вівторок, 3 червня 2014 р.

Саверська про пілотний проект.

 Шановні читачі, вашій увазі пропонуємо початок втягування Варвинщини до пілотного проекту. Для того щоб не витрачати 2 години, пропонуємо подивитися з 1:27:00 де виступає Варвинський селищний голова. Ми сподіваємося що всім стане зрозуміло, яка ж першопричина такого поспіху з тим пілотним проектом.




85 коментарів:

  1. Ми виграли 120 тисяч. НУ І ДЕ ВОНИ. Пропоную
    1 кожного місяця Цариця нехай звітує в газеті, на сайті, або на інших ЗМІ. про витраченні кошти.
    2 зобов'язати Царицю от звітуватись за всі пам'ятники.
    3 заборонити їй як обраній особі використовуючи службове положення. клянчити кошти на свої потреби видаючи, що це потрібно селищу.
    4 Дозволити їй зробити саркофаг ( БО ВЖЕ ПОРА).

    ВідповістиВидалити
  2. Тепер зрозуміло чому вчепились за цей пілотний проект С-Лихошва, Старенченко,Рептюх, Дубчак і ін. Створення комунального банку бех контролю зверху дасть їм можливість ще більше тягти грошей до своїх кишень з бюджету селища. Якщо зараз панує дерибан, то що буде потім?

    ВідповістиВидалити
  3. про місто-район сподобалось. Навіщо районна рада, адміністрація? І міліція з прокуратурою нехай не заважають керувати усім районом, зокрема, комунальним банком!
    багато буде бажаючих занять місце "такого" мера - це мрія кожного корупціонера і хабарника!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Шановні Варвинчани!ми знаємо, що з приходом Саверської-Лихошви наша Варва стала чистим, самодостатнім містечком. А що було до цього, пригадуєте? А тепер відносно так званого "пілотного проекту". Ну що тут поганого! Аргументую: не стало "Укпошти"(вона приедналася до Прилук) - варвинчанам же не погіршало. Приєднали газове господарство до Прилук - варвинчанам також не погіршало!
      Отож, робимо висновок.Горлають ледацюги, які хочуть бути на адміністративних посадах, тобто у Корита! Але вибачте, часи змінилися!

      Видалити
  4. для Анонім4 червня 2014 р. 10:25

    Як що назвати ВАС бовдурем то це буде комплемент.

    Прошу ВАС дати роз'яснень яке відношення до бюджету мають особи яких пере числили.
    Та причому тут комунальний банк, і Саверська.
    Наш любимий МЕР якого використовують і як торпеду, і в якості Цариці, ну є в неї відхилення але їх можливо підправити. А що особисто ВИ пропонуєте. Кричати Я проти Я проти дак це вміють усі. Ви будьте ласкаві напишіть конструктивну пропозицію, що саме ВИ пропонуєте і як вашу пропозицію можливо в вести в життя.
    А все інше то просто балачка заздрісників які не можуть дійти до влади.
    Чекаю на відповідь.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Обично хто більше всих кричить "держы вора"? Правільно сам він і кричить.
      Хтось уже себе бачить в кріслі Саверської а мо і самого ГОЛОВИ АДМІНІСТРАЦІЇ.
      І хто це відгадайте загадку:
      Бороду і вуса маю
      Савеською всих лякаю
      У книгарні я роблю
      І Бакуменка люблю

      Видалити
  5. Подивившись повністю засідання,а не з1:27 ,мушу сказати,що це треба бути просто якимись ідіотами в повному розумінні цього слова,щоб відмовитись від участі в цьому пректі.Люди добрі ,ну не ведіться ви на сарафанне радіо,ну пошукайте в інтернеті досвід польських і прибалтійських країн ,ну там чітко написано як вони готували реформу,який опір чинила громада і взагалі в чому суть реформи.І сьогодні наші сусіди хочуть нам допомогти,знаючи як це працює і вивчивши це вже досконало,і мало того надаючи своїх фахівців і кошти і виявляється нам це не потрібно.Невже не зрозуміло,що воду каламутить адміністрація,яка не хоче злазити з теплих крісел.Люди схаменіться! Невже зза купки чиновників,які після кожних виборів змінюють свій окрас,ми похоронемо можливо наш останній шанс змінити життя цієіі нещасноіі країни.ХЛОПЦІ НА МАЙДАНІ ВМИРАЛИ ЗА ЗМІНИ.

    ВідповістиВидалити
  6. Ну диво дивне .Як можна ще роздумувати над доцільністю участі в проекті?.Треба розділити ,що нам важливіше чи зберегти ледацюг в адміністрації чи мати хоч якісь кошти на місцях іпід пильним контролем громади використовувати їх .А використовувати ті кошти є куди.Заради збільшення бюдджету можна піти на зміни і в адміністраціі і в міліціі і кругом ,бо так як ми живем вже не можна далі.Хтось горлопанить .що ж буде з міліцією?Ми кормим ту міліцію,випускаємо в 35 на пенсію і знову платимо10чи скількись там окладів і ці здорові бики отримуючи пенсію,йдуть далі працювати тільки вже на себе без сплати жодних податків.Ну скільки можна ?Сидять в тій міліціі пенсіі ждуть.Не можуть знайти ні вкрадений велосипед, ні вкраденого кроля, я вже не говорю про якісь серйозніші крадіжки і т.д А останні подіі в Украіні на сході, взагалі показали , що ці дармоііди нінащо не здатні.Вони перейшли на бік сепаратистів не роздумуючи.Міліція потребує змін.А кормить цих ледацюг досить.МИ знаємо як відважно ці бовдюрі цілу зиму охороняли Иллича.,а чи так само відважно охороняють вони нас? І МИ НЕ ХОЧИМО КОРМИТЬ ЦИХ ЛЕДАЦюГ! Давайте не боятись змін,вони дуже потрібні, бо далі так жити не можна.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Під пильним контролем громади використали 170 000 грн на ремонт даху будинка по вул. Шевченка, 53. Реальна вартість ремонту максимум 55 000 грн. Таких прикладів безліч...

