неділю, 18 травня 2014 р.

Чи «взують» вчергове прагматики український народ?

 Чи «взують» вчергове прагматики український народ?

          Редакція даного ресурсу намагається утримуватися від політичних ігрищ, що відбуваються зараз, але зважаючи на те, що теперішні президентські вибори можуть мати для України фатальні наслідки, ми змушені реагувати на ці виклики, і не сидіти осторонь. Вибори 25 травня це певна можливість для України обрати альтернативного кандидата на посаду Президента, адже їх, кандидатів, доволі багато, і кожен з тих хто «наслуху», має певні шанси.
Але нас, народ, «великі» політики хочуть як завжди загнати в певні межі, переконати, що варіантів буквально два-три, а не то… З цього всі ми можемо зробити один висновок, «вєршитєлі» «судєб» не впевнені в цілковитій своїй перемозі, тому через зомбоящик, через підконтрольні ЗМІ нагнітається істерія. Вони, назвемо їх поки-що так, розуміють, що в головах певної, вагомої частини суспільства відбулася революція, і тому звичайні стандартні напрацьовані уловки не діють, потрібні якісь нові, страшні та вражаючі, щоб швидко та результативно переконати людей.
 Звичайно широко використовуються й старі напрацювання. Це перед усім рейтинги кандидатів у соцопитуваннях. Вже починаючи з березня місяця з початку президентської кампанії з усіх усюд лунає: є два беззаперечних фаворита перегонів Порошенко та Тимошенко (людей заганяють в визначені межі). Це настільки чітко вживилося в  людську свідомість, настільки в’їлося, що по іншому вже значна частина виборців не думає. От так працює метод зомбування. І після того як було вживлено першу програму, приходить час запускати наступну. Пєтя каже що вибори треба проводити в один тур, бо там Путін, там неспокій, і тому ви ж розумієте, що в Пєті найбільший відсоток підтримки і за кого голосувати просто немає вибору, кандидат один. Юля в свою чергу не може похизуватись рейтингом, тому для наступної за першою брехнею запускає другу про те, що якщо виберуть не її, то буде ледве не кінець світу. Але як не дивно, і як по дурному це не виглядало б, люди вірять в такі казки, люди хочуть бути ошуканими. Окремий раз варто зупинитися на Путіні. Нас вже два місяці травлять страшилками: ви такого не кажіть, бо Путін нападе; ви туди не йдіть, бо спровокуєте Путіна; дивись-дивись Сашко Білий по телевізору з автоматом пішов, ну тепер точно Путін нападе. Але він чомусь не нападає (мається на увазі повномасштабна агресія), й що найцікавіше, він не критикує і не оголошує фашистами ні Тимашенку, ні Парашенку, з якого доброго дива б це? Але найстрашніше в цьому те, що багато людей ведуться на такі та подібні технології, дорослі та поважні люди, але проявляють таке слабоумство.
  
     Ми всі під час революції та й після неї чули основну революційну тезу про потребу зміни системи та її перезавантаження. Але ж питання в тому, кому потрібно те перезавантаження? Чергова казочка, що запускають технологи це те що в цей складний час для країни потрібні прафісіанали. Але питання в тому, а прафісіанали в чому? На Майдані була популярною теза, що Янукович такий «велет» чину, що своїми зусиллями зміг зібрати дві революції протягом 9 років. Але всі чомусь забувають говорити іншу тезу – Юля і любі друзі (Порошенко в тому числі) також «велети» чину, хочуть спромогтися знищити надбання і другої революції, так само як зробили це і першого разу. Дивно слухати людей, що збираються голосувати за одного з цих одіозних осіб, невже в Вас така коротка пам’ять, не вистачає навіть 8-10 років записати собі під черепушку? Невже хтось на Майдані чи під час тих трагічних часів розглядав цих обох осіб навіть кандидатами? І тут закінчилося протистояння в Києві, а нам оголошують є тільки два реальних кандидата Юля та Пєтя. Не для того скидали Януковича, щоб прийшли подібні йому.
     В цьому дописі ми не збираємося агітувати за когось з кандидатів конкретно, але просимо всіх читачів утриматися від голосування за відвертих антиукраїнських політиків, тих хто шукає лише власної вигоди, вкладаючи свої гроші, а потім їх відбиваючи, чи вигоди північного сусіда; тих, що вже більше 10 років перебувають при владі в різних урядах, за різних президентів; тих, що підписують «ширки», а потім божаться що це маячня; тих, що підписували газові угоди, які потім топили Україну, як камінь на шиї. І коли кожен з Вас говорить, що за отого кандидата ніхто не проголосує, не дивіться на когось, голосуйте самі.


17.05.2014

1 коментар:

  1. Читайте і починайте шевелить ізвілінамі, просинайтесь, а то так і здихнете у сні...

    ВідповістиВидалити