вівторок, 10 червня 2014 р.

У Чернігівській області засуджено двох торговців зброєю

            Вироком Ічнянського районного суду Чернігівської області до кримінальної відповідальності притягнуто двох місцевих мешканців, які налагодили незаконний збут вогнепальної зброї та набоїв до неї.
         У березні ц.р. співробітники СБУ затримали обох зловмисників одразу після чергового збуту зброї – карабіну Мосіна та 144 набої до пістолета Макарова.

         У помешканнях затриманих правоохоронці виявили та вилучили 5 мисливських рушниць, карабін з оптичним прицілом, пістолет системи «Наган», ручну гранату, електродетонатори, понад 800 набоїв різного калібру, майже 1 кг пороху, 12 одиниць холодної зброї (ножі, штик-ножі, кавалерійські шашки), а також велику кількість запасних частин до стрілецької зброї.
         Згідно з рішенням суду зловмисників визнано винними у вчинені злочину, передбаченого ч.1 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Їм призначено покарання у вигляді 4 та 3 років позбавлення волі з встановлення іспитового терміну – 2 роки кожному.


Прес-група Управління СБ України в Чернігівській області

Немає коментарів:

Дописати коментар