вівторок, 11 березня 2014 р.

Міліція з народом


На словах одне, а на ділі - інше. 
 В газеті «Слово Варвинщини» № 9 від 7 березня 2014 року надрукована стаття начальника районного відділу міліції С. Кагітіна «Взаємодія міліції і громадськості» в якій зазначено, що керівництвом Варвинського рійвідділу міліції та органами місцевого самоврядування було проведені додаткові зустрічі з членами ДНД з метою подальшої організації спільного несення служби патрульних нарядів, дільничних інспекторів міліції та «даївців».



     Але з якими членами ДНД і де, невідомо. Бо такі заходи і не проводилися. А громадські місця і далі залишаються без охорони громадського порядку.
     Уже близько року, в селищі Варва ми не бачимо на вулицях, в громадських місцях працівників міліції а тим більше членів ДНД. А воно ж було раніше і давало дієві результати. А тепер бачимо п’яних на вулицях, розпиття спиртного в парку, стадіоні, слухаємо їх нецензурну лайку.
     Залишаються без реагування повідомлення громадян про правопорушення, злочини.
     Так, на мої неодноразові письмові звернення про злочин, отримую відписки. А щодо адміністративних правопорушень то реагування відбувається лише після декількох нагадувань. Ось так, на словах одне а на ділі інше. І винний в цьому керівник районного відділу міліції. Адже від нього залежить організація роботи міліції по розкриттю злочинів, збереження спокою і безпеки жителів нашого району.
     Тож на останньому засіданні громадської ради при Варвинській РДА, що відбулося 26 лютого 2014 року висловив недовіру начальнику Варвинського РВ УМВС України в Чернігівській області підполковнику міліції Кагітіну С.Ф. яку підтримали і другі учасники засідання.
Голова Варвинської районної громадської організації «За права споживачів»

                                                                                                                          Остапець В.П.

7 коментарів:

  1. вася
    говорити і критикувати завжди легше ніж щось конкретне пропонувати або робити. Зараз такий час, що кожен бажаючий може запропонувати свої послуги, як дружинника, то ж пан Остапець В.П., замість словесного бруду, привів би з собою з десяток ДНД-шників і сказав: "Ось ми готові спільно з міліцією наводити порядок у своєму рідному селищі". А гола критика без конкретних пропозицій - просто PR

    ВідповістиВидалити
  2. Да ні Остапець не найшов підхід до нового начальника Варвинського РВ міліції.
    За бухаря Требуха він нічого не писав, і за прокурора не пише, там було все добре.

    ВідповістиВидалити
  3. У Чернігові «Правий сектор» розгромив гральний заклад.

    У Чернігові представники Правого сектора оголосили боротьбу з незаконним гральним бізнесом. На ознаменування своєї акції активісти розгромили приміщення, де розташувався підпільний ігровий заклад.

    ВідповістиВидалити
  4. Хоч і кажуть, що Требух нібито вживав, але ж він і справу робив! З ним можна було йти в розвідку...

    ВідповістиВидалити
  5. Яку справу???
    Кришував металоломщиків чи солярщиків.
    Чи в "Дружбі" в С.А. Гайдая бухав, або Федоровича з Макіївки зай...в своїми приїздами та походеньками дай те чи те.
    А в розвідку можна з ним іти він і угля дістане, і бензину, і шашличка підвезуть, і горілочки, все що душа побажає. Прямо ЧЕКІСТ ху.в. На 9 травня мав найбільше нагород.

    ВідповістиВидалити
  6. Далеко тобі до його. Дуже далеко... Та й доган на службі в нього не було, а тебе на 21-й вигнали.

    ВідповістиВидалити
  7. Остапець сам забув коли працював в РВ, як замість охорони громадського порядку горілку пив в парку, на уорі, чи на рибальці сидів в робочий час,а за неприязних стосунків з начальником РВ, облива брудом весь РВ, хай сам не спить внічний час, а вийде по охороня

    ВідповістиВидалити