суботу, 11 січня 2014 р.

Відлуння свята

 Солодкий Новий рік від Кернел
Ялинкові іграшки, саморобні сніжинки, морозні візерунки на склі, привітання від Діда Мороза та подарунки, перев'язані гарними стрічкам. Усіх цих дрібниць діти чекають цілий рік. Але найголовніше для них - це, звичайно ж, незабутнє свято! У передноворічні дні у всіх українських школах панувала атмосфера казковості, проходили яскраві новорічні ранки та карнавали для учнів.

Цьогорічні новорічно-різдвяні свята стали по-справжньому особливими та солодкими для школярів Чернігівщини. Представники нового керівництва Дружба-Нова – Компанії Кернел відвідали більше 70 освітніх закладів регіону, вручивши 5666 солодких подарунків для дітей.
Варто зауважити, що відвідання новорічних ранків у школах та дитячих садочках, вручення подарунків для малечі вже давно стало гарною традицією для Кернел. Вихованці освітніх закладів на підопічних територіях Компанії по всій Україні, щороку приймають новорічні вітання від їх надійного інвестора, помічника та партнера - Компанії Кернел. З приєднанням до складу Кернел підприємства Дружба-Нова сільські громади Чернігівської, Полтавської та Сумської областей також отримали можливість – жити, працювати та розвиватися під опікою цього інвестора.
 Наталія Хвостова, Директор з персоналу та соціальної політики Кернел: «Від новорічно-різдвяних свят ми завжди чекаємо чогось казкового та чарівного, загадуємо найзаповітніші бажання, віримо, що вони обов’язково стануть реальністю. Вдвічі більше вірять у неймовірну силу Діда Мороза здійснювати мрії наші діти. Для Компанії Кернел одним з пріоритетних напрямків соціальної політики є підтримка дітей та дитинства, освітніх закладів в яких забезпечується процес виховання та навчання молодого покоління, створення комфортних та достатніх умов освітнього процесу дошкільнят та школярів. Уже не один рік поспіль Компанія намагається докладати максимум зусиль для того, щоб навчальні заклади, особливо у сільській місцевості мали якісний рівень надання освітніх послуг. Сотні українських сільських шкіл уже давно впевнилися в тому, що разом з Кернел можна будувати плани та їх реалізовувати, розвиватися, покращувати матеріально-технічну базу. З приходом Компанії на Чернігівщину і тутешні школи крок за кроком переконуються - Кернел - це перспектива. Ми завжди йдемо на діалог та відкриті до співпраці заради стабільного та заможного життя наших дітей».
 У Варвинській районній гімназії у передноворічні дні побував представник Дружба-Нова (Кернел) Анатолій Борсук. Він вручив 407 солодких подарунків для вихованців закладу. Директор гімназії Василь Небрат зауважив, що співпраця з новим керівництвом Дружба-Нова – Компанією Кернел у Новому 2014 році увінчається багатьма корисними для закладу соціальними проектами.

Ось так солодко та радісно провели новорічно-різдвяні свята вихованці чернігівських шкіл. Тож нехай рік який прийшов принесе сільським громадам краю благополуччя, процвітання та добробут. А Дружба-Нова (Кернел) буде й надалі турбуватися про комфорт та затишок кожного села та сільських родин. 

9 коментарів:

  1. Як завжди подарунків на гривню, а піару на мільйон. Шкода, що "НАДІЙНИЙ ПАРТНЕР" маленьких колядувальників та засівальників не впускав в свій офіс... - і тут зекономили. В минулих роках гарна була традиція... діти хоч грошей могли заробити...

    ВідповістиВидалити
  2. Виставили охоронців тільки без собак дітей не впускали.... хоть би цукерками їх пригостили ПОЗОРНИКИ ....

    ВідповістиВидалити
  3. хоть би дітей працівників впускали

    ВідповістиВидалити
  4. про які цукерки можна говорити, якщо тут тотальна економія на всьому: вода, паперові рушники, канцелярія... скоро папір для друку з дому носитимемо...

    ВідповістиВидалити
  5. дак тепер виходить, що КЕРНЕЛОВСЬКІ "топ менеджери" ходять на роботу зі своїм тоалетним папером ? напевно будуть звільняться це ж додаткові витрати.

    ВідповістиВидалити
  6. менi здаеться, що така серйозна компанiя, як Кернел на таких речах не повинна економити. Такi витрати для них це дрiбницi.

    ВідповістиВидалити
  7. менi було соромно заходити в офiс коли дiтей невпускали колядувати, але нiчого не зробиш.

    ВідповістиВидалити
  8. По стопам добрых дел. Опыта правда нету. Смешно взрослым детям конфетки дарят у меня трехлетней дочери конфет и то больше в садике подарили...

    ВідповістиВидалити