середу, 14 травня 2014 р.

Оголошення - анонс

Шановні мешканці району!

         Завтра 15 травня 2014 року 0 18:00 у будинку культури відбудеться зустріч з головою обласної ради.  Цей чиновник має намір вкотре (після Саверської-Лихошви) розповідати про принади знищення району в два-три найближчі тижні. Шановні громадяни прийдіть та висловіть свою позицію, від цього залежить доля району та кожного з Вас зокрема.

4 коментарі:

  1. Не дати знищити район!!! Саверську Лихошву переобрати на народному віче! Нехай відпочине...

    ВідповістиВидалити
  2. В 1965 році Варву приєднали до Срібного. Жителі району (Варвинського) були не згодні з такою перспективою. І тоді на площі в центрі селища стали збиратись тисячні мітинги направлені проти такого рішення. Одним із головних захисників району був тоді (нині покійний) Микола Олексійович Чаленко, який пізніше довгий час був головою Варвинської селищної ради. Патріот району, хоч і не його уродженець, він сміливо очолив делегацію в столицю Радянського Союзу м. Москву у Верховну Раду СРСР з вимогою відокремити район від Срібного. Така поїздка була не одна. Їх результатом стало відокремлення Варвинського району від Срібнянського. Це була ПЕРЕМОГА!
    Так невже зараз перевелись патріоти Варвинщини?
    Ті, хто ратують за реформування органів місцевого самоврядування таким способом і обіцяють при цьому золоті гори, прикриваючись лозунгами входження в Європейські структури патріотами не являються. В районі тільки одна особа відкрито виступила за таку горе-реформу. Ця особа просто у захваті від того всього. Грош тобі ціна в базарний день.

    Закликаю небайдужих прийти та висловити свою думку стосовно таких перетворень. Нехай свої пілотні проекти випробовують у Срібному, Талалаївці, чи Куликівці.

    Не дамо знищити район!

    ВідповістиВидалити
  3. Зустріч відбулась. Ніхто звичайно не зрозумів суті проекту, бо суть не озвучувалась. Та я не про це. Казали там протестували матері мобілізованих. Зокрема прозвучали слова про тих , хто відкупився і тепер ходить і пиячить та сміється з призваних. Це дуже і дуже важливо. Думаю треба писати, повідомляти, вимагати прийняти негайні міри для посилення контролю за призовом і мобілізацією. Вважаю цим треба зайнятись авторам блогу.

    ВідповістиВидалити
  4. Пілотний проект підтримує керівництво районної ради та деякі підприємці, які тісно співпрацюють з Саверською лихошвою.та дерибанять бюджет селища. На думку людей їм начхати...

    ВідповістиВидалити