понеділок, 2 грудня 2013 р.

Страйк у Варві





Друге грудня в Україні оголосили днем страйку. 
Прихильників євроінтеграції закликають 2 грудня влаштувати в Україні страйк.

Організатори Євромайданів у різних містах України публікують в соцмережах відповідні заклики. 
"Ніхто не йде 2 грудня, в цей понеділок до ВНЗ, школи та на роботу! В теперішній державі немає сенсу вчитись та працювати, вони все одно вкрадуть ваше майбутнє та всі наші зароблені копійки!", - йдеться в повідомленнях.

"Інформуйте всіх знайомих! Почніть "з низу вверх", тобто починайте з своїх колективів, одногрупників! Кажіть всім, що в понеділок не буде пар та роботи!", - закликають українців.

"Пам'ятайте, якщо на роботу та навчання не вийдуть УСІ, то нам нічого не зроблять, а ефект БУДЕ!!! Проте, потрібно, щоб він був масовий", - кажуть організатори.

Для прикладу: У Коломиї загальноміський страйк, а мер Тернополя закликає всіх їхати в Київ.
Коломийська міська рада оголосила загальноміський страйк.
Про це в суботу повідомив Андрій Шевченко.
"Щойно Коломийська міська рада оголосила загальноміський страйк", - написав він на своїй сторінці в Twitter.
У свою чергу мер Тернополя Сергій Надал у зв’язку з силовим розгоном мітингу на Майдані Незалежності в Києві звернувся до мешканців міста.
"В країні розгортаються жорстокі репресії, країна сповзає до диктатури. Тернопіль не може стояти осторонь – ми будемо протестувати! Всі українці не залежно від політичної приналежності, віросповідання, мови повинні об’єднатися для того щоб змінити злочинну владу", - заявив він.
"Звертаюсь до молоді, студентів, підприємців, перевізників, до всіх небайдужих тернополян, закликаю всіх їхати на Київ", - додав Надал.
"Тернополяни, які залишаться у Тернополі, закликаю вас у неділю, 1 грудня о 12 год. під синьо-жовтими прапорами вийти на театральний майдан. Ми проведемо Віче і далі почнемо діяти", - сказав мер міста.
Також він віддав розпорядження про збір громадян та депутатівТернопільської міськради щодо стану громадянських прав і свобод в Україні та на підтримку євроінтеграційного курсу України.
Збори мають відбутися 1 грудня 2013 року об 12.00 на Театральному майдані міста Тернополя.
Як відомо, 30 листопада, близько 4-ї ранку, "Беркут" силою розігнав Майдан Незалежності від мітингувальників. Було затримано 35 осіб.
За медичною допомогою звернулися 35 осіб. 7 з них госпіталізували.
Серед постраждалих – двоє громадян Польщі.
Міністерство закордонних справ Польщі викликало на розмову до себе в неділю, 1 грудня, посла України для пояснень в справі останніх подій в Києві.
Цікаво, як будуть розвиватися події у Варві? Хто піде на лікарняний? Хто закликатиме до всеукраїнського страйку? ...? На це питання, ми дізнаємося відповідь за декілька годин...

5 коментарів:

  1. Нічого у Варві не буде, люди в нас в сплячці як ведмеді в барлозі, їм по барабану, що робиться з цінами на базарі, з цінами на воду і водовідведення, на тарифи за комунальні послуги, що немає дорожних знаків коло приват банку і т.д.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Своє життя людина будує самостійно. А такі "волонтери" лише наживаються на бідних.
      Вони кричать: ..."передайте харчі, чай, цукор". Питання кому? Одні багачі підуть , а прийдуть інші.. Це звичайний обман. Чи мало грошей чи цукру у магната Порошенка.Ні, не мало...

      Видалити
  2. Якщо нічого не робите самі, то хоч допоможіть тим, хто намагається хоч щось змінити в житті і не відсиджується тихенько вдома спостерігаючи за подіями з телеекрану.

    Людям на майдані потрібна допомога!!! Потрібні ліки від застуди, чай, кава, будь-яка їжа. Пакети для сміття, одноразовий посуд. Теплий одяг, матраци, ковдри!

    Вони ж не просто оселилися на Майдані, бо їм більше нічого робити! Вони намагаються вибороти для всієї України право на краще життя! Тож, якщо не виходите на Майдан самостійно, підтримайте тих, хто бореться на передовій! Навіть з "барлоги" можна допомогти!!!! Навіть з Варви можна передати харчі, чай та цукор маршруткою до Києва

    Телефони: приймає їжу, та госп. товари Ярослав Ільницький (093) 087-69-96
    Медикаменти: лікар містечка - Павло (068) 729-81-10

    НЕ БУДЬТЕ БАЙДУЖИМИ!

    ВідповістиВидалити
  3. Своє життя людина будує самостійно. А такі "волонтери" лише наживаються на бідних.
    Вони кричать: ..."передайте харчі, чай, цукор". Питання кому? Одні багачі підуть , а прийдуть інші.. Це звичайний обман. Чи мало грошей чи цукру у магната Порошенка.Ні, не мало...

    ВідповістиВидалити
  4. Степан Бандера5 грудня 2013 р. о 20:52

    А правда . Люди дайте бідним Яценюку з Петром на цукор і чай.

    ВідповістиВидалити