      Видалити
  7. Тільки завдяки децинтралізації ,рефформі самоврядування Польща ,Словакія.країни Прибалтики,Чехія та і взагалі багато інших країн східної Європи змогли відірватися від совка.Бо на місцях залишалися гроші,а не відправлялося все в центр.Громада вирішує на що першочергово витратити гроші чи на дитсадок чи на клумбу.чи пам'ятник якийсь поставить.І повірте в них квіти не крадуть на клумбах і лавки не знімають на клітки для свиней,бо вони знають,що це за їхні гроші все робиться.А ми наробили проектів ,гроші угнали,а тепер щось ждем.Нічого ждать ,треба починати змінювати сисмему і тоді і підприємі допоможть.Тут писака писав,що підприємці рвуться до бюджету.Це може писати тільки повний ідіот,бо вони без ваших бюджетних грошей спокійно живуть іздравствують.А за кордон їздять частіше ніж ми в Київ.просто вони мабуть бачили як там .

    ВідповістиВидалити
  8. Абсолютно згодна що тільки бовдурі та ті що звикли все своє життя сидіти біля шарового корита хочуть відмовитися від цього проекту!!!!! Бо бояться що вже не попаде..... Боже, дай варвинчанам мудрості, бо крім заздрощів і довгих язиків у них я них не спостерігаю!!!! Втрачати нам уже немає чого все що було у Варві вже розгромили, а побудовано шикарний центр звйнятисті радуйтеся люди добрі!!!!

    ВідповістиВидалити
  9. Тролінг дістався і цього ресурсу. Що ж, це ж мало колись статися. Саверська і та компанія, що тут рве горло за те, що їх хтось хоче відігнати від їх уже улюбленого корита, дуже занервувалися. Для того щоб було як у Польші потрібно мінімум мати не комсомольську свідомість, яку безперечно мають і прєхлєбатєлі, і їхня цариця. Для того, щоб було як у Польщі потрібно не лише дорватися до корита, та утримувати позиції біля нього, будучи депутатом чи членом виконкому, а треба напнутися та щось робити, щоб змінювати середовище навколо. А не відправляти своїх дітей вчитися до Польші, та їздити туди на вихідні, і кожного дня розмірковувати про те, що тут хреново, бо тут хтось насрав (звичайно не я, то хтось). Шановні реформатори, часи золотих унітазів та батонів проходять, навіть для вас, а так як в Польші в нас не буде.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. А-а-а!!!!(рятуйте) Тут уже пахне вєлікім октябрьом: і класовая нєнавість є , і царіца, є і нєнавість к зарубєжному тоже є... Бля, так цеж сайт нашого комуніста Рибака. Всьо я сваліваю - з комуняками в троля не граю (тьху тьху на вас, хрещу вас сварогом, пощезніть).
      PS. Вибачте, корито забираю з собою - кушать очєнь хочеться (ну не стирачками ж торгувать в конце концов)
      PS PS бля чуть не забув золотий унітаз і батон, теж мабуть заберу. Astalavista.

      Видалити
    2. Вибачте мене, о говорящая борода, я вже готовий пнутися (правда корита я вам не віддам, бо кушать очєнь хочється) і собравши всі свої середовища навколо себе і мало того, навколо ужасної Польші, готовий їх змінити на ваш солнцеподобний розсуд. Дітей додому вертаю, про вихідні забуваю, СЛАВА БАКУМЕНКУ.

      Видалити
    3. З таким як ВИ не буде.
      А що конкретно ВИ пропонуєте.
      Окрім читання українських книжок, та біганини з криками Саверська.
      Якщо вибирати між ВАМИ і Саверською то я виберу її.
      1 Вона бігає щось робить багато зайвого але це можна коригувати якимсь (пінкарем)
      А ВИ відкормлений бовдур який зовсім нічого не робить, а тільки заздрить.
      ВАС ніхто не слухає бо всі бачать який ви чоловік, (ЛЕЖИБОКА).
      Де ВИ були? відповідь , а ніде. Дак от седіть і не п...ть.
      Седіть у Книгарні і тихенько помирайте.

      Видалити
  10. Вийміть совок з дупи і дихайте на повні груди.Ха-ха-ха!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Вражає як наша Саверська "Голова" разом із КП "Господар" крадуть гроші! Це ж треба було до такого дійти, щоб із людей гроші за якийсь полив городів брати. Суми сягають від 60грн і вище із одного будинко. Візьмимо простий розрахунок.У Варві , наприклад, 5000 дворів. 5000х50грн=250 000 (двісті п'ятдесят тисяч!!!! Зазначу, що ці дії є незаконні, оскільки суперечать усім законам України. Люди, чи довго ми будемо Годувати Саверську і її КП"Господар"?!

