понеділок, 16 грудня 2013 р.

Майданний Треш.

 Одна з тем, а саме "Звернення майдану", швидко набрала обертів. При цьому, передбачала собою звернення, і уточнення деталей: куди, коли, яким чином, можуть звернутися або потрапити бажаючі. 

Для любителів потрешити створюю окрему тему. Більша частина коментарів з вищевказаної теми перенесуться сюди.
Велкам...
П.С. Для, не побоюся цього слова, творчих учасників, буде створена окрема тема.
  1. Анонім11 грудня 2013 р. 08:49
    Не слухайте цих генно відсталих маріонеток типу варвинець, іванів, владу потрібно міняти обовязково і як можна бистріше. В країні все розвалено і влада повинна відповісти за цей безлад, хто за що заслужив повинен сидіти згідно закону України. Треба однозначно скинути цю владу, якщо ми це зробимо і накажемо, то слідуючий хто прийде до власті будуть думати, як поводиться з народом і це буде уроком для майбутньої влади. До народу потрібно дослухатися, а не перти як баран на нові ворота.



    1. Волонтер11 грудня 2013 р. 14:03
      Оце так « чесні і порядні європейці»!!!!!!!!

      Президент Німеччини Крістіан Вульфф

      В Гановері розпочався суд над колишнім федеральним президентом Німеччини Крістіаном Вульффом. Союзник канцлера Анґели Меркель змушений був піти у відставку минулого року через звинувачення у зловживанні службовим становищем, отриманні фінансової вигоди, таємних позик, подарунків тощо.
      Проти Вульффа готували чимало справ, та усі вони розсипалися через брак доказів. До суду дійшла лише справа, в яку залучений його друг і кінопродюсер Давід Ґреневольд. Той начебто оплатив Вульффу та його дружині перебування в готелі на святі пива в Мюнхені в 2008 році, в обмін на підтримку одного зі своїх проектів. Щоправда тоді Вульфф ще був прем‘єр-міністром федеральної землі Нижня Саксонія.
      Італія Сільвіо Берлусконі
      Впродовж своєї кар'єри Берлусконі неодноразово притягувався до суду за звинуваченням в приховуванні доходів і дачі хабарів, а також в зв'язках з мафією і незаконному фінансуванні передвиборної кампанії. Проте адвокатам підприємця вдавалося позбавити його від відповідальності, вдаючись до апеляційних судових інстанцій. Два чергові процеси проти Берлусконі було припинено в 2008 році у зв'язку з участю екс-прем'єра в парламентських виборах.
      Влітку 2009 Берлусконі потрапив у серію скандалів із сексуальним присмаком. Преса винуватила прем'єра у зв'язках з неповнолітньою моделькою; у включенні в списки кандидатів до Європарламенту молодих привабливих жінок; у вечірках на віллі прем'єра із запрошенням моделей коштом приватних підприємців.
      Домінік Стросс-Кан — французький економіст і політик, голова Міжнародного валютного фонду у 2007—2011 роках
      Восени 2008 року навколо директора-розпорядника МВФ Домініка Стросс-Кана спалахнув сексуальний скандал після того, як в пресі з'явилися повідомлення про те, що він минулою зими той завів «службовий роман» з підлеглою — тодішньою відповідальною співробітницею африканського відділу Фонду Піроскою Надь, яка звільнилася із фонду в серпні і отримала при цьому дуже велику допомогу.
      У ніч на 15 травня 2011 32-річна покоївка готелю Sofitel на Таймс-сквер звернулася в поліцію, заявивши про домагання з боку глави МВФ. Жінка заявила, що їй вдалося втекти з номера Кана вартістю 3000 доларів за ніч, де, за її словами, і стався інцидент. Незабаром після цього постоялець покинув готель і попрямував в аеропорт.
      волонтер11 грудня 2013 р. 12:36
  2. Хоч би нові коменти писали! Чи не вистачає фантазії? Лише копіюємо та вставляємо.

    Та поки ви всі ховаєтесь по домівках, хлопці, перед якими я стаю на коліна БОРЮТЬСЯ та творять історію. З першої години ночі і до самого ранку чоловіки мужньо відстояли Майдан і не відступили від своєї мети ні на крок. Такі люди, які були сьогодні вночі на передових, за гроші не продаються...


