суботу, 28 грудня 2013 р.

Щоб дупа не шукала Непотрібних прагнень

 Цікаву, передноворічну тему зачепив «Вісник Ч». І саме на шпальтах вказаної газети, 26 грудня 2013 року, прославився наш Секретар Варвинської селищної ради – Григорій Озимай. На цю тему він відригнув виказав свої щирі побажання. Далі пряма мова:
-          А кого б ви ніколи, нізащо не привітали з Новим роком? (Вісник Ч)
-          Тих, хто пише різноманітні скарги, звернення і заяви в селищну раду з приводу високих тарифів, поганої роботи комунальників… (зазначив Озимай)

Далі, користуючись нагодою, нахвалив привітав, колег, сім’ю, двох доньок і чотирьох онучок.

Треба подякувати за відвертість справжньому державному службовцю, який є гвинтиком сучасної системи. 
Для того щоб подивитися фото в якості - збережіть зоображення


7 коментарів:

  1. Озимай- це звичайник хабарник! Який керує різними оборудками.Ми дожилися уже до того, що сьогодні звичайна вода (іржава) коштує як у Африці.
    Усі тарифи селищна рада підняла незаконно.У славному "Господарі" процвітає корупція.
    Потрібно у селищну раду обрати порядних, чесних людей і тоді буде порядок.

    ВідповістиВидалити
  2. Вот така в нас влада: всі хто бреться за справедливість, за те щоб у ВАРВІ процвітало життя, щоб не розбазарювали те що, побудували жителі нашого селища. Розграбили все сільхозхімію, сільхозтехніку, маслозавод, хлібопекарню, ДРСу4, роддом і т.д. І сьогодні чинуша Озимай і напевне не тільки він так думає, що народ який пише мішає їм жити. Ми вже чули такий вислів від НАЙБІЛЬШОГО посадовця. Робіть виводи.

    ВідповістиВидалити
  3. Таким головне отримувати зарплату, а інше його не стосується. Чи не можна було найти не пенсіонера на цю посаду і з якою ціллю його туди взяли? Напевне не за зверх потужні розумові якості, а за щось інше! За що, ми знаємо ще з часів міжколгоспбуду, коли він успішно довів до потрібної кондиції це підприємство, прикриваючись розвалом колгоспів та системи взагалі. Друкувати довідки великого розуму не треба...

    ВідповістиВидалити
  4. ..як патякати так всі такі розумні, прийдіть і зробіть...словоблуди.

    ВідповістиВидалити
  5. То нехай скаже Озимай, чи хто привітав його з Новим роком із членів громади? Адже бачим яка зневага його до громади. Вітає своїх колег і рідню. А де ж ми, виборці, які ми вас Григорію Степановичу, вибирали у депутати. То дійсно, такі службовці нам не потрібно і правильно зробите, якщо добровільно підете на заслужений відпочинок. А молодь хай іде на ваше місце і доводить Варву до європейського містечка.

    ВідповістиВидалити
  6. Хто пише про Григорія Степановича негативно? Подивіться на себе? Чи Ви зробили хоч 10% того, що він зробив за своє життя? Чому не поважаєте його думку? Чи у Вас принцип: є дві думки одна ваша, а інша не правильна. НЕ ПЛЮЙТЕ В ДУШУ ШАНОВНОМУ ГРИГОРІЮ СТЕПАНОВИЧУ

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Він сам собі наплював! Він вважає, що всі хто пише скарги мішають йому жить. Люди пишуть не від хорошого життя, в когось сталась біда, в другого несправедливо і не законно стягують так звану квартплату в приватизованих квартирах, про завищені ціни на вивіз сміття в 2 рази, про знаки на дорогах яких немає і т.д.

      Видалити