понеділок, 21 квітня 2014 р.

Блог Олександра Білецького: ВІДЕО. Прокремлівський ідеолог Дугін закликав захо...



 Блог Олександра Білецького: ВІДЕО. Прокремлівський ідеолог Дугін закликав захо...: кацапи Ще у 90-ті, коли Москва готувала напад на Ічкерію та концентрувала війська на кордоні, оголошуючи, що "Чечня це внутрішня ...

1 коментар:

  1. Стародуб має повернутися до складу Чернігівської області

    Найкраща відповідь на агресію Путіна - відродження Великої Русі-України. У зв'язку з тим, що Російська Федерація без оголошення війни напала на Україну і здійснила окупацію частини нашої суверенної території, потрібно піднімати питання про те, що Україна має повернути собі свої споконвічні землі.

    Зокрема, йдеться і про Стародубщину (нинішня Брянська область). Адже все одно зрозуміло, що Україна підійшла до моменту, коли її необхідно перезаснувати.

    Існуюча фінансово-економічна модель себе вичерпала. Необхідно переходити до тієї моделі державності, яка в нас була до перевороту більшовиків.

    З карти Української народної Республіки чітко видно, що Стародубщина - це українська земля, і ми повинні її повернути.

    Оскільки Російська Федерація почала проти нас війну, то питання про статус кво кордонів не варто, адже Москва відторгнула частину нашої території.

    Тепер наше завдання зробити так, щоб Російська Федерація розпалася і повернулася до стану Московії, Московського царства.

    Отже всі здорові національні сили повинні починати формувати військовий корпус, який піде звільняти наш Кримський півострів, Степовий Крим і ще один корпус, який почне наступ на Півночі, щоб повернути Україні Стародубщину - Брянщину. Це дві наших найперших завдання.

    Після цього необхідно розробити план по поверненню України Воронежа, Бєлгорода, Кубані, Курська, Новгорода. Пскова, Смоленська, Ростова, Архангельська, які всі є споконвічними землями Русі-України.

    Таким чином сформулюйте стратегічна мета нашої української нації русичів - повернення своїх генетичних територій, відродження Великої Русі-України.

    ВідповістиВидалити