четвер, 31 жовтня 2013 р.

Журавська Дамба.


 У с. Журавка, на єдиному водосховищі Варвинського району, було спущено воду. Про це дізналися члени ПГО «ВТР», та разом із кореспондентом цього блогу вирушили на місце подій.
Повідомлення підтвердилося, насправді, на водосховищі, в народі відомим як «дамба», спустили воду. Нам відомо, що для такого процесу, необхідно мати декілька важливих дозволів від державних служб. На місці, вдалося застати керівника ТОВ «Журавка», Віктора Степановича Свинар.

середу, 30 жовтня 2013 р.

Не такий вже страшний чорт, як його малюють.


 Не такий вже страшний чорт, як його малюють.

       Саме така поговірка і є в побуті українського народу. А її згадати, змусило мене нещодавні виступи в засобах масової інформації ТРК «Оріон», газетах «Українська доля», «Деснянська правда» подій, що відбувалися на сільськогосподарських полях Срібнянського, Борзнянського районів інформації з негативним уклоном на компанію «Кернел», яка в цьому році заявила про себе на Чернігівщині.

Зауваження та пропозиції щодо роботи Блогу

Нещодавно, в коментах зустріли критику діяльності блогу. Щоб вона не губилася і не розпорошувалася по всім темам, створюємо окрему тему, в коментарях якої, Ви можете зробити зауваження і пропозиції, чи просто висловити свої думки, стосовно даного тематичного ресурсу.

вівторок, 29 жовтня 2013 р.

Земля полита кров'ю.


  У суботу 26 жовтня у наших сусідів у Прилуці відбулося відкриття меморіального знаку Жертвам комуністичного режиму. Даний захід був проведений за підтримки та участю народного депутата України Руслана Марцінківа. Після цього заходу відбулася зустріч народного депутата з мешканцями міста. В рамках даної зустрічі було презентовано книгу Віктора Моренця «Земля, полита кров’ю».

Руководство 1+1 опять вырезало "неудобный" сюжет из программы "Грошi".

28 октября в эфире канала 1+1 вышла программа "Грошi".

В анонсе к программе ее ведущий Жан Новосельцев произносит "кто у селян на Черниговщине украл урожай?" 

Однако я пересматривал программу что так, что эдак, и никакого сюжета о селянах с Черниговщины не обнаружил. Напомню - об этом сюжете я писал еще на прошлой неделе, когда его не пустили в эфир впервые. 




понеділок, 28 жовтня 2013 р.

Репліка куратора.


 Переглянувши останню сотню коментарів, як би це прикро не звучало, але виникає відчуття, що потрапив на хаотичний інформаційний смітник. Хтось може зауважити, що росте рейтинг блогу, відповідно до кількості переглядів (більше  81 тис.) та коментарів. Але, якщо рейтинг,  дається такою ціною, то грош ціна такому рейтингу.

неділю, 27 жовтня 2013 р.

ЧайКофф

 Кав'ярня, також кафе? (фр. Cafe, італ. Caffe англ. Coffeehouse, англ. Coffee Shop, нім. Kaffeehaus) — спеціалізований заклад ресторанного господарства, який пропонує споживачам широкий асортимент кавових напоїв, чай, закуски тощо. У меню включають найбільш популярні напої, відомі у всьому світі: кава натуральна, кава капучино, кава еспресо, кава по-східному, кава-корретто тощо. У кав'ярні споживачам можуть запропонувати й інші напої, які складають альтернативу кавовим - від соків до міцних алкогольних.

суботу, 26 жовтня 2013 р.

Що переглянути на вихідних

Наближаються вихідні. Отже буде можливість переглянути якусь хвільму. Цікаво, що дивиться аудиторія даного блогу....
Просимо в коментах розмістити що Ви порадите переглянути на вихідних.

середу, 23 жовтня 2013 р.

Зустріч з Тетяною Слюз

У неділю, 27 жовтня 2013 року, об 11:00, в малій залі будинку культури (2-й поверх), відбудеться зустріч з депутатом Верховної Ради, Тетяною Слюз.

Кусочек сюжета, проанонсированного, но не вышедшего на 1+1 (видео)

Журналисты программы «Грошi» (канал 1+1) cняли сюжет о чудачествах холдингаKernel. 

Владельцем холдинга является миллиардер и крупнейший латифундист Украины Андрей Веревский, а гендиректором – сидящий ныне безвылазно в Лондоне Константин Литвинский.

Колоссальный капитал хозяева Kernel сколотили при правлении ныне политзаключенной Тимошенко. В то славное время они продавали в агрофонд фураж по цене продовольственного зерна.


«Гроші» вполювали олігарха-аграрія. Той відкупився


Редакція програми «» телеканалу «» святкує –вона  розвела чергового лоха провела чергове вдале розслідування. Але за загадкових обставин, матеріал так і не з’явився в ефірі. Про це написав на сторінці «Української кривди» у «Фейсбук» журналіст Анатолій Шарій. 
Журналістам «1+1» цього разу вдалося викрити жирного спонсора справжнього махінатора,  голову ради директорів крупної агрокомпанії «Kernel», Андрія Веревського.

