понеділок, 14 жовтня 2013 р.

Депутатське звернення щодо скасування тарифів

Сьогодні 14 жовтня 2013 року група депутатів зареєструвала депутатське звернення про внесення до порядку денного чергової сесії питання скасування рішень виконавчого комітету Варвинської селищної ради від 29 березня про встановлення тарифів №42 та №43 (дивись сканкопію).

 Планувалося звернутися до всіх депутатів, але в силу різних обставин депутатам: Бойку М.М., Виноградській Т.Г., Гундиру В.Ф, Гутаку В.А., Іванченку Г.І., Цопі П.К., Волох Н.М., Даниленку А.В., дане звернення не подавалося на підпис. Депутати Смаглюк С.М. та Карпусь А.Г. відмовилися від підписання, депутати Рептюх В.Г. та Повар В.І не визначились.
Чекаємо на голосування 17.10.2013 року.

 

3 коментарі:

  1. Прошу надати списки членів виконкому які прийняли (ГРАБІЖНИЦЬКІ) тарифи.
    Нехай люди подивляться в очі цим добродіям.
    Прошу дипутатів розглянути питання, що до членів (бандитського виконкому) які постійно приймають рішення з порушенням чинного законодавства. Хто зупинить даму з (чуприною) яка нехтує всим за раді своєї наживи та своїх особистих інтересів , неодноразово своїми неадекватними вчинками нанесла сбитки державі.

    ВідповістиВидалити
  2. Даю списки "героїв" Варви, які підписали ці тарифи:
    1 саверська-лихошва
    2 садовий с.м.
    3 озимай г.с.
    4 левадний в.с.
    5 хоменко в.м.
    6 кістенко л. о.
    7 черняхович м. в.
    8 остах м.м.

    ВідповістиВидалити
  3. Левадний не є членом виконкому, хоча був присутній на засіданні виконкому як посадова особа РДА. Копії рішень та протоколу засідання ви можете знайти за посиланням в цій статті. Голосували решта сім осіб.

    ВідповістиВидалити