неділю, 6 жовтня 2013 р.

Кадрова політика СТОВ "Дружба Нова"

У зв'язку з ожвавленим обговоренням кадрової політики компанії, для зручності навігації створюємо відповідну тему....
В ній можна обговорити кого звільнили, кого прийняли, хто на валізах, де беруться кадри, яка заробітна платня, і т.д.

Надихнули останні коменти із теми "Новий керівник СТОВ "Дружба Нова"

124 коментарі:

  1. Борсука призначено генеральним.

    ВідповістиВидалити
  2. А держреєстр каже наступне
    Ідентифікаційний код юридичної особи
    31333767
    Повне найменування юридичної особи та
    скорочене у разі його наявності
    СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКЕ ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ДРУЖБА-НОВА"
    ( СТОВ "ДРУЖБА-НОВА" )
    Місцезнаходження юридичної особи
    17612, Чернігівська обл., Варвинський район, село Озеряни, ВУЛ. 19 БЕРЕЗНЯ, будинок 7
    ПІБ керівника юридичної особи (дані про наявність обмежень щодо представництва від імені юридичної особи)
    ХВОСТОВА НАТАЛЯ ГЕННАДІЇВНА (обмеження повноважень щодо представництва згідно статуту СТОВ "Дружба-Нова")

    Ще вчора там був Ставнічук.

    ВідповістиВидалити
  3. Саме так. Суперайчар всіх часів і народів відправлена в зіслання розрулювати результати своєї "роботи".

    ВідповістиВидалити
  4. Наталья Хвостова
    В Кернел с 2001 года. Предыдущее место работы — корпорация Укринтерпродукт.
    В 1997 году окончила филологический факультет Донецкого государственного университета.
    В 2005 году окончила программу профессионального развития Киево-Могилянской бизнес-школы «Управление человеческими ресурсами». В этом же году получила Сертификат международного аудитора Системы менеджмента качества в соответствии с международным стандартом ISO 9001.
    В 2008 году окончила программу профессионального развития Открытого Университета Великобритании «Корпоративный менеджер».
    В Кернел отвечает за организационное развитие, управление персоналом и связи с общественностью всех бизнес-направлений.

    ВідповістиВидалити
  5. Ну тогда про Дружбу Нову, не стоит переживать, такие професионалы взялись за роботу.

    ВідповістиВидалити
  6. Дійсно, за Дружбу-Нову переживати не слід. Перейматись слід за Кернел. Наталія Генадіївна з такими заступниками як Делія і Завгородній швидко кластер ДН доведуть до ручки.

    ВідповістиВидалити
  7. Нова директорша тимчасова. На два тижні.

    ВідповістиВидалити
  8. Відповіді
    1. А далі одне сухе речення: "Кластер "Дружба-Нова" ждет судьба харьковского кластера - станет непрофильным активом и будет продан, это 100%!!!".

      Видалити
    2. Кому? Для того щоб продати треба:
      1. Гайдая С.А., навколішках, просить назад.
      2. Повернути команду професіоналів.
      3. Підняти на новий рівень.
      ....
      А тоді, можливо щось робити.

      Видалити
    3. А какой резон тогда продавать?

      Видалити
  9. Чим далі, тим більше переконуюсь, що Веревський не уявляв, що він купує. “Дружба-Нова” сьогодні для них як покупка сучасного літака для відсталого колгоспу. Посиділи в красивій кабіні льотчика, погуділи, понажимали красиві кнопки навмання, а воно не летить... Наче пороблено...
    Делія як спец по авіації каже, що треба смикнуть і з буксіра завести, Хвостова радить розгорнути у всіх газетах піар-компанію, що цей літак взагалі не літає і взагалі то зовсім не літак, а просто декорація. Служба безпеки підказує, що в усьому винуватий льотчик, якого льотчиком призначили вчора, а до того він був невідомо ким. А тут ще кредити віддавати треба, бо купили “Дружбу” за позичені гроші.
    Невже Гайдай скоро приїде в “Дружбу-Нову” на білому коні і під звуки фанфар?

    ВідповістиВидалити
  10. Темнее всего перед рассветом. Специалисты в КЕРНЕЛ грамотные. Просто так быстро эту махину не развернуть. Справятся.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. А махіну Кернел вже розвернув. І направив у провалля.З цим справились нормально.

      Видалити
  11. А ще знаєте у якому місці дуже темно? Даю підказку: слово починається на букву Ж. Ото Кернел вже там.

    ВідповістиВидалити
  12. Навіщо розказувати про професіоналів з Кернела, навіть у старих підприємствах безлад, вторік без прибутку, цього року само собою зрозуміло. Якщо дивитися фінансову звітність то Кернел набагато дальше в боргах, ніж Дружба, і аж ніяк Кернел за свою історію при таких фінансах не працював краще .
    А про літак красиво написано, ще краще в Форбсі - космічним кораблем потрібно було вчитися керувати, а його взяли та порізали на метал.

    ВідповістиВидалити
  13. А. Веревський9 жовтня 2013 р. о 21:37

    Цікаво, хто пише цю всю маячню?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. А Форбс - тоже маячня? Рекомендую прочитати:
      http://forbes.ua/business/1359252-iz-kompanii-verevskogo-ushel-ceo

      Видалити
  14. Літак полетить, якщо будуть закручені гайки, тверезі пілоти, навченний провірений персонал.

    ВідповістиВидалити
  15. Адміністратор блогу видалив цей коментар.

