пʼятницю, 1 листопада 2013 р.

Із зустрічі з Тетяною Слюз


    27 жовтня 2013 року у Варвинському будинку культури відбулася зустріч народного депутата Тетяни Слюз з мешканцями Варви та району. Зустріч організовував місцевий осередок «Батьківщини»,  депутата представляв Ляшенко М.Г.  Невідомо чи то не було широкого інформування населення, чи то така активність виборців, але дану зустріч відвідало близько 40 чоловік.


    Свій виступ чи спілкування Тетяна Ярославівна розпочала з розповіді про відвідування нею Юлії Тимошенко, про тяжкі умови її утримання, про її утискання.
      Потім народна депутатка розповідала про свою роботу в стінах Верховної Ради, про ситуацію з реалізацією законодавчих ініціатив опозиції, про бюджетні питання. Насамкінець пані Слюз говорила про плани відкриття приймальної. На запитання як можна зв’язатися з нею, відповіла, що особисто читає свою електронну скриньку на сайті Верховної ради, куди й можна звертатися.

    І взагалі зустріч відбулася в доволі спокійній атмосфері. Проблеми місцевого осередку, що практично почалися ледве не в 2006 році, й мають своє продовження й по сьогодні, ніхто не обговорював.

Немає коментарів:

Дописати коментар