      Видалити
    2. Чим більше горлаєш про Саверську,тим більше вона мені до вподоби.За все треба платить і не тільки за воду.

      Видалити
    3. Слухай жалібник пролетаріату,хренов ти бугальтер,доки ти оце будеш людям в голову випорожнятись.Лічильник -ось вихід.Ти б закликав ставити лічильники,та й нехай не кормлять ту Саверську ненаситну.

      Видалити
  11. Дімонам сала!!! (повне корито)

    ВідповістиВидалити
  12. Вибачайте за відвертість, шановні, але цю вашу Саверську як собаку з усією її тічкої (зі всім її шоблом) треба було давно вигнати з селищної ради. Чим скоріше це станеться, тим тим краще буде всім. Ця фурія стільки вже відмила, скільки не вдалося всім її попередникам разом узятих. Звісно, ті хто її підтримує теж мають рильце в пушку, тому й горлопанять на її підтримку.

    ВідповістиВидалити
  13. Похоже купцы всерьез заинтересовались этим проектом. Но почему только они? Ответ напрашивается сам. Есть возможность делить то, что делит сейчас районный совет. Там работают комиссии и там украсть практически невозможно. Другое дело поселковый совет. Уже сейчас к нему есть большие претензии в этом плане. Недавнее увольнение их сотрудника за взятки только видимая часть айсберга этого учреждения. Только по чистой случайности председатель не была привлечена вместе с этой женщиной. Связка там была и об этом всем известно.С этим понятно.
    Что касается г-жи Саверской в ее участии в пилотном проекте навязываемым областью. Только тот факт, что она делала это за спиной тысяч людей говорит о том, что ее нужно подвергнуть люстрации немедленно. Даже если этот проект принес бы сиюминутную выгоду обществу. Здесь не проходит вариант типа "победителей не судят". Полагаю, что депутаты поселкового совета немедленно должны после отклонения внедрения пилотного проекта, поставить на голосование вопрос о недоверии Саверской. На ее место найдется много желающих, в том числе представителей газоперерабатывающего завода.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я хочу побачити хоч одного купца або не купца який би вилупивши очі від щастя ,взявся б натхненно займатись вигрібними ямами та чагарниками.А люстрацію спочатку треба провести всім господам Бакумам ,а тоді вже коли случиться сіюминутна вигода буде видно кого люстрірувать далі.

      Видалити
    2. "На стройках немцы пленные на хлеб меняли ножики" - слова классика. Некторые наши сограждане, не видят ничего предосудительного в том, чтобы сначала просить денежку (кто сколько может) на издание какой-то брошюрки - то ли о козачестве, то ли о каких-то Лукомских, а потом, поддерживая человека с мохнатым лицом, обзывать предпрнимателей "купцами". Некрасиво.

      Видалити
  14. вибори у жовтні покажуть хто і як попрацював на свій імідж

    ВідповістиВидалити
  15. Дуже шкода,що дідусі вирішують долю внуків.

    ВідповістиВидалити
  16. Хлопцы, не играйте с огнем. Вы и так немало сделали пакости согражданам и без той, которую держите на крючке. Не получится у вас взять власть в Варве. Рано или поздно люди увидят в вас тех, кем вы на самом деле являетесь и выдавят этот гной из раны на теле района. В первую очередь вы должны быть честными перед собой и не лукавя, положа руку на сердце попросит у людей извинения. К счастью, среди вас есть и нормальные, т.е. те, о которых можно сказать словами одного из президентов "Эти руки ничего не воровали". Но это исключение, и таких вы готовы смешать с грязью, дабы самим выглядеть на их фоне немного привлекательней. Да вот беда, ее (привлекательности) никогда не было, а то что есть это рисованная бутафория, которую смоют первыу капли чистой воды в виде новых выборов в поселковый совет.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. ВИДАВИТЬ БИ ОЦЕЙ ГНИИИЙ-БАКУМА.ПАВЛЕНКА І ВСЮ ЇХ РИГОВСЬКУ БРАТІЮ.ВИ МОЛОДЕЦЬ.Я ЗА ВАС! ПИШІТЬ ЩЕ.

      Видалити
    2. Вот он реальный поборник (или поребрик) сермяжной правды, вот оно новое лицо гомоборствующей интелигенциии (с графоманским уклоном) с проклятым сословием купеческой хунты на здоровом теле (без гноя) Варвинского общества привлекательных и лукомских людей. Где же ты был раньше, дорогой товарисч? Как же ты, до сих пор, жил спокойно и смотрел на этих мерзких купцов, когда все боролись под знаменами великого Сварога и предводительством говорящей бороды? О, Аноним от 10 червня 2014 р. 14:05, слышу в тебе силу могучую, будь нашим телом района, не дай району засохнуть.

      Видалити
    3. Слава Аноніму от 10 червня 2014 р. 14:05!!!

      Видалити
    4. Дімонам сала!!!