    ВідповістиВидалити
  16. «Дружба-Нова»чи «Кернел»?
    Доброг дня,моя рідна Варво та Варвинчани!
    Кожен дорослий та, напевно, і молоде покоління знає,якою була Варва за «Дружби – Нової»: зростав добробут підприємства та добробут Варви і нас разом з Вами,Варвинчани! Ми самі тут працювали, влаштовували на роботу в підприємство своїх дітей і рідних, сюди приїздили з усіх усюд спеціалісти. «Дружба – Нова» прославилась на весь світ! І, навіть, німці, чия країна найрозвинутіша в Європі, говорили «Gut» «Дружба – Нова».
    За розвитком новітніх технологій у рослинництві наше підприємство займало одне з передових місць в Україні. На базі зруйнованої ферми був побудований сучасний молочно-товарний комплекс. А це – додаткові робочі місця,прибуток в господарстві,надія на краще майбутнє.
    Коли бачили напис «Дружба – Нова» - відчували гордість,що ми - дружбяни, працюємо в цьому підприємстві. Прийшов «Кернел». До чого ми йдемо? Як писали газети «Що буде з «Дружбою – Новою»? Пішли перші скорочення робочих місць,люди забирають паї,зменшилось поголів’я ВРХ.
    Надіє Федотівно(начальник управління ветеринарної медицини в Варвинському районі)! Ви ж, напевно, знаєте, що забій тварин проводиться на землі за забором біля комплексу і здається бізнесменам? Більше сотні голів уже вивезено самих корів. Куди ж Ви дивились? А як же показники району за які Ви завжди добивались? Невже Вам байдуже? Вас переступили! Кров досліджують в Чернігові. Невже в Вас опустились руки? На фермі с. Калиновиця на даний момент припинено парування корів. Отже на ній можна поставити хрест. Із свиноферми Дащенок вивезли всіх кнурів, а не так давно ми всі там купували свиней,як малих,так і великих, і яка годувала всю «Дружбу – Нову». Простіше кажучи доля в неї така, як і в Калиновиці. Можливо,як продадуть свиноферму,то з’являться кошти , щоб віддати 65 грн. за підчіпник, що був куплений за власний рахунок трактористів. Невже керівники такої компанії думають тільки про себе? Зменшився продаж молока на 6000 кг. За три місяці господарювання компанії «Кернел» ми повернулися на 5 років назад. А що ж тут дивуватись,коли заступник директора СТОВ «Україна» (яка входить в компанію «Дружба – Нова») Романчик Т.О. не знає,що є така культура тритікале, і рекомендує поросят випоювати так, як і телят – з соски, здоюючи свиноматок.
    Михайло Травецький – начальник служби тваринництва «Кернел» на підсумках піврічної роботи сказав,що «…стать тварин залежить від моменту введення сперми, настрою техніка і від того,в який ріг матки попаде сперма»,хоча було задано питання про якість сперми. Генетика пройшла повз цю людину. Пан Травецький! Ви б не хотіли взяти участь в шоу «Україна має талант»? У Вас талант руйнувати ферми, набиваючи собі кармани. Принаймні в двадцятку по Україні Ви б ввійшли. «Агрікор – Холдінг» ще й досі не відійшов від Вашої роботи, зате Вам дуже раді «Українські ферми».
    Пан Завгородній! А де ж 400 нетелів,які Ви обіцяли привезти разом із новим зоотехніком? Зоотехнік приїхав,та чи надовго? Чи доля його так як у Ставнічука – звільниться, звільнивши всіх спеціалістів?
    Ми розпочали спілкуватися з працівниками інших господарств,які належать «Кернелу» і що Ви думаєте? Вирізання свиноферм,скорочення поголів’я,скорочення робочих місць,зменшення зарплат,люди забирають паї і викликають телебачення,бо закривають дитячі садочки. Соцсферою «Кернел» не те,щоб займався,він не хоче про неї й думати. Їх ніщо не цікавить крім землі.
    Шановний Сергію Анатолійовичу Гайдай!
    Поверніть,будь-ласка, «Дружбу-Нову» і поверніться самі. Ваш кабінет був завжди відкритий . Тепер неможливо підійти навіть до офісу - собаки в ріст з людину,а охорони більше ніж робочих.
    «Кернел»! Ви тут чужі і ніколи не будете своїми!!!
    Варво,прокинься!!!!


    Варвинчани! Чекайте новин від нас і пишіть самі!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. а де ж підпис "ВЕЛИКИЙ ФАХІВЕЦЬ ПО ЗВ"ЯЗКАМ З ГРОМАДКІСТЮ дядя Гайдай"??:-))))

      Видалити
    2. Так пише людина, якій урвалися надприбутки...

      Видалити
    3. Валерій Павлович13 жовтня 2013 р. о 15:31

      Шановний - не тритікале а тритикале — озима або яра злакова рослина, штучно створена селекціонерами схрещуванням жита з пшеницею. Вирощується як продовольча і зернофуражна культура. Назва рослини Triticale, Triticosecale походить від латинських назв пшениці (Triticum L.) та жита (Secale L.).

      Тритикале привертає до себе особливу увагу у зв'язку з тим, що по ряду ключових ознак (врожайність, харчова цінність) воно перевищує обидві батьківські рослини, а по стійкості до несприятливих погодних умов та ураженню хворобами перевищує пшеницю та не поступається житу

      Видалити
  17. Татьяна Александровна.12 жовтня 2013 р. о 11:21

    "Відповідно до ч.4 ст.32 Конституції України кожному гарантується судовий захист права спростовувати недостовірну інформацію про себе і членів своєї сім'ї та права вимагати вилучення будь-якої інформації, а також право на відшкодування матеріальної і моральної шкоди, завданої збиранням, зберіганням, використанням та поширенням такої недостовірної інформації. "
    Не пожалею денег, найду брехуна.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Хто б ще згадував Конституцію! На полі її треба було згадувать на срібнянському, куди ви як німці прийшли з вівчарками людей грабувать. Усі давно зрозуміли вашу кластерну стратегію. Прибрав до рук, вичавив усе, що можна і далі продавай. Ви так робите і з людьми і з землею. І з Борсуком так зробили. Втираєте людям брехню і збираєтесь шукать брехуна. У дзеркалі його пошукайте.

      Видалити
  18. Геть ляхо-москальську орду Кернел з нашого краю!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. так-так, давайте, Гайдаї, повертайтеся! давно в нас по вулицях ренж ровери не гоняли. розоріть вже цю Дружбу Нову в кінець, щоб ні вашим, ні нашим

      Видалити
    2. Краще коли мордовороти з вівчарками ходять? Коли ще адмінприміщення у Варві охоронялись вівчарками? Можливо при німецькій окупації. По Варві ганяють на вісімках, нивах і тп. "шпики" - "інтелектуальні" хлопчики у спортивних костюмах - висліджують всіх. Офісних працівників заставляють заповнювати анкети на "благонадійність" до Кернела. Скоро до кожного працівника буде приставлений персональний обліковець. Така жандармська система вам подобається?

      Видалити
  19. Так пише той, хто був на підсумках півріччя, працював в Агрікорі, добре знаеться на свинях та осіменінні, мав доступ в кабінет генерального директора та залишився без кормушкі.

    ВідповістиВидалити
  20. Александровна процес не обратим!!!! Правда трохи щіпа чи може коле прямо під ребро??

    ВідповістиВидалити
  21. Так, .... за распространение заведомо неправдивой информации, позорящей достоинство и честь другого человека и наносящей ущерб его репутации, предусмотрено наказание в виде:

    - штрафа от 200 до 500 необлагаемых налогом минимумов доходов граждан, что составляет около 8,5 тысяч гривен;

    - ограничение свободы до двух лет;

    - исправительные работы на срок до одного года.

    Если гражданин был оскорблен публично, например, во время выступления в СМИ или на публике предполагается штраф в размере от 500 до 1500 гривен, исправительные работы на срок от одного до двух лет или ограничение свободы на срок от 2 до 5 лет. Причем, при этом клеветник лишается права на срок от года до трех лет занимать определенные должности или заниматься определенной деятельностью.

    Если клевета была сопряжена с обвинениями в совершении тяжкого или особо тяжкого преступления, то наказание должно быть предусмотрено следующее:

    - ограничение свободы от двух до пяти лет;

    - лишение свободы на срок до трех лет.