    1. Геродот11 грудня 2013 р. 14:09
      Ну.... не криви душею! Ти, пане, працюєш і отримуєш за роботу гроші.
      Твій сайт- це сайт " чесного" "Кернала".
      волонтер11 грудня 2013 р. 16:39
    2. По-перше, пані. А по-друге, так, я працюю і отримую за роботу гроші - заробітна плата, це називається. Мій заробіток не пов"язаний з політикою. І сайту у мене немає ;). Єдине, що у мене є - це совість, гідність та прізвище. І не дуже, якщо чесно, навіть уявляю, що таке Кернал. Але вже відчула, як це стояти в оточенні "беркутівців" та військ МВС....
      Незалежний репортер11 грудня 2013 р. 18:43
    3. Шановна пані "Волонтер"! Дякую за відвертість і частинку Вашої "правди"
      Вибачте, що іронічно, але це саме так.
      По-перше, Ви погоджуєтеся, що за гроші пишете замовні статті.
      Отже, Ви - ніякий не "Волонтер", а , м'яко кажучи, звичайний проплачений "рупортер".Тепер наведу аргументи.
      Сайт "Варва...", як Ви самі стверджуєте, не Ваш! І Ви маєте лише "совість, честь і прізвище". Але чомусь у народі справедливо говорять: "Хто платить - той і музику замовляє".

      По-друге, на майдан Ви їздили також не безкоштовно, а за звичайні паперові гроші!!! Аргумент: за "совість, честь, прізвище" можна дістатися хіба що до Вашої квартири.

      По-третє, панянко "рупортер", ставати на коліна перед горе-майданниками, які китають цеглу та каміння у наших юнаків внутрішніх військ, трощать пам'ятник Леніну , ой як не гоже дочці України, що має "совість, гідність та прізвище".
      Я , шановна пані, на майдан не поїду, бо завжди сам чесно працюю і маю,зізнаюся, не тільки"совість, гідність та прізвище".
      Отже, щоб щось мати - треба працювати, а не на майдан їхати на морозі танцювати та за копійки горлати.
      Ніяка влада нам достатки у корзині не принесе!
      Жартівник11 грудня 2013 р. 19:22
    4. Після " на коліна" поставте кому.

