неділю, 31 березня 2013 р.

І ще один Пророк без Вітчизни.



Нас мало, але голос наш лунатиме скрізь по Україні,
і кожний, у кого ще не спідлене серце, озветься до нас,
а в кого спідлене, до того ми самі озвемось!
«Самостійна Україна» 1900 рік



І ще один Пророк без Вітчизни.

Пресс-конференция против охоты в заповедниках

27 марта 2013 г. в Киеве состоялась пресс-конференция против охоты в заповедниках. Ее организовали Украинское общество охраны птиц и Киевский эколого-культурный центр. Директор КЭКЦ Вл.Борейко рассказал, что депутат Барвиненко, 6 марта с.г., отозвав свой запонопроект об охоте в заповедниках, уже 12 марта подал новый, практически с тем же текстом, только вместо "охотничьего туризма" вписав "охоту".

четвер, 28 березня 2013 р.

Юрій Коптєв – Людина року-2012!

Очікування прилучан справдилися. Юрій Коптєв – Людина року-2012! Відомий благодійник, справжній патріот і Почесний громадянин Прилук першим із уродженців міста над Удаєм переміг у номінації «Меценат» престижної загальнонаціональної Програми «Людина року», яка відзначає найвищі професійні та громадські досягнення. Меценатську роботу Юрія Вікторовича гідно оцінила вся Україна. Сам він сказав, що його перемога – це перемога всіх прилучан.

суботу, 23 березня 2013 р.

Позачергові вибори Антонівського сільського Голови.

Верховна Рада України ухвалила низку постанов про призначення позачергових виборів сільських, селищних та міських голів.

пʼятницю, 22 березня 2013 р.

Не домовились: про Чернігівщину в Раді посилено дбатимуть одразу дві групи. СПИСОК. ОНОВЛЕНО

За інтереси виборців Чернігівської області будуть битися у Верховній Раді відразу два міжфракційних депутатських об'єднання.
На ранковому пленарному засіданні у четвер, 21 березня, спікер Володимир Рибак оголосив про створення ще декількох міжфракційних депутатських об'єднань. Повідомляє http://www.bagnet.org

На найбільшому землевласнику Чернігівщині «Дружба-Нова» зміна директора, - ЗМІ

Варва повниться чутками про зміни і скорочення. Нібито це лихо може статися з працівниками зареєстрованого у Варві агрохолдингу «Дружба-Нова», одного з найбільших сільгоспвиробників Чернігівщини.

Можливі зміни пов'язують зі зміною власника. Відповідно, може замінити директора (він же один з власників) Сергія Гайдая. Сергій Анатолійович на запитання про зміни розсміявся: — Свого не продавав. Ще прикупив би.

четвер, 21 березня 2013 р.

Шпигунські пристрасті.

Натягнули на мобільний телефон чудернацький чохол, придбали вебкамеру у вигляді пташки, ... будьте пильними з новим апгрейдом. Ваш гаджет можна обізвати шпигунським пристроєм!

вівторок, 19 березня 2013 р.

Оренда землі в Недригайлівськогму районі.

В ряді сіл Недригайлівського району Сумської області  СТОВ “Дружба-Нова” досі не розрахувалося  за оренду землі.  Читайте Інтернет-газету “Недригайлів сьогодні” за 13.03.2013 р.:

пʼятницю, 15 березня 2013 р.

Журавська стоянка.



Журавська стоянка.
Як Удай губиться у Сокільному лісі, так і сліди виникнення населеного пункту ведуть ген-ген у давнину, Перше поселення на території села, датоване 12-10 тисяч років тому, виявлено на Заріччі, в урочищі "Низ”  геологом Андрієм Михайловичем Вороним, племінником ученого-математика Г.Ф. Вороного і підтверджено експедицією АН УРСР, яка працювала в даній місцевості протягом 1927-1930 років.

суботу, 9 березня 2013 р.

День народження Кобзаря.



Аж зареве та загуде,
Козак безверхий упаде,
Розтрощить трон, порве порфиру,
Роздавить вашого кумира,
Людськії шашелі. Няньки,
Дядьки отечества чужого!
Не стане ідола святого,
І вас не стане,— будяки
Та кропива — а більш нічого
Не виросте над вашим трупом.
І стане купою на купі
Смердячий гній,— і все те, все
Потроху вітер рознесе…


пʼятницю, 8 березня 2013 р.

Останні коментарі.

Для більш зручного відстеження тем до яких додані нові коментарі, реалізована колонка під назвою "Публікації з новими коментарями:". Яка знаходиться в правій навігаційній панелі, після рубрики з тематичними "Мітками". Також, відтепер з'явилась можливість підписатися на свіжі новини через e-mail.

середу, 6 березня 2013 р.

Кукурудзяні традиції :)

З давніх давен (в масштабі нової історії) кукурудза щільно зайняла свою позицію в житті українського народу. Не оминула вона стороною і наші терени :). Зокрема одне із славетних сіл Варвинського району - Озеряни. Щоб дуже не втомлювати вас своєю писаниною, пропонуємо Вашій увазі історичну фото довідку:

понеділок, 4 березня 2013 р.

Творча Варва!

У Варві творчих персон - як москалів у Львові: Вони є, але їх не видно. Тому відкриваємо нову колонку "Мистецтво". Сьогодні на наших сторінках "Шановне Панство".