    При этом запрещается от года до трех лет занимать определенные должности или заниматься определенной деятельностью.
    More: http://crimealawyers.com/news/za-klevetu-na-nary-zashchita-chesti-i-dostoinstva-v-ukraine

    ВідповістиВидалити
  22. Відповідальність директора............Найсуворішим видом відповідальності є кримінальна відповідальність, передбачена ККУ. Розглянемо, наприклад, відповідальність за ухилення від сплати податків, зборів, інших обов’язкових платежів (ст. 212), службове підроблення (ст. 366), службову недбалість (ст. 367).

    Ухилення від сплати податків вкупі зі службовим підробленням можуть проявитися в умисному внесенні неправдивих відомостей до податкової декларації (розрахунку) або звітності до відповідного фонду соціального страхування, якщо це призвело до фактичного ненадходження до бюджетів чи державних цільових фондів коштів у значних розмірах (на сьогодні — 257,5 тис. грн1). Якщо ж умисне внесення службовою особою до такого документа неправдивих відомостей призвело до фактичного ненадходження коштів у менших розмірах, кримінальна відповідальність за службове підроблення за ст. 366 ККУ не виключається.


    1 При кваліфікації злочинів за ККУ необхідно виходити із розміру ПСП, визначеної пп. 6.1.1 Закону про доходи, з урахуванням положень п. 22.4 цього закону (п. 11 Постанови ВСУ від 08.10.2004 р. №15 та лист ВСУ від 30.12.2003 р. №5-13НЗ87).

    Відповідно до п. 15 Постанови Пленуму Верховного суду України від 08.10.2004 р. №15, умисне ухилення від сплати чи сплата у неповному обсязі сум податкових зобов’язань (податку, збору, іншого обов’язкового платежу) є закінченим злочином з моменту фактичного ненадходження до бюджетів чи державних цільових фондів коштів, які мали бути сплачені у строки та в розмірах, передбачених законодавством з питань оподаткування (тобто сум узгоджених податкових зобов’язань, визначених згідно із Законом №2181), а саме — з наступного дня після настання строку, до якого мав бути сплачений податок, збір чи інший обов’язковий платіж, що відповідно до визначеного ст. 5 цього Закону порядку вважається узгодженим і підлягає сплаті. Проте, згідно з ч. 4 ст. 212 ККУ, особа, яка вперше вчинила ухилення від сплати податків, звільняється від кримінальної відповідальності, якщо вона до притягнення до кримінальної відповідальності (тобто до пред’явлення обвинувачення) сплатила податки, збори (обов’язкові платежі), а також відшкодувала збитки, завдані державі їх несвоєчасною сплатою (фінансові санкції, пеня).

    Звернімо увагу, що кримінальна відповідальність за статтями 212 і 366 ККУ настає виключно при умисному скоєнні відповідних діянь, тобто коли винна особа розуміла можливі наслідки і бажала (або хоча не бажала, але свідомо припускала) їх настання. В інших випадках у ККУ передбачено відповідальність за службову недбалість, яка полягає у невиконанні або неналежному виконанні службовою особою своїх службових обов’язків через несумлінне ставлення до них, що заподіяло істотну шкоду державним чи громадським інтересам, що охороняються законом (під істотною шкодою у цьому випадку розуміється шкода, яка перевищує 25,75 тис. грн).

    ВідповістиВидалити
  23. Рейдери з Кернела розширили сферу діяльності і на Борзнянщину, де гноблять фермара Січка і грабують його урожай.
    Подробиці тут: http://pik.cn.ua/5978/

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Його грабують чи свій збирають? наскільки я знаю в Борзні землі Дружби Нової. А "фермерство" - це така собі форма отримання державної землі через фермера (без аукціону), яку практикував у свій час Гайдай. А це не Січкин син в нас бухгалтером працює??

      Видалити
  24. Многих работников забрал С,А. Гайдай у Кернела к себе на офис. И зарплату дал харошую, но эсть вопрос.
    1 На сколько месяцов хватит личных активов у С.А.
    2 Зачем ему эти люди.
    3 Каким образом собирается воевать с Кернелом.

    Ответ

    1 Денег не много, но пытаются привлечь инвесторов.
    2 Будет брать всех местных с руководящих должностей с Кернела. В Кернеле и так уже не хватает людей, что вызывает определенную панику. Но когда Кернел начнет продажу Дружбы Гайдай С.А. сделает реверс и многих повыганяет.
    3 Сейчас взяв в аренду комбайны будет пытатся собирать урожай Кернела, но это очень ОПАСНО. Может произойти цепная реакция и тогда втянутый в войну С,А. бес серьйозной финансовой потпитки может стать на колени.

    И так дорогие читатели блога, продолжаем наблюдать картину Лебедь Рак и Щука ( Гайдай, Дружба нова, Кернел).

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Маячня з будуна. Звільнені стоять на біржі, або сидять на городах.

      Видалити
  25. На Покрову Кернел штурмував Срібнянщину.
    Подробиці тут:
    http://sribne-gazeta.com.ua/news/2013-10-15-238

    ВідповістиВидалити
  26. Новини з поля бою!!!!!!!!!Свиня проти Завгороднього!!! В Каплинцях свиноматка напала на заступника генерального директора СТОВ "Дружба-нова" С.В. Завгороднього. Свинарка заступилась за свиню, на данний час вона в лікарні. Завгородній не постраждав.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Подробиці в студію!

      Видалити
    2. Спростування...Не свиноматка напала на Завгороднього, а навпаки. Він хотів поважити свиноматку.Свинарка в лікарні. Постраждала зоотехнік...

      Видалити
    3. Перемогла свиноматка....В Дружбі новий начальник по тваринництву...

      Видалити
    4. свиноматку треба нагородить.

      Видалити
    5. І ПОСТАВИТЬ ПАМЯТНИК.

      Видалити
    6. Треба знайти качку, яка копне, і корову, що обсере....

      Видалити
    7. ....а правда була такою. В той час, коли постраждала ВЕТЛІКАР - Завгородній С.В. був на іншій фермі!!!

      Видалити
  27. За весь час роботи Кернела на полях Дружби на ЖОДНОМУ гектарі землі до кінця не проведені міроприємства а ні по підживленню, а ні по захисту рослин. Народ зайнятий дерибаном залишків Дружби. Іншого, схоже, зальотні креативні менеджери просто не вміють робити. Інвесторам Кернела дуже раджу придивитись до методів роботи керівників холдингу.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Аноными схаменіться.Чому ви радуєтесь? Бандітам,для яких не існує ні закону.ні державних структу (міліція),а про простих людей і говорить не приходиться.Вівчарки,більше сотні обкурених,не маючих,як кажуть ні роду,ні племені,наглих молодиків,яких ведуть за собою люди.які не знайшли себе ні в армії,ні в міліції,ні в СБУ.але за сто гривень готові рідну матір продать.Розкрийте очі,подивіться,що ці "люди" творять на срібнянщині.борзнянщині,да і у нас.