    5. волонтер12 грудня 2013 р. 11:50
      Незалежний репортер, а з яких це моїх слів Ви взяли, що я погодилась, що за гроші пишу замовні статті? Ви бачили мої статті десь? Цікаво було б і мені побачити хоч одну. Бо за все життя не написала жодної статті. Коментарі на блогах - це аж ніяк не статті. Хоча, може Ви стверджуєте, що комусь за "коменти" платять? Буду знати на майбутнє і не братиму до уваги усіх "коментів". І які на сьогодні розцінки тоді?
      Вночі, на підтримку Майдану люди йшли пішки, таксисти працювали безкоштовно, в громадському транспорті кондуктори не брали грошей! Не все в цьому світі вирішується за гроші.
      Стаю на коліна з вдячністю перед тими чоловіками, що мужньо вистояли з ночі до ранку 11 грудня. Іх били та труїли газом, витягували з рядів і кидали в "кутузки" де добивали ще сильніше. А вони стояли пліч о пліч і МИРНО стримували оборону та напади "беркутівців". І вистояли! Жоден "беркутівець" не прорвався на Майдан і не зміг вдарити ні жінку, ні студента, ні медика. А тих людей, що кидали каміння в МВС на Майдані немає, хоча, може хтось із них і виходив погроми після "беркутівців" прибирати. Останнім часом влада часто використовує дешеву робочу силу. То заплатить їм щоб хлопчаків з МВС камінням позакидали, то щоб на мітингу під ВР постояли, то щоб вийшли вночі потрощені барикади та наметові містечка поприбирали, треба ж і за беркутом поприбирати. Цікаво тільки де влада бере гроші на все це? З бюджету? Дали премії "беркутівцям" по 500 баксів за побиття студентів, а тепер стверджують, що нема грошей на пенсії.
      Отже, я піду на Майдан! Бо я хочу, щоб гроші, які я плачу у вигляді податків йшли не на забезпечення комфортного життя влади, а на лікарні, школи, соц. дпомогу ...
    6. Учень, гімназія12 грудня 2013 р. 15:34
      Шановна пані вчителько! !!!!!!!!!!!!!
      Мені дуже шкода, що Ви, працюючи вчителем , за все своє життя «не написали жодної статті… Я Ваш колишній учень і мені дуже соромно, що Ви допускаюте в тексті багато різних помилок
      ( мабуть, руки трусяться від побрехеньок).
      Ну, якось несолідно!!!!!!!!!!! Оь вони:
      Орфографічні: пліч о пліч ( потрібно пліч-о-пліч ).
      Пунктуаційні:1.… кидали в "кутузки" де добивали ще сильніше.
      ( потрібно …кидали в "кутузки", де добивали ще сильніше);
      2.То заплатить їм щоб хлопчаків з МВС камінням позакидали
      3.(потрібно То заплатить їм , щоб хлопчаків з МВС камінням позакидали).
      4. Цікаво тільки де влада бере гроші
      ( потрібно Цікаво тільки, де влада бере гроші)
      А звідки у Вас оце «Дали премії "беркутівцям" по 500 баксів за побиття студентів, а тепер стверджують, що нема грошей на пенсії»
      Цікаво, Ви бачили це із власної квартири!!!!!!!!
      Не туманіть людей!!!
    7. Вадим Лютий12 грудня 2013 р. 16:43
      Зовсім не шановний "Учень, гімназія", він же містер багатознаківоклику, він же ТРОЛЬ. Що ж ти, курво, вчітєльку, по імені не кличеш? Чи ще, трясся твоїй мамі, не придумав?
      Тут не орфографічний кружок.
      Стосовно премії - досліджуй тематику в мережі. Іщющій - найдьот Те, що ти не володієш інформацією, навіть поверхнево, ще раз доказує що ти інформаційний піндос.
      до "Волонтер" - не переймайтесь шановна. Бидло, воно і в Африці бидло. Зараз ви станете ворогом держави (тут, на блозі). І заказним журналістом, і писакою статей, і вчителькою... Але, попри все знайте, ви - Українка! Слава Героям!
    8. Незалежний репортер12 грудня 2013 р. 17:42
      Яке хамство! Якщо людина має свою думку, то вона "бидло","курва"...
      Коли читаєш подібні коментарі, то розумієш, що бідна наша Україна . Такі обкурені "герої" заведуть її у прірву...
    9. Анонім12 грудня 2013 р. 18:15
      Вадим Лютий,давай дми на Майдан,розкидай "Беркут" і будеш Героєм України!)Не будь трусом,не ховайся дома,біжи на Майдан!!
    10. Анонім12 грудня 2013 р. 21:36
      Пане "незалежний репортер", цікаво, ким Ви в нашому районі працюєте не "за копійки"? Бо, наприклад, працівники бюджетних установ ще не отримали зарплатню навіть за жовтень (зважте при цьому, що майданів не стояло).
  3. Анонім11 грудня 2013 р. 19:01
  4. І позбиралися ж всі ледацюги,що один,що другий,ой,вибачаюся,друга!Вам нічого робить,так ви й сидите біля монітора!


    1. Жартівник11 грудня 2013 р. 19:33
      Вибач , любенький , щирий аноніме!. Нам треба писати, за ""совість, гідність та прізвище" відробляти.
      Анонім11 грудня 2013 р. 19:37
    2. Ви свою совість і гідність продали!=)У Вас залишилося тільки прізвище!
      Жартівник11 грудня 2013 р. 20:47
    3. Вибач, любенький аноніме, але у нас, блогерів, не тільки прізвище залишилося , а й гроші.
      А людина відчуває себе людиною тільки тоді, коли має грошенятка!!!!!
      Анонім11 грудня 2013 р. 22:09

    4. Так може Ви зі мною поділитись грошинятами,щоб я теж відчув себе людиною?
      Анонім11 грудня 2013 р. 19:25
  5. Де б ти не був, де б ти не жив,
    Згадай той край, де ти розправив крила,
    З якого джерела ти воду пив,
    Яка земля тебе зростила.
    Бо Батьківщина, то не влада в ній,
    То люди, їх надії й сподівання,
    То храми наші, танці і пісні,
    Могили прадідів і правнуків кохання.
    Бо Батьківщина - то прадавній край,
    То соняшники, верби та калина...
    Моя порада: в себе запитай,
    Що ти зробив для неньки України?
    Що ти приніс своїй Вітчизні в дар?
    Чи ти зростив синів для її слави?
    Чи може покладеш їх на вівтар
    Великої імперської держави?