      Видалити
    5. Внимая призывам Анонима от 10 червня 2014 р. 14:05, мы, Купцы Района, положа одну руку на сердце, а вторую держа в кармане в виде дули, торжественно просим у Людей Района, извинения за все пакости согражданам. Хотя пакости с участием ТОЙ которую мы держим на крючке не идут в сравнение с предыдущими пакостями (без участия ТОЙ). За пакости с участием ТОЙ, готовы просить не только извинения, но и подвергнуть себя публичной люстрации.
      С надеждой на прощение, общество купцов "Эти руки ничего не воровали".

      Видалити
    6. для аноніма Анонім10 червня 2014 р. 14:05

      Що за недоумок пише ці бездарні речі. Яку владу хтось хоче взяти. Про які пакості йде мова. І напишіть, що саме і хто робив.
      Вибачте, але навіщо ця влада комусь потрібна. Про яку бутафорію ВИ говорите,
      На вибори ми підемо принципово, не всі це усвідомлять.
      Ваш результат по виборах всім відомий 1.9 відсотка.
      Байки травить тут всі мастаки, а так ми ВАС будемо перевиховувати.
      ( як хрестили РУСЬ)
      А з приводу не грати з вогнем дак це занадто весело, ВИ себе в який ранг зачислили,
      Ви що про себе возомнили, ВИ хочете залишити за собою слід, дак він скоро залишиться.( тільки слід, або послід).
      Деяким революціонерам, рекомендую усвідомити, що світом правлять інтереси та гроші. Як що ВАШ вектор інтересів не співпадає з нашим, то чому ви приходите спілкуєтесь, щось просите.
      Відповідь одна - ВИ хочете їсти.
      Прочитані Кармелюки даром не пройшли, але ґудзик для тебе Дмитро вже готовий.


      Видалити
    7. Вася! Це ж тобі не каністрами з труби газолін тирить і продавать на базарі. До тебе черга дійде, не сумнівайся.

      Видалити
  17. Сатаністи рвуться до влади. Очаг САТАНІЗМУ В книгарні плюс.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Сатаністи - це ЛИХОША і гоп-компанія "ГОСПОДАР", які обдирають людей до нитки і кладуть собі грошики на рахунки! Вони рвуться до більшої влади! Отож, якщо будемо мовчати , то будемо платити не тільки за полив городу( поливав не поливав - плати), а скоро заплатимо і за повітря!!!!!!!!!!!!!! Гнать таких керівників треба у три шиї!

      Видалити
  18. Анонім 8 червня 2014 р. 13:46

    Так, реформа буде, але поки вона пройде на законодавчому рівні зі всіма її контрольними функціями, можна багато грошиків потягти з кишені держави. В запропонованому пілотному проекті якраз і не буде контролю ніякого до прийняття законів. В цьому проміжку часу цим і хочуть скористатися ті, хто волає за його проведення.
    Хлопцям з великими фінансовими можливостями пораджу трохи напинити в цьому плані, тому що людське терпіння не безмежне, і може так статися, що всі їх торгові точки, заправки і т.п. можуть з легкістю перетворитися на груду розвалин те металобрухту. Коктейлі Молотова та суд Лінча з повістки денної ще ніхто не знімав... Пам’ятаймо про це...

    ВідповістиВидалити
  19. Я ПРОТИВ ПИЛОТНОГО ПРОЕКТА, И ВОТ ПОЧЕМУ:
    Реформа в энергетике, ликвидация олигархических кланов, возвращение денег из оффшоров, отмена единого налога, выведение экономики из тени и очистка правоохранительной системы. У нас есть три категории служащих, без тотальной люстрации которых не сможем двигаться дальше. Это суды, прокуратура, милиция. Там, работает около миллиона людей. Все это пропиталось коррупционным консенсусом. Эти опухоли нужно удалить, используя опыт Сингапура, Грузии, Прибалтики. Для этого нужна очень большая решительность. Но без этого нельзя. Вот с чего надо начинать, а не с пилотных проектов.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Вот тут Вы, как никогда, правы. Ваши слова поддерживаю на все 100 (хоть Вы и не любите купцов).

      Видалити
  20. Почему-то мне кжется,что пора бы открывать форум Варвы: комментарии под этой статтей пора упорядочить в что то осмысленное.

    ВідповістиВидалити
  21. Ну от і все, як кажуть game over, проект "новий мер" провалився, можна "вскривати карти". Будуть вибори і варвинчани вирішать хто їм потрібен в якості голови селища. Одного тільки хочеться, щоб вибрали між чоловіком (в якого вкладено скільки сил і грошей) і жінкою, помішаною на памятниках. Фінансування проекту "новий мер" спонсорами припинено, в звязку з неадекватністю кандитата, чекайте сенсаційних подробиць на сайті та у вільній пресі.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Цитируя слова классика хочеться спросить "ну шо пиз-ки, доигралися?" Думали, что в этом мире все продется и покупается? А вот и результат - хотели купить этого прекрасного человека и патриота Варвы? Я его знаю давно и готов вам сказать, что он не побоиться ваших угроз, даже ценой своего бизнеса, пусть и небольшого, и даже ценой своего здоровья (а вы, я полагаю, не остановитесь ни перед чем). Держись, мой бородатый друг, выборы не за горами! Нам нужен новый мэр.

