пʼятницю, 13 червня 2014 р.

Кернел з народом


Кернел вложит $200 млн в строительство комплекса по хранению и переработке сельхозкультур Вирішив створити новий тег КЕРНЕЛ. Так як ця вертикально інтегрована, агропромислова компанія щільно сплелася з життям району, області і не тільки. Вашій увазі, цього разу, короткий огляд діяльності та озвучених планів першого півріччя 2014 року. J


Перш за все, хочеться повідомити вам, що «"Кернел", одна из крупнейших украинских аграрных групп, планирует в 2014 году начать строительство комплекса по хранению и переработке сельскохозяйственных культур в Прилуцком районе Черниговской области.
Мощности комплекса составят: по хранению зерновых - 80 тыс. тонн, семян подсолнечника – 100 тыс. тонн, по переработке масличных (рапса, подсолнечника, сои) – порядка 650 тыс. тонн в год.
"Важные характеристики данного проекта: альтернативное топливо в виде лузги подсолнечника в целях производства пара для технологических потребностей. Это позволит отказаться от использования природного газа, как традиционно основного топлива, применяемого в промышленности",- добавили в агрохолдинге.
"Кернел" - вертикально интегрированная компания, работающая в агропромышленном секторе Украины с 1994 года. Производит сахар, подсолнечное масло, осуществляет дистрибуцию бутилированного масла в стране под торговыми марками "Щедрый Дар", "Стожар", "Чумак Золота", экспорт масла и зерновых. Холдинг владеет сетью элеваторов в Украине общей мощностью единовременного хранения более 2,8 млн тонн.»
Чомусь цей інтерфакс рішуче написав назву «"Кернел" инвестирует $200 млн в строительство комплекса по хранению и переработке сельхозкультур в Черниговской области», не планує чи має наміри інвестувати, а вже прямо інвестує…. Ну то таке.
Що тепер ми маємо?! Не встигла компанія оговтатися від сплеску розвитку тваринництва, про який можна прочитати ТУТ, ТУТ і ТУТ (і зробити відповідні висновки), як хвилею плинуть нові реформи та інвестиції в комплекси по зберіганню і переробці сільськогосподарських культур…

Наступного разу, ми спробуємо описати фінансовий стан компанії, який сформувався за останні пів року. І це все зрозумілою мовою. 

8 коментарів:

  1. Уважаемые Дамы и Господа!
    Компания Кернел, это все то о чем Вы так долго мечтали. Финансовое благосостояние владельцев компании ежеминутно растет. Все у Нас отлично в оличие о Вас.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ну це як “здрастє”! Звідки ви дізнались мою “мєчту”, щоб кожної хвилини росло “финансовое благосостояние владельцев компании”? Нє, не про те зовсім моя мєчта... Ваше “финансовое благосостояние”, то прокляті гроші, награбовані минулої осені на чужих полях. Нічого, Януковича зіпхнули, а з вами трохи легше буде.

      Видалити
    2. Вот нам бы всех таких врагов как Вы. Мы бы и горя не знали.
      Вы же ЛОХИ. Многие против НАС пошли, а теперь по Прилуках да Киевах прячутся.

      Видалити
    3. Керував тут один недавано державою, який усіх за лохів вважав. Гавкає тепер по теліку з Ростова. Далі Прилук і Києва забіг негідник.

      Видалити
  2. Біжять ті, хто не може нічого вкрасти як при попередниках. Бо ті попередники вважали і зараз вважають, що їхня піраміда повинна рухнуть, а вона все стоїть. Тому й біснуються.

    ВідповістиВидалити
  3. О ! Давай кусай тепер Кернел .тільки це ж не Саверська -ці ж і по зубах можуть дать. ОБЕРЕЖНО!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. По зубах мо й не дадуть, а собак нацькують. На це Кернели мастаки - йти проти людей з вівчарками.

      Видалити