      Видалити
    2. Ну пишеш,ну красавец, Людям по...й кто собирет урожай, Гайдай, Дружба, Кернел,или Дметренко, они всеравно пай получат.
      А вот прехлебателям нет, им же нада получить зарплату, ВАС лохов нада в резервуары определять да бы не подбуривали народ. Когдато в расвет Дружбы, проводилась жорсткая конкуренция, Гайдай С.А. проплачивал некоторые силовые структуры и те жили в дружбовском общежитии и трусили всех кто неоттдавал землю Дружбе например - ( ПРОГРЕС - БОЙКА М.И.) Крови выпили там много. Сейчас таких мудрых пискарей (Гайдай,Дмитренко,Кернел) в нашем регионе насобиралось много вот и е...т они друг друга. А тепер по старому сценарию будет Кернел всех заганять и ставить в позу.но ( Дметренку и Гайдаю это не нравится.) А мы понаблюдаем кто победит.

      Видалити
    3. Автор комента Анонім 17 жовтня 2013 р. 00:59 - охранник Кернела. Кликуха у него странная - "Член-кореспондент".

      Видалити
  28. А хто щось знає про мітинг, який був вчора біля офісу "Дружби-Нової-Кернела"?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Зібрались, перед телебаченям погомоніли, поки я прибіг, вже було пусто. Кажуть гроши давали.

      Видалити
    2. То Кернел гроші давав, щоб швидше розійшлися і не позорили їх. А Делія знімав на відео мітингувальників, щоб передати куди треба.

      Видалити
  29. Кто в курсе, что с выплатой зарплаты работникам "Дружбы Новой"?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ще декілька чужих полів зберуть, щоб було з чого виплатити. Своїх грошей на погашення кредитів не вистачає. До того ж цілу армію мордоворотів і собак треба утримувати. "Соціальновідповідальна" компанія...

      Видалити
    2. У Срібнянському районі стирили кукурудзи, якої не сіяли і не доглядали на 20 мільйонів гривасиків. З таким бізнесом зарплату можна платить за три місяці наперед. А Делія все крекче і каже, що не дадуть у цьому році і копійки на котел для школи, бо немає грошей.

      Видалити
  30. Кернел - ГЕТЬ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Це повинні сказати всі,кому не байдужа доля наших дітей!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ВідповістиВидалити
  31. Знову пригоди Завгороднього в Україні....В Куріньках. корова намагалась вдарити його в пику, не попала. І знову постраждав зоотехнік.....

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. "Василь - він і в Африці Василь..." - маячня. В с. Куріньки зважування пройшло тихо та спокійно...

      Видалити
  32. Кернел далі крокує по Чернігівській області. Вже дістали Бобровицький район,село Вороньки. Там теж сценарій рейдерського захоплення врожаю.Люди вигнали охоронців кернела з поля.Війна продовжується.

    ВідповістиВидалити
  33. Минуле вмерло, завтра не прийшло.
    Ми стоїмо і всі чогось чекаєм.
    До нас до цього часу не дійшло,
    що ми, як завжди,
    маєм - те , що маєм.

    ВідповістиВидалити
  34. СИРОТА

    К судье с мальчишкой – правда ль, миф? –
    Пришли две женщины, желая,
    Чтоб рассудил он, кто из них
    Для мальчугана мать родная?
    И повелел судья к себе
    Тянуть мальца: кто перетянет,
    Как победившая в борьбе,
    Та матерью законной станет.
    Боль не рискуя причинять,
    Что в схватке мальчику грозила,
    Мы знаем, истинная мать
    Другой ребенка уступила.
    …За власть борясь, который год
    К себе все тянут одеяло,
    И ладно, если бы его, –
    Страну на части раздирая.
    Тут отступиться б самому,
    Как в притче мать, жалея сына,
    Но нет, видать, таких, кому
    Была б родною Украъна (або "Дружба-Нова")
    Владимир Рудов.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Кернел у нас получается не в роли родной мамы, а в роли злого отчима. Который хочет насиловать и маму, и всех дочек, а заодно и соседей, которых получится нагнуть... Никогда родным отцом он Дружбе не станет. Разве что поувольняют всех, кого не получится нагнуть. Попытка "любви по хорошему" при помощи "доброго" дяди в качестве Ставничука не удалась, "дядя" сбежал. Посмотрим что будет. дальше...

      Видалити
    2. Адміністратор блогу видалив цей коментар.

      Видалити
  35. «Дружба-Нова» на момент покупки «Кернелом» була хай не найбільшим, але одним з найбільш ефективних і інноваційних господарств у країні. У компанії активно використовувалися прогресивні технології: системи точного землеробства (сегментація земель на окремі невеликі ділянки та обробка їх, виходячи з хімічного аналізу грунту на кожному з них), mini-till (мінімальний обробіток грунту), Strip-till (одночасне виконання трьох основних операцій: обробіток грунту, внесення добрив і сівби ).

    Робота «Кернел» , яка має справу з сотнями тисяч гектарів, побудована більш традиційно -- топ-менеджери компанії і розглядають «Дружбу- Нову» передусім як земельний банк. «Наприклад, точне землеробство, яке активно впроваджувалося у «Дружбі-Новій», вже не дуже актуальну», -- розповідає керівник великої рослинницької компанії. «Дії «Кернел» щодо «Дружба-Нова» останнім часом дуже складно пояснити логічно, особливо враховуючи вартість придбання (близько $ 1700 за гектар. Forbes). Складається враження, що вони купили космічний корабель, але замість того, щоб навчитися ним керувати -- розпиляли на металобрухт», -- констатує Бондар.

    Заміну топ-менеджеру, який раптом і поспіхом пішов із «Дружби-Нової», швидше за все будуть шукати за межами компанії. «Зараз в «Кернел» немає нікого, хто міг би впоратися з керівництвом бізнесу такого рівня складності.

    «Тому найвірогідніше будуть залучати фахівця зовні», -- вважає Бондар. Розмір зарплати топ-менеджера такого рівня він оцінює в $ 150 000 - 250 000 на рік без урахування бонусів. Сам Віталій Ставнічук повідомив Forbes, що планує продовжити роботу в АПК.

    До цієї пізнавальної та аналітичної статті зі сторінок «Forbes» додамо інформацію, котру надало нам джерело, далеке від штабу «Кернел», але близьке до офісу у Варві. У «Кернелівських» керівних колах витає неясна поки, але логічна і розсудлива думка про те, аби перепросити назад у «Дружбу-Нову» багаторічного тамтешнього керівника Сергія Гайдая.

    Хто зна, чи долітає і чи долетить та думка до головного земельного «ключника» «Кернелу» десь у Лондоні чи Цюріху, проте така ідея є, і вона витає. І у Варві подейкують, що ще не відомо з яких місць думки про нове призначення матеріалізуватимуться. Можливо, до компанії повернеться той, хто її створив і розвивав. НаЧернігівщині вважають, що то було би правильним рішенням. Інша річ, чи потрібен Сергій Гайдай «Кернелу» як господар, що вміє сіяти і збирати урожай, адже ми почули, що «Дружба-Нова» для «Кернела» -- то тільки банк, земельний банк. А то зовсім інша «опера». І там «соліст», або точніше "диригент" потрібен своєрідний.