Гроші на 1+1, або те що коїться за 7-ма знаками.

Ексклюзивний сюжет із циклу передач "Гроші" на 1+1 так і не вийшов у прямий ефір.
-А в чем сила, брат?
-А вот в чем! В деньгах вся сила, брат. Деньги правят миром, и тот сильнее, у кого их больше.
-Ну хорошо, вот много у тебя денег, и че ты сделаешь?
-Куплю всех!
-И меня?
(Брат 2)

Всім відома програма на каналі 1+1, із гучною, і в той же час специфічною назвою «Гроші», (її, тепер ми називаємо «Бабло», т.я. «бабло побєждаєт зло») проявила своє єство і підтвердила свою назву.

вівторок, 22 жовтня 2013 р.

Анонс програми «Гроші» на 1+1.

Анонс сюжету «рейдерські жнива» програми «Гроші» на 1+1.
-А в чем сила, брат?
-А вот в чем! В деньгах вся сила, брат. Деньги правят миром, и тот сильнее, у кого их больше.
-Ну хорошо, вот много у тебя денег, и че ты сделаешь?
-Куплю всех!
-И меня?
(Брат 2)

Керуючись анонсом передачі «Гроші» на 1+1, жителі Чернігівщини чекали на сюжет у понеділок, 21 жовтня 2013 року.

Технічні проблеми вирішені.

Приносимо свої вибачення перед шановною аудиторією блогу. Технічні проблеми які мали місце на даному блозі повністю вирішені. Складнощі в розміщенні коментарів теж повернуті на початкову, Вільну, стадію і відкриті для всіх відвідувачів.

суботу, 19 жовтня 2013 р.

Тарифна ГолоСувалка

       Шановне мережеве панство, як Ви могли прочитати в одному з попередніхдописів група депутатів ініціювала скасування рішення виконкому про встановлення тарифів. Список депутатів, що підписалися під  цим зверненням можна побачити в відповідній сканкопії. 

вівторок, 15 жовтня 2013 р.

Як "Кернел" на Срібнянщині жнивував.

14 жовтня два комбайни СТОВ "Дружба-Нова”, власником якого  є компанія "Кернел”, під прикриттям близько двадцяти охоронців цієї компанії, заїхали збирати врожай на дігтярівські землі. Без охоронців було не обійтися, адже посіяли і виростили кукурудзу на цій землі хлібороби СТОВ "Батьківщина”. На кожен комбайн припадало по одному оператору, які вели відеозйомку дій обох сторін
конфлікту та працівників Срібнянського РВ УМВС.

понеділок, 14 жовтня 2013 р.

«Кернел» на Чернігівщині зібрав ще один чужий врожай?

Фермер з Хорошого Озера Ілля Січка посіяв на своєму полі соняшник, але зібрати вирощене йому не судилося. 13 жовтня це було зроблено сільськогосподарською технікою компанії «Кернел» без згоди власника, якого попід руки винесли з поля. Було заблоковано навколишні шляхи.

Депутатське звернення щодо скасування тарифів

Сьогодні 14 жовтня 2013 року група депутатів зареєструвала депутатське звернення про внесення до порядку денного чергової сесії питання скасування рішень виконавчого комітету Варвинської селищної ради від 29 березня про встановлення тарифів №42 та №43 (дивись сканкопію).

КЕРНЕЛ продовжує земельні війни на Чернігівщині?!

КЕРНЕЛ продовжує земельні війни на Чернігівщині?!

Після приходу компанії «Кернел» у Чернігівську область воєнний сценарій жнивування став своєрідною традицією. Нещодавно, у Срібнянському районі на полях тривали справжні бойові дії із застосуванням вогнепальної зброї за участю Кернела, потім відбувалося блокування техніки на полях фермерського господарства «Тимошенко», і ось черга дійшла до «Борзнянського».

четвер, 10 жовтня 2013 р.

С. Гайдай та Форбс (рік назад)

 Формула эффективного земледелия.

Один из самых быстрорастущих агрохолдингов Украины тратит около $12 млн в год на новые технологии. Вскоре он может оказаться в списке крупнейших компаний страны.

Forbes та А. Веревський.

Из компании Веревского ушел CEO. 

Виталий Ставничук покинул пост гендиректора агрокомпании «Дружба-Нова», проруководив ею всего два с половиной месяца.

неділю, 6 жовтня 2013 р.

Кадрова політика СТОВ "Дружба Нова"

У зв'язку з ожвавленим обговоренням кадрової політики компанії, для зручності навігації створюємо відповідну тему....
В ній можна обговорити кого звільнили, кого прийняли, хто на валізах, де беруться кадри, яка заробітна платня, і т.д.

четвер, 3 жовтня 2013 р.

Щоб не було запізно

Щоб не було запізно. В останньому номері газети «Слово Варвинщини» від 28.09.2013 року КП «Господар» оприлюднило інформацію про зміну тарифів на водопостачання та водовідведення на території смт Варва, які були встановлені 29 березня цього року виконавчим комітетом Варвинської селищної ради.