      Видалити
    2. Боюся, що після заяв спалити заправки і магазини комерсів, до виборів, ваш бородатий друг, не дотягне. Гигиги.

      Видалити
  22. Дак це їхній бородатий протеже? Нічого другого від комерсів не ждав.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Павленко -проект Бакума і Кульбак.Бо що не кажіть,а Бакуменко ж таки , на фоні Цариці, виглядає як Сіра Міль.От цих риг-хамелеонів і козубить ,і придумали вони всадити на трон замість Цариці , ще сірішого себе Павленка,а щоб на фоні нього виглядєть поефекттнєє.

      Видалити
  23. серед сучасних варвинських керівників чоловічої статі не бачу справжнього лідера патріота хіба що Небрат Василь, він не тільки говорить, а й робить..... Саверська амбіцйна ніби сучасна , але з минулої епохи я за молодих керівників!!!! а Павленко на мою думку патріот, не байдужий до долі Варви та нажаль не лідер....

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я теж за Василя, але і не проти Саверської.Вибори покажуть хто чого вартує.Але за Павленка точно б не голосував .

      Видалити
  24. Вважаю, що трохи передчасно говорити про кандидатів на посаду селищного голови, адже не було не тільки висування, а й навіть не оголошено про початок кампанії. Однак серед запропонованих Вами кандидатів якраз кандидатура останнього більше всього підходить до цієї посади. Секретар, заступник та депутати це ті важелі впливу, які спрямовують голову на відповідні дії. Добре, якщо це будуть, в якійсь мірі, однодумці. Але більш за все треба не допустити на цю посаду злодія. Та й депутатський корпус, такий як сьогодні, в своїй більшості теж не має права на своє існування. Продажність, особиста вигода, зрада інтересів своїх виборців це ті критерії, якими керуються наразі делеговані представники народу. Якраз це і показала остання позачергова сесія селищної ради.

    ВідповістиВидалити
  25. Я вважаю, що Павленко, трохи попрацювавши над собою, має дуже великі відсотки стати мером Варви і не потрібно його збивати з правильного русла.
    Дмитро тримайся НАРОД з тобою.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Самооборона "За".

      Видалити
    2. Тю ! А Павленко шо ,хоче на мера ? Люд святий , та ми шо вже з глузду поїхали? чи він здурів?

      Видалити
  26. Зробимо підсумки шановне панство.
    Декілька людей б'ють на сполох, та мутять воду. Їхні прибічники, переходячи всі моральні норми, пишуть різну погрозливу та неправдиву інформацію. На мою думку, вони вважають що вони 5 колонна в Варвинському районі. Шановний Дмитро Павленко прошу ВАС дати відповідь:
    1 Ким ВИ бачите себе у Варвинському суспільстві. ( Підприємцем, політиком, мером.)
    2 Ким Ви є в даний час.
    3 Чи збираєтесь Ви видвигати свою кандидатуру на голову селищної ради.
    З повагою до Всіх Кабалик С.В.


    ВідповістиВидалити
  27. А хто це за Кабалика розписується?

    ВідповістиВидалити
  28. Оце Вам і вся відповідь шановне панство.

    А хто розписується (спитайте в нього він знає).

    Роздуми.
    Дмитро є підприємець - не настільки вдалий як інші, але підприємець.
    Взявши деякі гасла, від різних політичних течій, а саме (Марксизм, Соціал-націоналізм,) реалізує себе в образі революціонера. Безперечно, що деякі справи, що робить Дмитро потрібні,але робить він не професійно, В його оточенні є і ті, що говорять роби отак, а потім глузують з нього. Взявши до себе в команду політичних та життєвих невдах, він розраховує на якийсь позитивний результат.
    Шановний Дмитро Павленко, прошу Вас роз'яснити, яку мету Ви переслідуєте.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Так це знову так званий "кабалик"? Треба справжньому Кабалику все розказать. Може чоловік нічого й не знає.

      Видалити
  29. Анонім14 червня 2014 р. 12:03

    Шановні!
    До чого тут Павленко? Жаба давить, шо він об’єктивно висвітлює новини? І більш ніхто крім його?
    Злодійкувату (по другому сказати не можна, вибачте за різкість) головиху захищають такі ж як вона. Хіба не її люди попались на взятках? Зв’яжіться з Требухом, хай вам розкаже, чому її не загребли разом з тією мадамою з мобільними телефонами та чорним налом. Нехай би потім відкупилась, але факт був би зафіксований. Йому зараз ці таємниці нідочого.
    Якщо вона така чесна як ви говорите, то нехай пройде тестування на детекторі брехні в люстраційному комітеті в Соболєва і заплює всім очі, що вона не винна.
    З казни селища разом із "сотоварищами і ко" у вигляді "підприємців (які вміють тільки дурить людей) розкрадена чимала сума коштів.
    Знають, що не потраплять до селищної ради у чесний спосіб, наостанок хочуть нагріти руки на пілотному проекті.
    Відповісти

    ВідповістиВидалити
  30. До чого тут Павленко? Жаба давить, шо він об’єктивно висвітлює новини? І більш ніхто крім його?