    ВідповістиВидалити
  36. Кернел завышает урожайность , чтобы получить хорошие показатели для инвесторов. И как результат – доход и выручку. У кернела с его не самой продвинутой технологией – почему-то самые большие показатели урожайности в стране. А чтобы закрыть эти дырки от потенциальной пустой дебеторки – он покупает потом официально такие активы, как ДружбаНова по фиктивной завышенной цене, которая гораздо больше от реальной. На офшорах это сделать можно. Делойт это может и понимает. Но по бумагам все красиво.

    ВідповістиВидалити
  37. а СБ в лице СУМКИНА снова обос*алось?

    ВідповістиВидалити
  38. Как писали во многих отзывах – конвеер полнейший, говорю за киевский офис – а главное двух недель после сообщения вам об увольнении не дождетесь. придете с обеда – а комп то ваш и отключен и отдел кадров уже просит вас на выход. причем такое отношение к сотрудникам не зависит от стажа их работы – хоть вы три месяца работали, хоть три года – не угодили чем-то руководству, ну и уходите на 4 стороны

    ВідповістиВидалити
  39. Дружба-Нова пошла по п…де уже конкретно. Вот и Гайдая поблагодарили.Жаль – ведь технологичная,развитая компания( была).Не то что КЕРНЕЛ с варварскими документопроцедурами образца середины 60-х – талоны комбайнеров, Книги учета тмц вручную,пломбираторы свинца. Это позапрошлый(!!!) век,товарищи .Инвестиции в иновации процессов учета с точки зрения руководства КЕРНЕЛ очень дороги и медленноокупаемы-явно дешевле нагнуть дол…б..е.ов писать ручкой под копирку.При том,слава богу, еще шариковой ,а не хим.карандашем. В покупке Дружбы-Новой была одна единственная цель – из последних сил питаться подерживать репутацию КЕРНЕЛ в среде инвесторов как псевдо-ноу-хау-компании (что автоматически повышает биржевой рейтинг и прогнозную рыночную цену).Вот и будут в офис в Варве возить потенциальных кредиторов и покупателей глаза мылить.То есть – купили блестящую дорогую упаковку для дешевых леденцов. Сельскохозяйственный бизнес технологически и инновационно отстает от конкурентов лет на 10 – ориентир только на товарную реализацию самых рентабельных зерновых и масличных -это взгляды 2005-2007 г..Элеваторный бизнес-это вообще отдельная тема.Предприятия середины 60-70-80 г.г.( а ведь есть еще и 30х-50 х),которые достались по-дешевке в нач.2000-ных на фоне современных силосных элеваторных технологий – просто амбарные помещения с металоломом.Тем более,современных элеваторов стает все больше и больше – и постройка каждого нового силоса автоматически бьет по еще вчера незыблемой монополии КЕРНЕЛ .Инвестировать же деньги в старье может только безумец.Веревский прекрасно понимает ситуацию- время работает однозначно против него – но продаваться он будет очень дорого.

    ВідповістиВидалити
  40. Адміністратор блогу видалив цей коментар.

    ВідповістиВидалити
  41. А у них так все построено – за небольшим исключением баранов оставляют и умничают. Бывшие секретутки рулят с умным видом – в Киеве. И рассказывают про системное управление. А сами даже не понимают, как это – все построено на тупом холопстве.

    ВідповістиВидалити
  42. Адміністратор блогу видалив цей коментар.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. А смысл? Если можно просто дать ссылку на другой ресурс и кто захочет, пусть смотрит. Ведь за коменты здесь не платят.Лучше три строчки написать, но свои.

      Видалити
  43. Обстановка в компании действительно аховая. Работать в ней могут либо отморозки, которым наплевать что происходит дальше их собственного рабочего стола, либо откровенные прихвостни.
    Да, кернел это бомбилы колхозов!!!!!!!!
    кантора полна противоречий))) есть толковые манагеры, отдел персонала супер, а вот дальше печаль))всем заправляет СБ))) стратегии развития предприятия нет)))контроля нет)) только сплошные проверки))могут просто собрать слухи и доложить Чернявскому что ты вор)) а он тебе (даже не спросив и не дав возможности выяснить: что, кто и как, где доказательства) мы должны с Вами проститься т.к. нет доверия)) все вопросы согласовывают с приезжими топами, местные только дают варианты решения и не принимают участия в этих решениях, но если какой косяк, то виновный местный, а приезжий чист как туалетный лист……
    сказать что приезжие манагеры толковые или умнее наших, ну так это нужно еще и проверить, уровень бюрократии безумный, но виновных найти нельзя можно только назначить…
    основной показатель- урожай прошлого года))) сколько украдено и сколько пропало посчитать не могут, не могут контролировать расходы и все тендера проходят на уровне цены (итого), но что за продукт они покупают это не важно, т.к. СБ смотрит только цену и не проверяет контрагентов.
    если у СБ есть свой контрагент по «теме» и вы случайно его забракуете (по не знанию) то вы уже не работник, вы потенциальная жертва увольнения по НЕДОВЕРИЮ!!!
    т.ч. собираясь на собеседование в данную компанию имейте ввиду, ВАМ НЕ ОТМЫТЬСЯ!!!ВАШЕЙ РЕПУТАЦИИ ГРАБЛИ!!! И УДАЧИ ВАМ!!
    Агрокомплекс Ильича было прибыльное предприятие!Гнать таких мэнэджеров !Обещали урожаи 80 ц\г а получили 20ц\г вот вам и показатели работы хваленых мэнеджеров.Работают за откаты на которые скупают дома в Крыму!

    ВідповістиВидалити
  44. Адміністратор блогу видалив цей коментар.

    ВідповістиВидалити
  45. Зла "тьотя" Хвостова розпочала репресії. Звільнені сьогодні декілька провідних спеціалістів обліку. Цікаво з ким вона планує працювати далі? З підлабузниками, які нічого не варті, крім "лизати". Перспектива в скорому майбутньому Дружбу перетворити просто в банк землі наближається шаленими темпами...

    ВідповістиВидалити
  46. мой муж недавно уволился из Кернел Трейд. Хочу вас предупредить - это очень нечистоплотная и нечестная компания! Сплошное кидалово! Кинули мужа 3 раза там:
    - Ему сказали, что берут на работу, а потом "забыли" про него на 3 месяца, звонки скидывали - в результате с предыдущей он ушел, а тут они морозились... Но все равно потом туда пошел, так как много денег предложили.
    - Испытательный срок - сначала сказали 3 месяца, по факту - 4, придрались к незначительным огрехам и продлили, причем так делали со всеми работниками в его отделе.
    - Обещали официальное трудоустройство после испытательного, в результате так и не оформили. Мало того, оказалось, что те, кто там несколько лет работал и был уверен, что работает официально, получали назад пустые книжки.
    - Недавно их перевели на агентство со значительной потерей зарплаты, перед переводом говорилось, что если вы найдете новую зарплату, можете уходить без отработки 2 недели. Мой муж нашел - и у него вычли из зарплаты 1 000 грн. за то, что он не отработал...

