суботу, 21 грудня 2013 р.

Як наші, Кубок брали

 За Кубок «Адреналіну» 2013, цього року, вирішили поборотися наші земляки. Так, ознайомившись з положенням про проведення змагань по підводній охоті і провівши коротку нараду, одноголосно вирішили прийняти у них участь три товариша.

 Не дивлячись на всі перешкоди: зміну двох автомобілів, травму одного учасника та блукання по лісовим тропам, надвечір, буквально дошкрябалися до пункту призначення.
Далі стандартно – зустріч з друзями, розбиття табору, вечеря і в пір’я J. Ранок почався рано, з опитування друзів і знайомих відомостей про акваторію. Київське водосховище, для кожного з команди, виявилося зовсім не звичним. Багато води, жодної прив’язки – підводна пустеля…
 Пройшовши реєстрацію і ознайомившись з правилами, стало ясно, що участь приймуть 38 учасників, з них – 12 команд. Серед них, команда з Варви, за участю: Віталія Басанка, Романа Потапова і Сергія Тищенка.
 Поданий старт і на воду. Умови виявилися не супер сприятливими. Мала глибина і великі простори зумовили погану прозорість води. Разом з тим, мала кількість риби перетворили змагання в гонку учасників по всій акваторії.
 Не дивлячись на це, риба була добута! Після зважування і розрахунків було оголошено результат J Перше місце, в особистому заліку, зайняв наш  Роман Потапов!!! Друге і третє – Дмитро Балюта (команда «Адреналін») і Олександр Римарь (команда «Скорпена»).

В командному заліку, перемогу розподілили команди в такому порядку:
 І - команда «Адреналін» м. Чернігів.
ІІ - команда «Скорпена» м. Чернігів
ІІІ – команда «Варва» смт Варва!

Після нагороди був святковий стіл, майстерклас, і колосальна кількість розмов хто, що бачив. Яких зустрічали раків-монстрів (понад 30 см в довжину).  Суцільний позитив J

На солодкий стіл, учасники скоштували тематичний торт – «сом біля кув шинки» , приготований дружиною одного з учасників змагань.
 Далі - шикарний захід сонця, гуртові пісні, позитивний настрій і гордість за здобуту перемогу супроводжували учасників до півночі.

Ще один день біля водойми – це короткий заплив, збір табору і звивиста дорога додому.

Далі буде J  

Немає коментарів:

Дописати коментар