    Дмитрові дали запитання він його ігнорує,
    Напевно немає чого написати. Бо писати різну дурь, краще чим дати відповідь на конкретні запитання. А всі з Вами погоджуються, що в Саверської щось в пуху, але яка альтернатива.
    Соціал-націоналізм до влади не пройде.

    ВідповістиВидалити
  31. , я вот сижу,пью 7 стопарик водочки на кухне, и думаю... а почему же, мы таки... прям бля …!!! знаем всю мировую историю,видим будущие,читаем мысли на ростоянии, посвещенны в величайшиие тайны мероздания.!!! а ездим на заграничных машинах, отдыхаем все в Эвропе,деньги там же стараемся держать,носим китайскую одежду? А..?!!! а ответ прост ето всё лавочники нам жить не дают! цены взвинтили больше всех в области.вот посудите гастроном против вечного огня-маркет, как был куплен? а розовый гастроном как был куплен? и кто владельцы остальных ларьков и магазинов? а заправка на фабрике А?!!! ето все наше. я вот читаю ету фигню и думаю, зачем вы его трогаете.чего то вы уж больно взялись за него. прав наверное...людям нравится а вам не нравится. нехорошо...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Із за таких АЛКОГОЛІКІВ як ти, ми так і живемо. Для тебе, для Павленка, та іншим прибічникам.
      http://www.youtube.com/watch?v=W8yK85TnCNU

      Видалити
  32. А хо це Требуха воскресив.
    Напевно не одне відро горілки випили разом.
    Требух разом із Саверською видали книгу, і я впевнений, що Ви про це знаєте, але мовчите. Пишите про розграбовану казну "сотоварищами і ко" наведіть факти, і ми всі разом притягнемо винних до відповідальності. А так Ви бігаєте і горлопаните Саверська, Саверська
    а толку ніякого. Мені та багатьом іншим Вона теж не до вподоби, а яка альтернатива.
    А Павленку велике спасибі, він як мисливський пес іде по сліду, і облаю є здобич
    ( Саверську). Я вважаю, що цей тандем не потрібно чіпати, Павленко і Саверська дуже добре сприяють розвитку Варвинщини саме в парі.

    ВідповістиВидалити
  33. Ну до чого тут той проект. ПРЕЗИДЕНТ сказав децентралізація , а Павленко проти. Павленко, хто ти такий? Ти просто бездара, якій захотілося сидіти в президіях ,стояти за трибунами і нести свою несусвєтную чуш. Вгамуйся , іди роби якесь діло.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. А ось візьме і не піде Павленко в депутати.
      То, що оді будете робити?

      Видалити
  34. Ця книга називається "Історія ВКП (б)".

    ВідповістиВидалити
  35. СЛАВА !!! ПАВЛЕНКУ І САВЕРСЬКІЙ.

    ВідповістиВидалити
  36. Лавочникам ганьба! Це все вони!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Лавочникам ганьба! Це все вони!

      Шановний анонім, кого Ви маєте на увазі.
      Всіх підприємців, чи вибірково. А як же Кармелюк-Павленко, Він же теж підприємець, і має свою (лавку "Книгарня плюс"). А хто цей писака селянин, робітник, митар інтелігент або бувший чинуша. Ваша основна праця, горлопанити - тримай Саверську бо на більше Ви не здатні.

      Видалити


  37. ВЛАДЕЛЬЦАМ ФАБРИК, ЗАВОДОВ, ПАРОХОДОВ, ЛАВОЧНИКАМ-КУПЦАМ:


    Похоже купцы всерьез заинтересовались этим проектом. Но почему только они? Ответ напрашивается сам. Есть возможность делить то, что делит сейчас районный совет. Там работают комиссии и там украсть практически невозможно. Другое дело поселковый совет. Уже сейчас к нему есть большие претензии в этом плане. Недавнее увольнение их сотрудника за взятки только видимая часть айсберга этого учреждения. Только по чистой случайности председатель не была привлечена вместе с этой женщиной. Связка там была и об этом всем известно.С этим понятно.
    Что касается г-жи Саверской в ее участии в пилотном проекте навязываемым областью. Только тот факт, что она делала это за спиной тысяч людей говорит о том, что ее нужно подвергнуть люстрации немедленно. Даже если этот проект принес бы сиюминутную выгоду обществу. Здесь не проходит вариант типа "победителей не судят". Полагаю, что депутаты поселкового совета немедленно должны после отклонения внедрения пилотного проекта, поставить на голосование вопрос о недоверии Саверской. На ее место найдется много желающих, в том числе представителей газоперерабатывающего завода.

    Хлопцы, не играйте с огнем. Вы и так немало сделали пакости согражданам и без той, которую держите на крючке. Не получится у вас взять власть в Варве. Рано или поздно люди увидят в вас тех, кем вы на самом деле являетесь и выдавят этот гной из раны на теле района. В первую очередь вы должны быть честными перед собой и не лукавя, положа руку на сердце попросит у людей извинения. К счастью, среди вас есть и нормальные, т.е. те, о которых можно сказать словами одного из президентов "Эти руки ничего не воровали". Но это исключение, и таких вы готовы смешать с грязью, дабы самим выглядеть на их фоне немного привлекательней. Да вот беда, ее (привлекательности) никогда не было, а то что есть это рисованная бутафория, которую смоют первыу капли чистой воды в виде новых выборов в поселковый совет.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Пий свою сьому чарку і спать. Не думай о вєліком , бо хер заснеш.

