четвер, 12 червня 2014 р.

Перший крок до пілотного проекту.


        Шановні мешканці Варви вчора 11 червня 2014 року відбулася позачергова сесія селищної ради. Основним питанням порядку денного була відмова від можливої участі громади Варви в експерименті з реформування місцевого самоврядування. Дана ініціатива групи депутатів не отримала підтримки сесії. Так на сесії були відсутні 8 депутатів Виноградська Т.І., Калінчик А.М., Левицький С.І., Бей Г.О., Бойко М.М., Алєксєєв В.Ф., Даниленко А.В. та Рептюх В.Г. З підрахунком голосів вийшов невеличкий казус, хоча він ні на що не впливає.
Так при підрахунку голосів за проект рішення лічильна комісія нарахувала 14 депутатів «за», хоча насправді голосувало 13:

Панченко С.В., Чеберда Т.І., Повар В.І., Павленко Д.В., Мартиненко М.Г., Цопа П.К., Білодід В.О., Алєксєєва Г.І., Гречанівська Г.О., Волох Н.М., Гутак В.А., Смаглюк С.М. та Джеренова Т.І.
        Проти проголосувало п’ять депутатів та голова: Дубчак І.А., Озимай Г.С., Старенченко С.М., Гундир В.Ф. (підписант ініціативи), Обидіна Т.В та Саверська-Лихошва В.В.   
        Натомість утрималося 4 депутата: Пронь Л.Д. (підписант ініціативи), Іваненко Г.І., Карпусь А.Г. та Рубан Л.О.
        Сесію не відвідав жоден мешканець Варви.
         Після засідання сесії я отримав пропозицію зініціювати підвищення тарифів на воду вдвічі. З огляду на теперішні обставини я запропонував підвищити їх разів в 5-10, і зверху, мабуть, треба вже завтра провести експеримент, можливо після цього мешканці зацікавляться своїм селищем, своєю комунальною власністю та іншими своїми нагальними питаннями.

12.06.2014


Депутат Варвинської селищної ради                          Павленко Дмитро

17 коментарів:

  1. Я тебе підніму тарифи в 5 раз. Ти сам за воду платиш НЕХРИСТ.
    Бо на твоєму огородику скоро все пов'яне.
    Ти ба який РОЗУМАКА. ( КАРМЕЛЮК ХРЕНІВ)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. О, бачиш як подіяло, зразу язик з дупи випав. А де ж ви раніше були?

      Видалити
  2. Дмитро, сапай потихеньку на городинні, а тарифи не трогай.
    Бо я тобі дам і депутатства, і тарифів і всього іншого. А людям з твоєї вулиці я все розкажу,
    що за звіра вони вибрали. Як ти дбаєш про їхні інтереси та добробут.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. ти диви. пожвавились. каже не трогай. Як піднімуть тарифи удвоє так нормуль, потім ще раз, і ще раз... а всі платять і без кіпішу. А як півник клюне, тоді і зашепотять: де Павленко, де Павленко (бо самі ж свою дупу не піднімуть щоби дізнатися як їх сношають, а тільки встигають лубрікантом мазати, щоби не натерло)?! А відповідь проста, сам собі, потихеньку сапає на городині, і тарифи не трога.
      Так от, тарифи зараз такі, а не вищі в 5 раз, виключно тому, що ними хоч хтось цікавився і чіплявся до цифри. А що ТИ знаєш про тарифи? От собі дай відповідь, а тоді і побалакай, і давай депутатства, і людям розказуй....

      Видалити
  3. Мало людей читають цей блог. Відповідно і інформацію не мають. Ті що читають варяться в своєму соку. Але пасивність жителів спостерігається безперечно. Цим і користуються прибічники Саверської.

    ВідповістиВидалити
  4. Я не розумію чому стільки грязі на адресу Саверської? Людина з перших днів заявила про те що хоче зробити Варву європейським містечком тоді про пілотні проекти ніхто і не думав і що тут поганого що людина прагне до своєї мрії? якби всі ставили мету і й шли до неї на благо людей. Вона для початку хоч навчила варвинчан дбати не тільки про свій двір, а й про те що біля нього, заставила навести лад. Спочатку великі хазяйнюги були не задоволені, але з часом вже зявилися і квітнички замість гусячих загородок, що тут поганого? Думка матеріальна і от зявляється пілотний проект, це вже інша схотинка до мрії та і тут, як завжди великограмотні незадоволені знову на адресу мера тільки критика...але і це пройде, завжди коли людина щось хоче зробити не тільки для свого блага, для більшості це не зрозуміло, бо звикли міряти все в житті тільки грошима та матеріальними цінностями,,, то ж я бажаю Саверській терпіння і щоб з кожним днем у Варві просиналися і вмивалися більше її однодумців!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Іван Петрович13 червня 2014 р. о 22:56

      Ну що зробила Лихоша у Варві? Організувала вивіз сміття за кошти людей?! Особисто я тут подвига не бачу. А скільки коштів осідає у кишені пані Лихоші , наприклад, за один лише суботній Базар?! А скільки коштів вона отримує від оренди магазинів(включаючи так звані благодійні внески), від комунхозу і.д. А які штати пороздувала у комунхозі, у селищній раді! Отож Лихоша з компанією жирують, а ми....?