    1. Незалежний репортер11 грудня 2013 р. 20:38
      Я – патріот! І пам’ятаю рідний калиновий край, де виросли мої пташині крила.
      Могили прадідів , наївна юнко, щиро поважаю,
      А руйнівників-вандалів – зневажаю.
      Мене моя земля чесним зростила
      І поважати правдоньку навчила:
      За гроші паперові не брехати,
      Казки панам і оди - плагіати не складати.
      Моя порада: юнко, в себе запитай,
      Що ж ти зробила для неньки України?
      Чи виростила яблуневий сад?
      Чи може випликала ти пшеничний колос?
      Чи може ти посіяла у душах храм добра,
      коли студентів кличеш на майдани?
      Брехня у тебе тільки лиш…. Брехня…
        1. Вадим Лютий12 грудня 2013 р. 19:51
          У відповідь залежному репортеру:

          Який до біса Патріот?
          Банальний, курво, рифмопльот!
          І що ти можеш пам'ятати?
          Чи лебедині крила мати?
          Панам і олігархам - лижиш сраку.
          Яку ти честь і совість можеш мати?
          Сиди в багні, і мрій про сад,
          Який спотвореться в суцільний ад.
          А потім, ти піднімеш зад,
          Коли ті яблука всі доїдять.
          Сиди, батрач. Раб - має бути рабом
          Весь контрольований бухим тим катом.
          Отак закінчиш у лайні -
          Ні саду, ні могили, ні душі.
          То й біс з тобою, псевдобрате,
          Для чого слово кажеш кляте?
          Коли ж ти наїсися своєй платой?
          Яку той кат швирнув тобі?
        2. Анонім12 грудня 2013 р. 20:19
          Лютий,що ти курнув перед тим,як написав це бред?Навіщо людей займаєш?
        3. Анонім12 грудня 2013 р. 20:25
          Лютий,тобі хтось попав цеглиной по голові?
        4. Анонім12 грудня 2013 р. 20:29
          Вадим Лютий,тебе явно кантузило цеглиной!!
        5. Анонім12 грудня 2013 р. 21:03
          Приємно стати юнкою в свої 50. То ж шановний і честь, і совість я маю , і храм збудувала не в одній душі. І не дітей я кличу на майдан, а хочу, щоб кожен звернувся до своєї душі і до своєї совісті. Не забувайте, що платити придеться за все: і за діла, і за думки, і за слова - і не перед людьми. Боляче читати Ваші коментарі. Не віриться, що вони щирі.
        6. Учень, гімназія12 грудня 2013 р. 21:26
          Знову помилки, пані, вчителько!
          Слово "шановний", потрібно виділити комами з двох сторін, бо це звертання.
        7. Учень, гімназія12 грудня 2013 р. 21:31
          У своїй душі Ви і зараз юні....
        8. Анонім12 грудня 2013 р. 22:03
          Помиляєтесь, гімназисте. Не на ту напали. Щось Ви нюх втратили
      1. Edward Murrow12 грудня 2013 р. 03:08
        Решта коментів, згодом з'явиться у спеціально відведений темі чи сторінці "Треш".
        Коментарі з відвертими матюками будуть видалені повністю.
        Слава Україні!
      2. волонтер12 грудня 2013 р. 18:02
        ХМ! Цікаво :) Давайте пограємо в гру. "Відгадай, хто насправді використовує ім'я волонтер".
        Попереджаю, дотримуйтесь цензурних висловів, бо не так часто можу переглядати блог, як його адміністратори, можу не дізнатися усіх ваших думок.
        Підказка: статті не писала, вчителькою не працювала, навіть репетитором не була, журналістом теж, грошей за "коменти" не отримую, не являюсь публічною особою, не маю відношення до політики.
        Тож, вперед друзі!
        А поки ви тут, з теплих домівок, будете змагатися хто з вас краще всіх вміє гострословить, я поїду на Майдан допомагати та підтримувати СПРАВЖНІХ ЧОЛОВІКІВ, які зараз творять нову історію України.