    В общем, заманивают хорошими зарплатами, а в результате человек денег этих-то и не видит.....

    ВідповістиВидалити
  47. Добрий день,шановні друзі!
    Давно ми до Вас не звертались. Хочемо повідомити,що на компанію «Кернел» напав педикульоз . Воша,яка здихає,сильно кусається,так і матушка Хвостова – основна в… «Дружби-Нової» - не знає кого вкусити. Тепер ми розуміємо причину масового звільнення спеціалістів обліку,інженерів,працівників комплексу,водіїв та трактористів. Звільняють усіх,хто тільки вимовив прізвище Гайдай.
    Шановна велика в… Хвостова! Як же бути в такому випадку,коли чоловік працює в «Кернелі», а жінка в іншій організації,їм що розходитись,щоб не було витоку інформації? Але всі й так знають,що «Кернелу» підходить п… . А Ви,воші,цьому допомагаєте.
    Ми знаємо рівень головного бухгалтера,головного інженера,інженера комплексу,начальника комплексу(Швачка),головний ветлікар – зоотехнік з середньою освітою,менеджер по закупці кормів і ветеринарних препаратів в минулому секретарша(мабуть,розбирається в зоотехнії і ветеринарії). А який же рівень зоотехніка,що дає вказівки дорізати на їдальню тварин-чахликів. Дружбяни,що Ви їсте?! Навіть заступник директора по тваринництву його характеризує,як неадекватну людину. Напевно у всіх цих людей просто гарний досвід лизати ж… .
    Дорога директрисо «Дружби-Нової»! У Вашого «корабля» доля як у Титаніка. Ви,навіть,не уявляєте,який айсберг на Вас насувається. Ставнічук побачив це раніше.
    Тож,вчителько-філолог,задумайтесь над цим!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. "Дружба-Нова" не корабель і не літак. Це ціла країна...Велика, гарна, в якій живуть розумні, добрі, порядні люди. Які вміють працювати і відпочивати. Люблять і зневажають. Великі родини і одинокі. Які народились тут і які приіхали з різних куточків України.
      Страшне слово ВІЙНА. Маленька чи велика. На полях, В душах. Заради чого? Грошей? Слави? Землі? З собою не забереш.

      Видалити
  48. Тварини проти Завгороднього!!!!!!!!!!!! В атаку пішли Степанівські абердини..Величезний бицяра загнав начальника на дерево, охорона та бухгалтера сховались за копицю. Мат був дуже вишуканий та рідкий для ціх місць.Заступилась за бика керуюча.Зоотехнік не постраждав.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Терплячі люди на Україні.Плачуть, звільняються, ковтають заспокійливе жменями. Слухають матюки, терплять приниження заради справи, людей, які працюють на фермах, заробітної плати, заради дітей. А отаке хамло, залізло в джип Малика, людей перед собою не бачить. З хама не буде пана.

      Видалити
    2. Завгороднього звільнено. Хвостова в черговий раз намається виправити свої кадрові прорахунки. Але хто поверне Кернелу величезні збитки, яких завдав цей "зоотехнік"... На тваринництві Дружби-Нова після Завгороднього можна ставити хрест.

      Видалити
    3. скажіть, будь-ласка, аноніме...як "в атаку можуть піти степанівські абердини" (Ви пишете 25.10.13р) якщо інвентаризація абердин була тільки вчора???

      Видалити
    4. Абердин, не абердин. А шкода, вчора не було бувшого начальника на інвентарізації. Ні хто не постраждав.

      Видалити
    5. Спростування. Бик не абердин, мат не вишуканий...

      Видалити
  49. Цього так званого зоотехніка приеягла в компанію не Хвостова і не Ставнічук а подєльніки служби тваринництва.Ця братва продвинула в Дружбу досвід набутий в Агріколі .Але там вилетіли разом а тут постраждав лише виконавець а очільник буде і далі нищити і красти .

    ВідповістиВидалити
  50. Да Міша і його команда в нас в АГРІКОРІ натворили справ. До цих пір розгрібаєм.А ваш Завгородній в Мішиній команді дрібний гвинтик.І взагалі що ваша Дружба. всьому тваринництву Кернелу буде П....ць. Некомпетентність.відкати та крадіжки стиль роботи команди.Скоро буде забито останній гвіздок в кришку гробу вашого тваринництва.

    ВідповістиВидалити
  51. Яку наступну помилку буде пані Хвостова виправляти? Бездарність з прізвищем Делія, яка хамовито зійшла на трон і не відчуває землі під собою?

    ВідповістиВидалити
  52. А як Тетяна Олександрівна ?Щось давно не пише, може звільнена?

    ВідповістиВидалити
  53. На вигляд розумна, а "поперла на танк " (Завгороднього) з вилами". Питання до директора "України" Сомова Олександра. Правда, що Т.О. посадили (кажуть в наручниках забирали) після ревізії? Малик залишився з баблом, Таценко з хатою та телевізором, А ще кажуть, що красти не можна (по малу).

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ну очень богатая фантазия у Анонимов. Санта-барбара отдыхает.Вам бы сериалы писать. Слухи о моей кончине сильно преувеличены.

      Видалити
  54. ....Мы от хулиганов женщин защищали...
    Хулиганы смылись.....
    Нас арестовали...

    ВідповістиВидалити
  55. То все таки де Т О? Що показала ревізія?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Юристи з Кернел витягли Малика з багна. Сидів би за гратами, пив холодну воду з хлібушком. Але люди не вдячні.. Замість сказати ",,,дякую" та жити тихенько вдома, жерти борщ з галушками, пити горілочку, закушувати солоним помідорчиком , набрав повні жмені багнюки, роззявив чорного рота, пішов на рятівника з брудом. Згідно законодавтва відповідае ще три роки директор, навідь якщо звільнився.

      Видалити
  56. Крупнейший в Украине производитель и экспортер подсолнечного масла — агрохолдинг Kernel — продолжает терять свои позиции на рынке. Согласно опубликованным в пятницу производственным показателям работы компании в июле-сентябре, она снизила выпуск и реализацию основной продукции наполовину.

    В пятницу инвесторы негативно отреагировали на объявление производственных показателей Kernel. По итогам торгов, стоимость акций компании упала на 2,6% — до 50,7 злотого за бумагу ($16,6).

    ВідповістиВидалити
  57. Я сам по собі і ви по собі,
    Сусіда-опори не маю.
    І в радощах ні, і в безмежній біді,
    У кожного хата по вулиці скраю.


