четвер, 7 листопада 2013 р.

Покрокова інструкція відкриття нового аккаунту Гугл.


Виникає проблема із створенням облікового запису для можливості розкоментувати статтю на цьому блозі? Це передача "Все для Вас". Ліниві, можуть одразу переходить вниз, до пункту "Якщо Вам лінь читати інструкцію". Якщо готові самі створити обліковий запис із обраним для себе ім'ям, читаємо, створюємо ;)
Покрокова інструкція відкриття нового аккаунту Гугл.

Йдемо на google. У правому верхньому кутку тиснемо «Увійти». Далі «Створити обліковий запис». Також є можливість «додати обліковий запис», якщо вже маєте особистий, але хочете використовувати інший для коментарів.

У наступній формі треба заповнити:

1.        Ім’я та прізвище (Вигадуйте які Вам більше імпонують).
2.       Ім’я користувача. Ваша майбутня електронна скринька. Є можливість використовувати свою стару скриньку, або створити нову. Ми – створюємо нову. Бажане ім’я вказується до знака @.
3.       Пароль. На Ваш розсуд. В процесі експлуатації аккаунта, можна змінювати.
4.       Підтвердження паролю. Має бути таким самим як і вказаний вище.
5.       День народження. Теж можна ввести любий.
6.       Стать. Вибирається відповідна.
7.       Телефон. Не обов’язкове поле. Використовується в разі відновлення загубленого паролю.
8.       Поточна електронна адреса. Це теж адреса для того, щоб Ви змогли відновити загублений пароль. Не обов’язкова для заповнення.
9.       Перевірочна картинка. Треба ввести символи на картинці, для того, щоб підтвердити що ви особа мисляча, а не робот.
10.   Ставимо галочку що приймаєте умови
11.   Тицяєте «Наступний крок»

Отримуєте наступний етап. Теж, просто тиснемо «Наступний крок»

Все. Отримуєте профіль готовий для користування, тицнувши у кнопку «Початок роботи»

Відтепер, Ви зможете коментувати події не тільки на блозі, а і на схожих ресурсах. Для цього Вам знадобляться адреса електронної пошти (пункт 2 інструкції: «Ім’я користувача. Ваша майбутня електронна скринька. Є можливість використовувати свою стару скриньку, або створити нову»), та пароль (пункт 3 інструкції: «Пароль. На Ваш розсуд. В процесі експлуатації аккаунта, можна змінювати»).
Якщо інструкція досить важка для розуміння, Ви можете скористатися відео інструкціями, яких вже є багато в мережі інтернет. Для цього, в любому пошуковику наберіть «открыть гугл аккаунт видео».
Якщо Вам лінь читати інструкцію (яку не лінь нам було писати), Ви можете скористатися створеними нами обліковими записами. В коментарях до цієї теми, ми будемо викладати нові облікові записи. А саме, логін і пароль для входу в обліковий запис Гугл. ПРОХАННЯ, якщо Ви обрали обліковий запис, що створили ми, зайдіть у нього і замініть пароль на свій. Щоб його присвоїти собі. Після цього, напишіть коментар, що відповідний аккаунт занятий.
П.С.  Стосовно збереження анонімності. Ваша прив'язка до імені обраного в Гугл, не прив'язує Вас до реального імені. 

2 коментарі:

  1. 1. Логін - joahim.gauk@gmail.com
    Пароль - joahim123
    Нагадую за прохання. Обрали собі цей обліковий запис - напишіть відповідний коментар. Щоб ми могли відкрити і запропонувати ще.

    ВідповістиВидалити
  2. Звернення до тих, хто може допомогти з відкриттям аккаунтів для наших відвідувачів. Якщо маєте вільних 10 хвилин і готові нам допомогти, створіть новий профіль для надання можливості коментувати тим хто не в силах створити собі власний обліковий запис. Логін і пароль можна викласти в коментарях до цієї теми.
    Дякую.

    ВідповістиВидалити