вівторок, 20 травня 2014 р.

Як лікувати інфіковане суспільство?

 Як лікувати інфіковане суспільство?

         В Україні існують десятки газет і телевізійних програм, які акцентують свою увагу на всіляких злочинах, там вбили того, там зґвалтували стільки, там в ДТП загинуло стільки-то. Чим більше мокрухи та чорнухи тим краще, тим захоплююче видовище. На екранах зомбоящика показують фільми та серіали про вбивць маніяків; про злочинців, якими захоплюються й тому подібне. Більшість і не задумується дивлячись це все, а для чого його так часто показують; хтось скаже ну той що, показують та хай показують.
Але хто б які не мав переконання стосовно цього, суті речей це не змінить. Людина під дією цього страшного та потужного арсеналу черствіє та стає все більше цинічнішою, її все менше зачіпає чуже горе, або навіть якийсь прикрий випадок, що трапляється навколо неї. Людина перетворюється на такого собі камінного істукана, якого не турбує нічого навколо, навіть вбивство.
     Для яскравої ілюстрації повернемося до подій не так давніх, страшні та цинічні вбивства 18-20 лютого в центрі Києва; кадри безголового трупа, який несуть міліціянти в формі на ношах, інші відео та фото факти, що свідчать про надзвичайну жорстокість та зухвалість, як виконавців тих страшних речей, так і їх замовників. Замовників тих страшних речей ми знаємо, вони всі втекли до москви. І як ми бачимо з їхньої поведінки, особливих переживань в них немає, мова вже не йде про якесь каяття. Переважна більшість суспільства осудили Партію Регіонів, хтось більше, хтось менше, але усвідомлення того, що основна маса публічних дійових осіб цієї банди, є відвертими злочинцями це очевидний факт.
     У Варві емоційний зрив громади на дії регіоналів вилився у мітинг та примус до розпуску фракції в районній раді. Певні особи піддалися публічним приниженням, хтось скаже то не дуже правильно, в чому ж винні місцеві, вони ж нікого не вбивали. Безперечно не вбивали. але ж система не працює, навіть, за відсутності найменшого гвинтика, і ті гвинтики працювали. І найстрашніше те, що продовжують працювати. 9 травня у газеті «Слово Варвинщини» був опублікований склад дільничних виборчих комісій. Якщо ви подивитесь на будь-яку комісію, в будь-якому селі, то ви побачите що в кожній з них є представник від Добкіна, Тігіпка та як не дивно Симоненка. Хтось може сказати – та то люди гроші на виборах заробляють. Але ж треба пам’ятати події на Майдані, вони, що вже не враховуються. А теперішні події на Донбасі? За умови нормальності нашого суспільства донецька банда регіонів втративши підтримку на території всієї України за винятком Донбаса стала б насправді регіональною бандою. А так у зв’язку з тим, що в деяких куточках України є свої заробляльщики та реваншисти від банди регіонів, зараз Ахмєтов з Єфремовим продовжують тероризувати Донбас та торгуватися з владою підриваючи безпеку цілої країни та народу. Цим бандитам ніяк не можна втрачати 5-6 мільйонів рабів, і в цьому їм допомагають такі як Бакуменко й компанія. На сесії райради де Бакуменка обрали головою, хтось з депутатів задавав питання, а чи в банді регіонів перебуває кандидат на голову ради? На що той відповів, що не може передати справи в районному осередку, бо немає ніякого послідовника. Але як ми можемо бачити з конкретних діянь регіоналів, ніхто нікуди не йшов та мабуть не збирається, кампанія відбувається, третина комісій майже в кожному селі їхня, і хтось координує ці всі процеси, десь беруться гроші, яких немає в бюджеті.
       Заробітчани продають себе, своїх дітей та і всіх нас, зачерствівши остаточно, вдаючи, що нічого не трапилося, і поки суспільство не навчиться адекватно реагувати на такі дії окремих персон, то будемо ми рабами ще довго.



19.05.2014

Павленко Дмитро
І трішки позитиву від братухи Добкіна






4 коментарі:

  1. У цих списках більшість гарних і відповідальних людей, які вже не раз працювали на виборчих дільницях і не слід всіх чесати під одну гребінку. Якщо регіонал чи комуніст - це бандит? А з яких партій ті депутати, що голосують? Невже всім заплатили?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. шановний, регіонали та комуністи це кримінальні елементи, бо той хто підносить патрони теж на війні. Вони себе винесли поза політику, ситуація на донбасі чітко свідчить про це

      Видалити
    2. "Якщо регіонал чи комуніст - це бандит?" - тут ви помилково поставили знак питання замість оклику. Сподіваюсь це не навмисно.

      Видалити
  2. ааааааааааааааааааааа!!! добкін реально упоротий лис!!!

    ВідповістиВидалити