        Вадим Лютий, дякую!
        Слава Україні! Героям Слава! Слава нації!

        Відповіді

        1. Анонім12 грудня 2013 р. 19:11
          Ой...Що тут гадать?Чергова ледацюга!Коли приїдите на Майдан,то дивіться в усі сторони,а то там цегла добре літає!
        2. Учень, гімназія12 грудня 2013 р. 19:40
          Знову , пані вчителько, помилки!
          Правильно буде не "Тож, вперед друзі! ",
          а "Тож вперд, друзі!"
          Потрібно писати не "А поки ви тут, з теплих домівок, будете змагатися хто з вас краще всіх вміє гострословить..",
          а "А поки ви тут з теплих домівок будете змагатися, хто з вас краще всіх вміє гострословить.."
        3. Анонім12 грудня 2013 р. 20:35
          При владі дибіли і виховали дибілів!!
        4. Анонім12 грудня 2013 р. 20:54
          Якщо це справді "пані вчителька", то хоча б одним Вона може пишатись: що виростила такого розумаку і дотепника. Та чи все ж таки пишатись? Мені б було соромно за такого учня і жаль витраченого на нього часу.
        5. Незалежний репортер12 грудня 2013 р. 21:19
          Лютому від Незалежного репортера
          За гроші, вибач , Лютий , не пишу,
          І ср.ки панські не лижу.
          Моя земля - це мій любимий край,
          Вона для мене просто рай.
          Я на роботу кожний день ходжу:
          Радію сонцю, променю і дню.
          За кур.у я тобі прощаю,
          Бо хворим щиро співчуваю.
          Пораджу: сленг свій ти зміни ,
          І більше вірш під «кайфом» не пиши.
          В лікарню завтра щодуху біжи,
          І лікарю про горе розкажи.
          Коли одужаєш – «поїдеш» на майдан,
          І Бога моли, щоб не одів «Беркут» кайдан.
          Ти – «справжній» і лютий-лютий патріот!
          Банальний , наївний «кіпріот».
        6. Анонім12 грудня 2013 р. 21:43
          Репортер,а я бачу ти ніяк не заспокіїшся,скажи,скільки тобі платить "Партія Регіонів",щоб ти таке дірьмо писав??
        7. Незалежний репортер12 грудня 2013 р. 22:12
          Усе, шановний аноніме" щиро і від душі.
          Адже мене у школі вчили чесні вчителі.
        8. Анонім12 грудня 2013 р. 22:21
          Щось мені підказує, що саме "учень, гімназист" і доріс до "незалежного репортера"
      3. People12 грудня 2013 р. 21:47
        О Боже, позбирались розумники! Кожен хоче показати, який він розумний, краще б пішли влаштувались на другу роботу. То більше користі від Вас було!
      4. Анонім12 грудня 2013 р. 21:54
        Лютий і Репортер. Шкода що ви обоє - один і той самий тіп, з роздвоєнням особистості.
        Але, якщо вас 2 - Жгітє!
        +100500. На біс!
        Не знаю чим ви закидаєтеся, але не кидайте!
      5. People12 грудня 2013 р. 21:59
        Шановний, незалежний репортер, вибачте, але де ви працюєте? Чи не собак дрисируєте?
      6. Сердитий12 грудня 2013 р. 22:11
        Лютий - Красава! Втер носа тролю-запроданцю - незалежному репортеру! Ми твоє мистецтво у вигляді вірша, на Ёлку приліпим!
        До шановного Адміна, прохання не видалити коментарі, як були зачищені вчора. Зокрема пана Лютого. Він зараеєстрований, а ти сам оголошував, що реєстровані коментаристи мають переваги. До того ж ІМХО він тут все в тему випалив. А що сленг такий, дик кому зараз легко?!
        Відповіді
        1. Незалежний репортер12 грудня 2013 р. 22:42
          Незалежний репортер