      Видалити
    2. То ли после 17-й чарки, то ли на похмелюгу наш графоман-купцененавистник, а по-совместительству еще и горячий поклонник бородатого "кипучего бездельника", решил собрать всех тараканов, свободно проживающих в его голове и периодически гадящих на страницах этого блога, в единое, целостное произведение. Не исключено, что даный опус вскоре выльется мощным говнопотоком на страницах новой брошюрки с ярким названием "Всем, всем, всем. Владельцам фабрик, заводов и пароходов, а лавочникам-купцам особенно". И найдет она достойное место на полках лавки известного всем купца книголюба.И принесет она им прибыля огромныя. И займут купец-борода со своим почитателем места почетныя у корыта-самобранки. И да возрадуются они.

      Видалити
    3. Бач як заділо негідників. Правильно, так їм, щоб знали... Суд Лінча не за горами...
      Київські квартири ваші вас вже давно чекають. Разом із тою, кого ви держите на гаку. Вона там буде радником Тігіпка по пенсійній реформі...

      Видалити
  38. Мені дуже цікаво чим керувалися депутати селищної ради, коли голосували за полив. Я розумію, що може хтось і не дуже розумний, але всі 30 це занадто. Не бачачи ні господаря ні його подвір`я нарахувати плату за полив за господарство в якому немає ні сотки пахотної землі, а тільки будівлі та двір і яким договором це підкріплено? Ще я вважаю, що біда в тому, що між депутатів немає жодного юриста, який би міг сказати, що ці дії протизаконні, але вони дуже злять людей в цей непростий час. Чи може владі цього й треба?

    ВідповістиВидалити
  39. Ось на які кошти поклали око Саверська та підприємці:

    Село - мільйонер, де немає хати на продаж.
    На Чернігівщині є село-мільйонер, де доярки заможніші за сільського голову

    У селі є опалення, каналізація, водопостачання та Інтернет.

    Маленьке село на Чернігівщині ледь уміщує 1000 мешканців, але тут мріють жити з усіх усюд, адже Гнідинці офіційно - мільйонер в Україні.

    На перший погляд тут усе, як в усіх, якщо не копнути глибше. Нафтові свердловини за радянських часів давали рекордну кількість нафти на рік - 7 мільйонів тонн. Нині виснажені. Але село і далі орендує заводу понад 40 гектарів своїх недосліджено-багатих земель. Орендної плати надходить в межах 3-х мільйонів. Про це пише сайт Земля і воля

    Раніше ці гроші ішли вгору. Тепер залишаються в селі. Сучасні каналізація, опалення і водопостачання дивують лише приїжджих.
    Радянська "Червона зірка" перетворилася в український "Прогрес" - так називається колгосп. Ще нещодавно він працював на Росію. Але після того, як вона відмовилася від пирятинської продукції, вже на осінь місцеві корови постачатимуть свій сир до Китаю.

    В селі два дитячих садочки і дві школи, яких селяни забезпечують продуктами харчування, і роблять це безкоштовно.
    Сторічна Гнідинська школа - вже після ремонту. А дитсадок може дати фору навіть приватним київським. За безцінь батьки віддають своїх чад на весь день навіть влітку. Бо роботи в селі багато, а щоб стати дояркою стоїть черга із дівчат. Зарплатня – 5-6 тисяч. Голова села може лише позаздрити – його оклад 2228 грн.

    А ще у Гнідинцях є "Мрія" - так називається сільський ансамбль. Дискотеки в клубі щосуботи. 17 гуртків і бібліотека з Інтернетом, де мелодрами конкурують із порадами сільського умільця.

    Цьогоріч у селі, яке знаходиться за сотні кілометрів від областного центру, немає ані вільного поля на випас, ані хати на продаж.

    ВідповістиВидалити
  40. Рідний брат ( Дмитрия Киселева) це - Анонім25 червня 2014 р. 11:55

    На Чернігівщині є село-мільйонер, де доярки заможніші за сільського голову
    У селі є опалення, каналізація, водопостачання та Інтернет. Бо роботи в селі багато, а щоб стати дояркою стоїть черга із дівчат. Зарплатня – 5-6 тисяч. Голова села може лише позаздрити – його оклад 2228 грн. А ще у Гнідинцях є "Мрія" - так називається сільський ансамбль. Дискотеки в клубі щосуботи. 17 гуртків і бібліотека з Інтернетом, де мелодрами конкурують із порадами сільського умільця.

    Тоді Журавка Міліардер.


    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. При чем здесь Журавка. Да, действительно к Бойку стоит очередь в доярки, на пай он дает больше всех в районе, если работник добросовестный и не пьяница-ему почет и уважение.Там действительно бюджет села миллион с лишним гривен. Другое дело как расходуются эти средства. Но это уже совсем другая тема.