    Люди поділяються на дві великі категорії:
    Перша – це ті, хто спочатку думають і діють,
    Друга – що спочатку гомонять, наговорившись всяк доволі,
    Раптом побачили, що сіють на чужому полі.
    Автор: Генріх Акулов

    ВідповістиВидалити
  58. В "Дружбі-Новій" знову змінюють директора......

    ВідповістиВидалити
  59. А новий директор з тваринництва, Сомов Олександр, що за перець?

    ВідповістиВидалити
  60. Петр Иванович28 жовтня 2013 р. о 21:54

    Сегодня представили нового директора СТОВ "Дружба-нова"
    Игорь Макуха,
    38 лет Окончил Национальный аграрный университет и Киевский национальный университет им. Т. Шевченко. С 1998 по 2000 год работал экономистом в кредитном отделе банка «Национальный кредит». С 2001 года — заместителем финансового директора, затем — финансовым директором ООО «Клуб сыра». В 2009 году стал финансовым директором группы компаний, которая потом была преобразована в «Росток-Холдинг». С 2012-го — генеральный директор ООО «Росток-Холдинг» ....

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. напевно тепер знову у "Дружбі" будуть кадрові зміни... недаром Делія вештався біля офісу Гайдая...

      Видалити
  61. В пятницу, после объявления результатов работы Kernel в 2013 финансовом году, стоимость ее акций на Варшавской фондовой бирже обвалилась на 15% — до самого низкого показателя за последние три года, передает «КоммерсантЪ».

    Все попытки менеджмента агрохолдинга изменить ситуацию пока безуспешны. В следующем году компания вновь ожидает снижения финансовых показателей.

    Объявленные Kernel финансовые результаты работы оказались значительно ниже консенсус-прогноза Bloomberg. Реакция инвесторов не заставила себя долго ждать. В течение первых пятнадцати минут с начала открытия торгов на Варшавской фондовой бирже (WSE) в пятницу стоимость акций компании упала более чем на 5%.

    По итогам торговой сессии бумага подешевела на 14,7% (до 45,5 польских злотых за штуку; $15), что является наиболее низким значением с начала 2010 года. В результате индекс украинских компаний на WSE (WIG Ukraine) обвалился на 6,4%. По данным WSE, в пятницу был зафиксирован рекордный объем торгов акциями Kernel — 118,4 млн злотых ($39,1 млн).

    ВідповістиВидалити
  62. Компанія, контрольована менеджером групи "Кернел", 31 жовтня 2013 придбала на Варшавській фондовій біржі 25 тисяч акцій холдингової компанії групи Kernel Holding SA.

    Згідно з біржовим повідомленням "Кернела", середня ціна за одну акцію становила PLN41, 5 (13,4 долари за штуку за курсом Нацбанку Польщі), передає "Інтерфакс-Україна".

    Як повідомлялося, "Кернел " завершив 2013 фінансовий рік (липень-2012 - червень-2013) з чистим прибутком за МСФЗ 111,3 млн доларів, що на 46,2% менше, ніж у 2012 ФР.

    Курс акцій Kernel Holding, після оприлюднення компанією фінансової звітності, за два дні - 25 і 28 жовтня - обвалився на 21%. При цьому в ці дні з цінних паперів були зафіксовані значні торговельні обороти: 25 жовтня - PLN 118,4 млн (39,1 мільйона доларів), 28 жовтня - PLN 55, 3 (18,3 мільйона доларів).

    "Кернел " - вертикально інтегрована компанія, що працює в агропромисловому секторі України з 1994 року. Виробляє цукор, соняшникову олію, здійснює дистрибуцію бутильованої олії в країні під торговими марками "Щедрий Дар", "Стожар" , "Чумак Золота" , експорт олії і зернових, а також надає послуги зі зберігання зернових та олійних культур на елеваторах.

    Володіє компанією екс-депутат Верховної ради Андрій Веревський.

    ВідповістиВидалити
  63. РОЗПОРЯДЖЕННЯ
    Президента України
    Про призначення С. Делії головою Срібнянської районної державної адміністрації Чернігівської області

    Призначити ДЕЛІЮ Сергія Миколайовича головою Срібнянської районної державної адміністрації Чернігівської області.
    http://search.ligazakon.ua/l_doc2.nsf/link1/ua/R411_13.html?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=laws

    ВідповістиВидалити
  64. Удачи Вам Сергей Николаевич.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Із заступників — у керманичі. 16 депутатів районної ради з 25 протестують

      Добавить новость

      2 Января 2014 10:33 Просмотров: 252
      Добавить в:




      Сергій Делія
      26 грудня 2013 року 55-річний Сергій Делія став головою Срібнянської районної державної адміністрації. Чи довго він втримається на цій посаді?

      25 грудня 16 депутатів райради з 25-и підписали звернення до Президента з проханням: «Розглянути питання про недопущення призначення на посаду голови Срібнянської районної державної адміністрації Чернігівської області депутата Срібнянської районної ради Делії Сергія Миколайовича». Як бачимо, звернення і призначення розділяє усього один день. Депутати потонули біля самого берега, а Делія виплив.

      25 грудня депутатське звернення обговорювали на сесії Срібнянської райради. Правда, поза порядком денним. Йому закидали «зловживання у використанні фінансових ресурсів партійного осередку у Срібнянському районі», мається на увазі осередок Партії регіонів, скарги людей на його поведінку, ставлення, а також зауважили, що «за весь час своєї трудової діяльності Делія С. М. змінив майже сімдесят посад та робочих місць, ніде не затримуючись більше ніж на два роки» (у лапках — цитати зі звернення).

      У Срібному розповідають, що депутати перебільшили кількість посад. Запис у трудовій книжці Делії, коли Сергія Миколайовича приймали на роботу у Срібнянську райлікарню 25 січня 2010 року, був за номером 31. А потім ще була робота у Березівській амбулаторії Талалаївського району, посади у «Дружбі-Новій». Отож записів має бути не сімдесят, а близько 40.

      Інтрига з призначенням нового керівника Срібнянщини розпочалася у липні 2013 року, коли голова Срібнянської РДА, Сергій Делія голова районної організації

      Партії регіонів Олег Власенко пішов на підвищення — став головою Прилуцької РДА.
      Тоді відразу ж почали говорити, що місце Власенка у Срібному займе регіонал Сергій Делія. На той час він був представником СТОВ «Дружба-Нова» у Срібнянському районі. 2013-ий — рік стрімкої зміни ситуації. Уже в жовтні Сергій Делія став заступником генерального директора СТОВ.

      Кажуть, документи щодо його призначення в РДА подавали на Київ тричі. Двічі їх повертали з відмовою. Район заспокоївся: призначення не буде. І раптом 24 грудня бачать у теленовинах Делію на зустрічі Віктора Януковича з кандидатами на посади голів райдержадміністрацій.
      Нова посада заступника гендиректора надала Сергію Миколайовичу ваги, і з третього разу Президент підписав розпорядження. Принаймні, така офіційна версія, а неофіційних я наводити не буду, бо під час розмови Віктора Януковича і Володимира Хоменка диктофона під диваном не було. Як і під час розмови Володимира Хоменка і Сергія Делії.
      Представляли нового голову Срібнянському району 30 грудня о десятій ранку губернатор Володимир Хоменко, його перший заступник Микола Стрілець, голова Прилуцької РДА Олег Власенко. Відразу після представлення поважна делегація виїхала хто в Чернігів, хто в Прилуки, а я зателефонувала Сергію Миколайовичу.