          Сердитий , Лютий ! Побійтеся Бога!
          Вірші «культурні» залиште у шухляді,
          Бо всі вони настояні на яді.
          Благаю, не труїть Ви вразливі дитячі серця,
          Які відкриті для сонця й тепла.
        2. Анонім12 грудня 2013 р. 23:07
          А мені щось підказує,що Лютий, уже шпарить під ніком Сердитий!Ти на Майдан їхать збираєшся??Тебе там уже чикають!!
        3. Анонім13 грудня 2013 р. 14:37
          Незалежному репортеру:
          Ти бачиш все? Чи закриваєш очі
          І чуєш тільки те, що хочеш?
          Ти - патріот? Чи може запроданець?
          Бо патріоти вийшли на майдани.
          Годину кожну гімн вони співають
          І синьо-жовті стяги підіймають.
          Вони стоять пліч-о-пліч брат за брата,
          За доньку - мама і за сина - тато!
          За мову рідну, не телячу, ні!
          За українські запальні пісні,
          За кров пролиту темними ночами,
          За голови потрощені кийками,
          За соняшники, верби та калину,
          Бо, як відомо, є на те причина:
          Вжахнувся світ, прокинувшись в суботу -
          Кийками дітям затикали рота,
          Збивали з ніг, тягли і добивали,
          А потім битих до судів забрали.
          Якщо прибічник влади ти цієї,
          Чим змиєш кров із совісті своєї?
        4. Незалежний репортер13 грудня 2013 р. 16:30
          Моїй учительці!
          Дітей, моя учителько, на майдан у Київ не гукаю,
          Бо совість і честь справжні маю.
          Не кровожадний я і крові людям не бажаю,
          До цього і Вас , панночко, закликаю.
          Ви ж діток ведете за нових олігархів:
          За нових Панів, за нових багатих монархів.
          Отримають діти від них тільки - мову,
          Любиму нашу – солов’їну, калинову.
          І подарує їм полови із соняшника Андрій Варевський,
          Немов колишній, давній пан Закревський.
          На згадку про майдан залишаться студентам «крилаті» пісні,
          Які складали та співали у «щасливі» дні.
          Пробачте! Ой, лицемірю! Ой, Брешу! Продадуть ще усім-усім цукерки,
          Дорогі, красиві , Петрові «Рошенки».
          У Німеччину повезе наших дівчаток «тверезий» Крутенко,
          «найчесніший міністр» – містер МВС Луценко.
          Отож борітеся, учителько, гроші панам заробляйте,
          І пісню «Ще не вмерла Україна" співайте» !

          Анонім13 грудня 2013 р. 20:41
        5. А Вас, мабуть, влаштовують старі олігархи і видно не за копійки
      7. People12 грудня 2013 р. 22:25
        Студeнт – двіїшник – ”Гeрой нaшого
        часу”. Студeнт – відмінник – ”Біліє пaрус
        одинокий” Тож, люди, давайте будемо не тут показувати свій розум, а щось робити. Чи Ви лише інших можете гамном поливати?Будь пильний, адже якщо ти риєш комусь яму, дивись сам в неї і впадеш!;)
        Відповіді
        1. Анонім12 грудня 2013 р. 22:57
          Ви про що?Я бачу на вечір сюди сходяться всі варвинські уми!!
      8. People12 грудня 2013 р. 22:38
        Мені так не подобається Ваше високомірство,коли Ви ставите себе вище інших, що хочеться прийди до Вас, дати гривню і сказати:"Дізнаєшся свою ціну- поверниш решту"!
        Відповіді
        1. Анонім12 грудня 2013 р. 22:54
          О, так ти дізнався свою ціну?Коли мені гроші вернеш?Жду 99копійок!!
        2. Анонім12 грудня 2013 р. 22:59
          А вам Вітьок скільки дав зелені?
      9. Evil12 грудня 2013 р. 23:10
        Аноніме, а я бачу ти жартівник(-ця)) Хм, чи не ти це той самий "Вадим Лютий"?
      10. Evil12 грудня 2013 р. 23:13
        Шановні, припиніть вже їсти травку, як лошаді. Адже сидите потім під кайфом та й пишите сюди, а нам читай всей бред!
        Відповіді
        1. Анонім12 грудня 2013 р. 23:26
          Ось головний притендент на виграш у конкурсі "Найобкуриніша людина Варви"!!Мої привітання!!
      11. Анонім12 грудня 2013 р. 23:19
        Навіщо вам те Євро?Вітя знає що робить!!Вітю не трогать,а то він мені пообіцяв грошеняток одвалить!Оце коли Вітьок до влади прийшов,тільки тоді я почуствовав себе людиною!!А Ви як були холопами,так і залишитесь!!
        Відповіді
        1. Учень, гімназія12 грудня 2013 р. 23:36
          Ганьба! Це звичайний провокатор.Просто"анонім"
        2. Анонім12 грудня 2013 р. 23:42
          Сиди "гімназист" мовчки,якщо ж ти бомж,я в цьому не винен,я ось буду скоро собі дачу будувать,може прийти,мені лишній робітник не завадить!!
      12. Анонім13 грудня 2013 р. 12:49
        Незалежний репортере, припини вже, бо прийдуть до тебе революціонери з вилами та факелами.
      13. Незалежний репортер13 грудня 2013 р. 14:26
        Лютому від Незалежного репортера