      Видалити
  41. Почитав оце коменти і сам собою напросився висновок- раз так напали на кармелюка баригі, мабуть непоганий хлопець. Не те щоб я не любив бізнескурдупликів - мені вони як той ховрашок серед поля - є та й є. Одне тільки б я радив їм займатись безпосередньо статутною діяльністю і не сунути свого здебільшого серед них корисливого писка у справи некомерційні. Бо ж ми вже знаємо до чого призводять бізнесюки у владі. Он поставили шокопєтю і що він може? Терорюг шоколадом насмерть загодує? Так і ви, мєстноразлівное купєчєство, що ви можете в силу своєї купєчєскої таки натури? Та ніхера окрім як дерти де можна та ховати податки. Шобля, не так? Тож звинувачення ваші, до речі не аргументовані, у тому що хтось, прийшовши до влади, буде дерибанером , як попередниця, лише відображають вашу суть - не більше.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Рябої кобили сон.Шобля, не так?

      Видалити
    2. ой не так, касатику, ой не так), та й навряд чи ти знайомий особисто з рябою кобилою щоб робити такі висновки.

      Видалити
    3. От бачиш, на мій дурний коментар 09:54 ти не відповів, а той перший таки поцілив у лоба). Отож порада залишається актуальною - дери свої 14.80 і не пнись туди , де потрібні нові люди з новими поглядами і новими рішеннями. Як не крути - а ти продукт совка, хай і специфічний.

      Видалити
  42. А що це купці-лавочники притихли?

    ВідповістиВидалити
  43. Що треба знати, щоб не купити фальсифіковану горілку


    Контроль за обігом алкогольних напоїв та тютюнових виробів в Головному управлінні Міндоходів у Чернігівській області покладено на відділ контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів. Завдяки комплексу заходів, які систематично проводяться і спрямовані також й на профілактику правопорушень, за травень-червень цього року порівняно з відповідним періодом минулого, більше ніж удвічі зменшилася кількість випадків реалізації алкогольних напоїв та тютюнових виробів з підробленими марками акцизного податку.

    Разом з тим, начальник відділу контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів Ігор Пирог повідомив, що за останні півтора місяці виявлено чотири факти зберігання або реалізації алкогольних напоїв з підробленими марками акцизного податку та одне порушення – щодо тютюнових виробів.

    Щоб відрізнити якісну продукцію від фальсифікату покупцям необхідно, перш за все, перевірити, чи відповідає код регіону марки коду місця розливу напоїв. Крім того, зазначена сума акцизного податку повинна співпадати з встановленою ставкою акцизного податку за 1літр 100-відсоткового спирту.

    Тож варто знати, що з 1 липня цього року встановлено ставку в розмірі 70,53грн. за1 літр100-відсоткового спирту. Отже, півлітрова пляшка сорокаградусної горілки, яка розлита після 1 липня, маркується маркою акцизного податку, на якій зазначений акциз 14,106 грн.

    В залежності від дати розливу горілки сума акцизного податку на марці становить:

    - з 01.04.2012 р. по 31.03.2013 р. - 9,174 грн.;

    - з 01.04.2013 р. по 28.02.2014 р. - 9,898 грн.;

    - з 01.03.2014 р. по 30.062014 р. - 11,284 грн.;

    - з 01.07.2014 р. - 14,106 грн.

    В «Урядовому кур’єрі» від 17.06.2014 р. №107 опубліковано Постанову КМУ від 11.06.2014 р. №177 Про внесення змін у додаток до постанови КМУ від 30.10.2008 р. № 957 «Про встановлення розміру мінімальних оптово-відпускних і роздрібних цін на окремі види алкогольних напоїв». Згідно з постановою мінімальна оптова ціна на пляшку горілки місткістю 0,5 літра і міцністю 40 градусів становить 23,27 грн., а мінімальна роздрібна - 34,90 грн.

    Автор: Інформаційно-комунікаційний відділ ГУ Міндоходів у Чернігівській області

    ВідповістиВидалити
  44. Так давайте перевіримо наших уславлених купців на наявність фальсифікату на їхнії полицях.

    ВідповістиВидалити
  45. Перевіряти треба не тільки алкогольні вироби, а й іншу продукцію на термін придатності для споживання. Скрізь, за виключенням двох-трьох торгових точок можна побачити продукти, термін споживання яких давно закінчився.

    ВідповістиВидалити
  46. А бачте як після цього вони притихли? Люди роздивляться в них тих, хто їм заважає. І тоді...

    ВідповістиВидалити
  47. О так, правильно вони призаткнулись, бо ніщо не заважає простому трудязі, образившись на зухвалість тут деяких вазамнівших чьо-то там купцов, під покровом вечірньої темноти пульнуть у напрямку власності "владетелей" ту ж пляшку із сітром дяді молотова)). І якось по-буцеру у якого з них. То шо, пани-розумники, як вам така перспектива?

    ВідповістиВидалити
  48. нє, так не можна, а вдруг нормальний попадетьця, треба тіки винуватих, тим більше що всі вони зафіксовані при придательстві людей району, ось вони: голосували проти того щоб відмовитись від розвалу району п’ять депутатів та голова: Дубчак І.А., Озимай Г.С., Старенченко С.М., Гундир В.Ф. (підписант ініціативи), Обидіна Т.В та Саверська-Лихошва В.В.
    Натомість утрималося 4 депутата: Пронь Л.Д. (підписант ініціативи), Іваненко Г.І., Карпусь А.Г. та Рубан Л.О.
    хто утримався тоже проти народу, тряпки, а не депутати

    ВідповістиВидалити