      Видалити
  5. Чим більше читаю цей блог тим більше падає в моїх очах Д. Павленко, після майданівських подій я його сприймав як патріота, людину з активною життєвою позицією, радувало те що це представник нового покоління, але я щось не розумію чому він як депутат не підтримує ідею нашого мера? чому він бачить в ній ворога? що поганого вона зробила? до неї я не спостерігав дієвішого керівника у Варві і яку дяку вона отримала від жителів селища?тому хочу порадити не треба воювать, а треба створювати дієву команду і змінюватися самим а значить і змінювати Варву на краще!!!!!Слава Україні!!!

    ВідповістиВидалити
  6. Іван Петрович13 червня 2014 р. о 22:46

    Вражає як наша Саверська "Голова" разом із КП "Господар" крадуть гроші! Це ж треба було до такого дійти, щоб із людей гроші за якийсь полив городів брати. Суми сягають від 60грн і вище із одного будинко. Візьмимо простий розрахунок.У Варві , наприклад, 5000 дворів. 5000х60 000 (триста тисяч!!!! Зазначу, що ці дії є незаконні, оскільки суперечать усім законам України. Люди, чи довго ми будемо Годувати Саверську і її КП"Господар"?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. У Дімона роздвоєння особистості: 6 червня був Анонім, а тепер він Іван Петрович.
      " Анонім 6 червня 2014 р. 22:31
      Вражає як наша Саверська "Голова" разом із КП "Господар" крадуть гроші! Це ж треба було до такого дійти, щоб із людей гроші за якийсь полив городів брати. Суми сягають від 60грн і вище із одного будинко. Візьмимо простий розрахунок.У Варві , наприклад, 5000 дворів. 5000х50грн=250 000 (двісті п'ятдесят тисяч!!!! Зазначу, що ці дії є незаконні, оскільки суперечать усім законам України. Люди, чи довго ми будемо Годувати Саверську і її КП"Господар"?!"

      Видалити
  7. Шановні!
    До чого тут Павленко? Жаба давить, шо він об’єктивно висвітлює новини? І більш ніхто крім його?
    Злодійкувату (по другому сказати не можна, вибачте за різкість) головиху захищають такі ж як вона. Хіба не її люди попались на взятках? Зв’яжіться з Требухом, хай вам розкаже, чому її не загребли разом з тією мадамою з мобільними телефонами та чорним налом. Нехай би потім відкупилась, але факт був би зафіксований. Йому зараз ці таємниці нідочого.
    Якщо вона така чесна як ви говорите, то нехай пройде тестування на детекторі брехні в люстраційному комітеті в Соболєва і заплює всім очі, що вона не винна.
    З казни селища разом із "сотоварищами і ко" у вигляді так званих "підприємців (які вміють тільки дурить людей) розкрадена чимала сума коштів.
    Знають, що не потраплять до селищної ради у чесний спосіб, наостанок хочуть нагріти руки на пілотному проекті.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Не бійтеся назвіть прізвища тих підприємців .Нехай люди знають цих злодюг. Пишіть прізвища , бо інакше це просто балаканина.

      Видалити
  8. Це не перший крок до цього проекту, а п’ятий. Перші чотири кроки це ті таємні чотири засідання в Чернігові, в яких брала участь Лихошва.

    ВідповістиВидалити
  9. Іван Петрович14 червня 2014 р. о 15:33

    Я ,Іван Петрович, і ніякий я не Дімон. А Лихошва - це Злодій!Що ж зробила Лихоша у Варві? Організувала вивіз сміття за кошти людей?! Особисто я тут подвига не бачу. А скільки коштів осідає у кишені пані Лихоші , наприклад, за один лише суботній Базар?! А скільки коштів вона отримує від оренди магазинів(включаючи так звані благодійні внески), від комунхозу і.д. А які штати пороздувала у комунхозі, у селищній раді за наш рахунок! Отож Лихоша з компанією жирують, а ми....? Гнать таких Лихош у шию з влади!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дімон, не нервуйся так, якщо хочеш - будь Іваном Петровичем і прізвище твоє Анонім. Заспокойся і будь пильним, бо прийде Лихоша-Злодійка і упакує тебе у дурдом.

      Видалити
  10. " Проти проголосувало п’ять депутатів та голова: Дубчак І.А., Озимай Г.С., Старенченко С.М., Гундир В.Ф. (підписант ініціативи), Обидіна Т.В та Саверська-Лихошва В.В." - кто выбирал этих дебутатов? У людей враги лучше.

    ВідповістиВидалити