        За гроші, вибач , Лютий , не пишу,
        І ср.ки панські не лижу.
        Моя земля - це мій любимий край,
        Вона для мене просто рай.
        Я на роботу кожний день ходжу:
        Радію сонцю, променю і дню.
        За «курву» я тобі прощаю,
        Бо хворим щиро співчуваю.
        Пораджу: сленг свій ти зміни ,
        І більше вірш під «кайфом» не пиши.
        В лікарню завтра щодуху біжи,
        І лікарю про своє «горе» розкажи.
        Коли одужаєш – «поїдеш» на майдан,
        І Бога моли, щоб не одів «Беркут» кайдан.
        Ти – «справжній» і лютий-лютий патріот!
        Банальний , наївний, продажний «кіпріот».
        Відповіді
        1. Незалежний репортер13 грудня 2013 р. 20:00
          Моїй учительці!
          Дітей, моя учителько, на майдан не гукаю,
          Бо совість і честь справжні маю.
          Не кровожадний я і крові людям не бажаю,
          До цього і Вас , панночко, закликаю.
          Ви ж діток ведете за нових олігархів:
          За нових панів, за нових багатих монархів.
          Отримають діти від них тільки - мову,
          Любиму нашу – солов’їну, калинову.
          І подарує їм полови із соняшника Андрій Варевський,
          Немов колишній, давній пан Закревський.
          На згадку про майдан залишаться «крилаті» пісні,
          Які складали та співали у «щасливі» дні.
          Брешу! Брешу! Продадуть ще усім цукерки,
          Дорогі, красиві Петрові «Рошенки».
          У Німеччину повезе наших дівчаток «тверезий» Крутенко,
          «найчесніший міністр» – містер МВС Луценко.
          Отож борітеся, учителько, гроші панам заробляйте,
          І пісню «Ще не вмерла Україна" щохвилини співайте» !
        2. Анонім13 грудня 2013 р. 20:54
          Якщо я твоя учителька, то дозволю собі з тобою на ти. Знаєш від чого ти , безталанний, незалежний ? Від честі і совісті. З тобою спілкуватись - себе ганьбити.


2 коментарі:

  1. В коментах було вказано про 500 баксів для беркутівців.
    А як на рахунок 60 млн. грн. за одні вихідні?

    ЦИТАТА
    Антимайдан на вихідних коштував 60 млн.грн. - це бюджет усіх дитсадків країни на рік.
    Президент каже, що дуже не любить несправедливість і любить дітей.

    Інший представник провладної партії каже, що у дітей вкрали "кусочєк счясьтя".

    Варто трошки порівняти цифри і ще раз наочно перевірити щирість таких слів. Ну, раптом, дійсно, все пояснюється якраз тим, що вони просто дітей так люблять і не розуміють, що пластікова "йолка" дітям на майдані уже давно не такий уж і празнік. Конфлікт поколінь, знаєте.

    ОТЖЕ:

    Бюджет України'13: графа Дошкільна освіта - 71 млн грн.

