вівторок, 13 травня 2014 р.

Невже буде співпраця?

 Невже буде співпраця?
    Як повідомлялося на цьому ресурсі в дописі від 02 травня, Громадською радою при Варвинській РДА на своїх засіданнях від 28 січня та 26 лютого цього року було порушено декілька питань, та з приводу них подано рекомендації на ім’я голови РДА. Майже всі члени Громадської ради вже не сподівалися хоч на якусь реакцію з боку адміністрації. І от 08 травня голові Громадської ради було надано відповіді на два листа, що відповідно були надіслані до адміністрація 14.02.2014 та 11.03.2014 року. Як ви можете бачити про законні терміни отримання відповідей говорити не приходиться, але ж хоч на тому подякуємо нашим можновладцям.

     З приводу першого засідання та рекомендації за його результатами потрібно відзначити наступне:
1)      З приводу земельних питань Варвинська РДА звернулася до підприємця, що виготовляє документацію, але при цьому жодним словом не згадано чи було звернення до департаменту земельних ресурсів Чернігівської ОДА, тому проблема оформлення більш як трьохсот земельних ділянок громадян, вже більше ніж два роки затримується в області, але РДА вперто відмовчується, чому в області затримують даний процес, адже протягом двох років можна було виявити будь які помилки в оформленні та їх виправити, але ж «віз і нині там».
2)      З приводу пам’яток архітектури більш менш вичерпна відповідь надана в цьому листі, варто лише зауважити, що всіма забута та покинута Кулишівська земська школа. Будівля цієї школи побудована за тим же ж проектом, що і школа в Богданах в 1914 році. На сьогоднішній час, в будівлі частково завалився дах та стеля, місцеве населення потроху розбирає цегляні перекриття  всередині будівлі. Звичайно, можна говорити й про відсутність коштів, і про ніяк та ніколи, та й взагалі покинути це питання, але ж то пам’ятка архітектури, якій в цьому році виповнюється 100 років.
    Лист відповідь Варвинської РДА на рекомендації з приводу засідання Громадської ради від 26 лютого 2014 року носить формальний характер, та являє з себе яскравий приклад відписки, кожен може зробити свій висновок (копії документів дивіться нижче).
   Та незважаючи на це будемо сподіватися хоч на якусь співпрацю.














 12.05.2014


Заступник голови Громадської ради при Варвинській РДА                           Павленко Дмитро

Немає коментарів:

Дописати коментар