5. слушні і доречні? ой сорі! я не знав що тут можна писати виключно слушні і доречні коментарі, я думав тут можна вільно висловлювати думки , які так чи інакше стосуються теми. вибачайте - не вловив тонкої іронії вашого ніку, пане цензор). а щодо телефону то по-моєму з вами вже все обговорено

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. "А в чем сила брат? В деньгах сила брат.Деньги правят миром." Смысл тоді данного блогу? Закрить і не дурить людей.

      Видалити
  6. Ви спочатку відкрийте блог, для того щоб потім "закрить і не дурить людей".
    Поки не закрили, підніміть тематику. Запросіть гостей для обговорення. Уявіть що запросили людей до себе додому, обговорити новини за чашкою чаю. Сидите, разом з родиною, сьорбаєте чайок, обговорюєте, а потім, за столом з'являються фрази на кшталт "та ви тут всі лохи, а власник дому - козел. Блевал на эти именины, котлеты с ё....й конины" і т.д.
    По ходу у вас тільки і думка, як би його, цей блог, швидше закрити?! Не змогли фізично, намагаєтеся так зробити щоб колектив не мав бажання сюди взагалі якісь статті писати?

    ВідповістиВидалити
  7. http://varva-news.blogspot.com/2013/03/blog-post_22.html?showComment=1368740325685#c747320537470232470
    17 травня 2013 р. 00:38 - ну чим я не пророк?

    ВідповістиВидалити
  8. лопнула свобода слова. споглядайте вітрину. думаю тепер цей блог нічим не відрізняється від газети радянське життя та іншого зомбонепотребу. до речі, треба б підчистити інші теми - там теж багато вільнодумства і нєуґоднасті. ще раз плещу в долоні!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Не дивлячись на негативний зміст Вашого коменту, і те, що вже декілька разів прийшлося по новому відповідати (текст не зберігався), я радий Вас вітати, як Першого реального учасника. Стосовно Ваших стверджень, я, до піни з рота, втомився доказувати протилежне. Як втомився весь редколлектив, переглядати та видаляти анекдоти пачками; те що Ющенко пасіку виносить; те, як хтось комусь відриває голову, кладе туди купу ла… і пришиває назад. Чи може Ви думаєте що це я з уяви беру? Всі намагання і звернення до учасників, пройшли марно.
      Що змінюється? Так, треба завести профіль щоб мати можливість залишити коментар. Це було важко зробити особисто Вам? Думаю ні. Якщо у когось виникають складнощі, зверніться, ми допоможемо. Якщо хтось хоче лишити вагомий коментар без прив’язок до профілів, Ви можете надіслати його нам поштою.
      Для чого? Перш за все, для Вашої зручності. У кожного з учасників, з часом, сама-собою виникне та ствердиться відповідна репутація, якою, кожен з учасників буде відрізнятися і перейматися. У Вас, шановний ttthok5, можливо, буде репутація «пророка».
      Ми обома руками «ЗА» створення платформи для вільного і доступного спілкування. Готові обговорювати це. Про всяк випадок, нагадаю, що давно (10 березня 2013 року) існує відповідна тема (http://varva-news.blogspot.com/2013/03/blog-post_10.html ). Її ми піднімемо нагору. Звісно простіше написати, що блог – відстойний, куплений, заангажований, … Так не так, і сяк не так. Скажіть як?!
      Ще раз пропоную Разом створити певні правила. Опишіть своє бачення у темі роботи блогу, складемо все до купи, і матимемо те чого прагнемо.

      Видалити
  9. для початку тре повернути оту переписку починаючи з коменту з порадою видалити цю тему з дописами або тікати у ліси.. та переписка варта усіх інших дописів у цьому блозі. більше нічого без повернення анонімності зробити не вдасться) бо наразі тут тіко ми пишемо - то де сенс блогу?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Деякі коменти видалялися без архівування. Це стосується коментарів, адресованих якимось "лошарам" наприклад. Про яких, вже піднімалася дискусія у середині травня місяця, але так і не доведена до логічного підсумку. Або коментів, в яких (повторюсь) "хтось комусь відриває голову, кладе туди купу ла… і пришиває назад".
      Я залюбки пришлю Вам копію коментарів, які є в архіві. Ви почитайте, і визначте їх причетність до теми. Звичайно, матимете можливість викласти ці коментарі.
      Стосовно анонімності. Вас дуже засмучує "ttthok5"? Можна зареєструватися як "Анонім" або щось схоже. Свої доводи я вже не одноразово озвучив. Озвучте чому так круто, коли всі аноніми!
      Для отримання копії коментів, пришліть запит з темою "коментарі" на нашу скриньку.

      Видалити
  10. скільки нових коментарів! я у захваті! ваша реформа таки працює!
    ..до речі сьогодні вдруге відправив запит

    ВідповістиВидалити