    Бюджет Польщі'13: графа Дошкільна освіта - 320 mln zł (874 млн грн)

    Якщо грубо порахувати, то в 12.3 разів їх діти більш забезпечені освітою. Але так рахувати неправильно.

    Різні країни, різні потреби і народжуваність. Тому слід рахувати інакше.

    У 2009-му в Україні народилось 508540 дітей. В Польщі - 419400.

    В Україні - 139.6 грн / дитину в РІК. В Польщі - 2083.9 грн / дєцко.

    Виходить ще більш несправедлива цифра - в 15 разів більше. Це навіть якщо не рахувати того, чого без суду не порахуєш - скільки із цих грошей в Україні опиняється поза контролем і насправді розкрадається.

    Ну от - ось вони, діти, ось ваш бюджет і ваші витрати на цих ваших же дітей, яких ви так любите. Ви хочете сказати, що у поляків в 15 разів вищий рівень життя? Чи може Євросоюз їх годує? Ні, це виключно їх держбюджет. Просто в них державні пріоритети трошки інші. Справедливіші.

    До речі, до цього можна було б додати і те, що діє кілька програм ЄС по дофінансуванню дошкільної освіти в Польщі.


    Де ж наші гроші? Чому наші діти страждають в жахливих совкових дитячих садочках з виховательками, які йдуть на таку низьку зарплату з фанатизму або якщо не пощастило в житті знайти іншу роботу?


    Боюсь вас засмучувати. Я не буду порівнювати витрати на державний апарат тут і там, хоча це треба обов'язково зробити. Провести оцінку. Витрати на так звані правоохоронні органи і органи, які охороняють особисто тіло.

    Але зараз є значно більш кричущі факти як горящі головєшки. За найдешевшими підрахунками і якщо вірити українській міліції на Європейську площу привезли 60 тисяч бюджетників. Цифри:

    - 30 мільйонів на гонорари (500 грн/людина - зарплата за 2 дні (хоча деякі отримали лише по 250, тобто кілька мільйонів на цьому теж хтось по-регіоналівськи "заробив").

    - 18 мільйонів - транспорт з регіонів і назад, спецпоїзди, автобуси з водіями, ночівля, намети і гуртожитки і годування за два дні - щонайменше ще 300 грн на людину.

    - близько 10 мільйонів - атрибутика, сцена, музика і музики (гонорари на тій сцені, до речі, космічні), "зазивали" і організатори.

    Загалом вийде майже 60. При найкращих підрахунках. Бо з ними і правда як зі скотом - хліб і гречка, несправжні "Пісняри" і невиплачені гроші. Насправді ж витрачено значно більше, пару десяток вкрадено за традицією "свій у свого за своє", а ще залучені сили міліції і комунальні служби, яким за додаткові години роботи доплатять.


    Близько 60 мільйонів. Два дні шабашу-мітингу і наступного року можемо закривати всі дитячі садочки. Бо вони для нашого держбюджету коштують стільки ж. Я розумію, що полум'яні прихильники Регіоналів ніколи цього не прочитають, а їм варто було хоча б раз подивитись на те, як виглядають заклади дошкільної освіти в Польщі і, можливо, вони самі б усе зрозуміли. Дітей вони жаліють. Стабільність вони оберігають. Дебільністю є ваша стабільність.
    Bogdan Logvynenko
    http://uainforg.livejournal.com/1685986.html

    ВідповістиВидалити
  2. Незалежний репортер17 грудня 2013 р. о 19:38

    Ми буряки у колгоспах сапали…
    Було колись - ми буряки у колгоспах сапали.
    Роботи не стало - «революціонерами» стали.
    На майдані тепер кричимо та горлаємо:
    Неньку Україну, рідну землю і себе прославляємо.
    Коли слово не так люди кажуть – лютуємо!
    Коли гроші несуть – танцюємо!
    Щоночі у теплих наметах євшан-тютюн палимо,
    Мамалигу і совість у казанах варимо.
    Ми будем «за ідею» роками на майдані стояти,
    І владу за гроші новим олігархам здобувати.
    Передайте, подайте нам - цукру, чаю й грошей!

    ВідповістиВидалити