      — Як думаєте, чи буде в районі протистояння після вашого призначення? Депутати підписали звернення.
      — Було звернення одного депутата і ініційоване ним, Олегом Дмитренком. Він депутат обласної ради, завжди присутній на сесіях райради. Якщо я його не влаштовую, то це його особиста справа. У нього були претензії і до попередніх керівників Григорія Голдовського, Олега Власенка. У мене образи ні на кого нема, я поважаю думки людей. Сподіваюсь на плідну співпрацю. Розум повинен перемогти емоції.

      — У вас справді було три співбесіди з приводу призначення головою РДА, і ви пройшли лише з третьої спроби?
      — Це неправда. Все, що написано у зверненні, — неправда і наклеп.

      — А скільки записів у вашій трудовій — 70 чи 40?
      На це запитання відповідь була нечітка:
      — Раз пишуть, мені треба вдвічі активніше працювати, щоб довести, що я вмію, знаю.

      Ольга Макуха, тижневик «Вісник Ч» №1 (1443)

      Видалити
  65. Ну звичайно, коли людина працювала не більше двох років на одній роботі........ і в різних сферах то вона не являється фахівцем...... Через максимум пів року, а той менше у трудовій книжці шановного ПАНА ДЕЛІЇ буде з центру зайнятості із записом безробітній....... ...

    ВідповістиВидалити
  66. Приятно посмотреть как Рейдера - кернел-киллера методично расстреливают мои земляки. Ребятки историю Варвы не изучали, здесь даже при фашистах и то перевороты устраивали. Сильные традиции партизанского движения. Веренский пришел и решил одним махом прибрать чужие труды на халяву. Ну еврея Сандлера то он купил забыл только про людей которые здесь живут. Рейдерский захват ему боком то еще выйдет, акции то падают интересное будет впереди... Много сайтов по работе пестрят объявлениями о работе агрохолдинг Кернер-киллер. Проблема народ то не задерживаеться надолго. Я думаю их даже бить не нужно поговорить они и свалят от куда пришли. Да я так понимаю Сергей Гайдай косвенно контролирует эту переписку -ему привет и пару советов по организации работы:1. "Итальянская забастовка"- это когда люди в офисе кернел работают по инструкции а работа не идет короче заваливают ее. 2. Сила в технологиях Дружбы была. Поэтому методично уничтожаем все передатчики (на полях) лучше с корнем вырывать.(со старыми технологиями ребята далеко не уйдут) 3. Если это не поможет Сергей вступи в альянс кто круче Кернел-киллера т.е акции продать или вступить в союз кто больше раз кернел-киллер на третьем месте т. е есть кто то и на первых двух. Я думаю они с большим удовольствием покусают кернел. Успехов в борьбе земляки.

    ВідповістиВидалити
  67. А хто мені може сказати де зараз моя "подруга" Таценко Ольга Кирилівна? Де вона на даний час бреше черговим керівникам? Хочу попередити,що вона тільки гавкати може, а роботи з неї на виході нулі. Ще дана персона має дубову голову і дуже липкі руки.

    ВідповістиВидалити
  68. А с вами так и надо(гавкать). Телята были упитанные,коровы накормленные, вовремя подоенные, чистота, порядок, разы кругом.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. І абердинів прицепами вивозили! А накормлені телята стояли Яровенка,бо за них в карманах шелестіло у Ольги Кирилівни.

      Видалити
    2. Такі накормлені !!!! Було що вивозити.

      Видалити
  69. Ольго Кирилівно, рози,мабуть, кругом. Ви тільки людям розкажіть за що Вас звільнили. Тільки за те,що ви виконували добросовісно свої обов'язки?Це ж треба за шість місяців обісратись за подоєні корови і рози біля сараїв? Бог Вам суддя...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. На троянди збирали з усіх працівників комплекса, а після звільнення Ольга Кирилівна обіцяла їх з землею повиривати. А щодо обов`язків, то те і вміли,що споювати увесь комплекс та кишені набивати за людський рахунок, ще й подарунки зроблені комплексу заграбастала. Соромно.

      Видалити
  70. Щодо трудової дисципліни в Дружбі-Новій... http://www.vnutri.org/kernel/
    Це відноситься також і до обідньої перерви, яка у деяких спеціалістів триває 1.5 - 2 години(замість встановленої для всіх 1 години)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Що правда, то правда. Деякі головні спеціалісти навіть встигають в обідню перерву не тільки пообідати, а ще й відвідати спортивну залу для тренування залізних біцепсів... Мабуть директора влаштовує така "залізна дисціпліна"

      Видалити
    2. Добрий день, Ольго А.!
      Краще займайтеся своєю роботою, замість того, щоб розповсюджувати плітки. Бо у вас тоді не залишається часу на роботу, яку ви і так не встигаєте виконувати. До речі, це вже ваш не перший коментар, можливо досить?!

      Видалити
  71. Чи правда, що Власенка (який тричі був у партії "Батьківщина" і двічі у Регіонах) взяли у Дружбу-Нову на посаду зама по соціальних питаннях, як саму чесну людину південної частини Чернігівщини?

    ВідповістиВидалити
  72. Добрий день всім. Мені запрпонували роботу в "Дружба-нова" на посаду енергетика але рік тому також була пропозиція - чому така текучка і що не так з попереднім енергетиком? Порадьте будь ласка а то не хочеться втратити існуючу роботу (шило на мило)

    ВідповістиВидалити
  73. Экономика – совокупность наук о ведении хозяйства, картина социальной науки, изучающий взаимоотношение людей в производства, употребления, рассредотачивания и размена продуктов либо услуг. Предмет финансовой теории – то, как человек и разговор,беседа выбирают способ использования ограниченных ресурсов. Помимо основного, присутствует еще несколько определений экономики, выдвинутых учеными в разные годы. Ее основоположником как отдельной науки считается Адам Смит. Экономику также называли политической экономией, впрочем начиная со второй половины XIX века она стала политически нейтральной dividend-center, и текст «политика» было исключено из определения. В истинное время считается, собственно экономика выделяет возможность предвещать результат тех либо иных политических решений, при не вмешиваясь в политическому.

    ВідповістиВидалити
  74. Вебмастер возможность воткнуть в материал 1-3 бэклинка бесплатные ссылки для продвижения сайта. Разрешается прибавить к нему тематику изображения и видео. Материал можно застраховать: при отсутствии размещения или же удаления заметки денежные средства возвращаются на счет веб-мастера.

    ВідповістиВидалити