суботу, 7 червня 2014 р.

Бути чи не бути експерименту?

 Бути чи не бути експерименту?
      Днями ініціативна група депутатів селищної ради зібравши підписи 17 депутатів ініціювала проведення позачергової сесії. Питанням порядку денного є відмова від участі в експерименті. Звернення про позачергову сесію та проект рішення дивіться нижче. Варто зауважити, що ми зверталися до всіх депутатів, за винятком Левицького С.І., Гречанівської В.О., Карпуся А.Г., з якими не вдалося зв’язатися. Депутати Даниленко А.В., Білодід В.О. та Старенченко С.М. перебували за межами Варви. Депутати Рептюх В.Г., Калінчик А.М., Дубчак І.А., Іваненко Г.І., Озимай Г.С., Рубан Л.О. та Обидіна Т.В. за різними причинами відмовилися підтримати цю депутатську ініціативу.

       Необхідно також відмітити, що хоча сесія планувалася на вівторок 10 червня, в зв’язку з тим що понеділок буде вихідним засідання сесії проводитиметься в середу 11. Тож шановні мешканці Варви приходьте на засідання 11 червня на 14:00 та подивіться не по телевізору як голосують ваші обранці. Свої права не відлежують на дивані.



06.06.2014


Павленко Дмитро.

15 коментарів:

  1. Ну й дивина-ці депутати майже всі бюджетники.вони інакше,як завалить реформу й не можуть.

    ВідповістиВидалити
  2. Справа не в бюджетниках, а в здоровому глузді.
    Тепер подивимось до якої когорти належать ті депутати, які "за різними причинами відмовилися підтримати цю депутатську ініціативу". Це підприємці, чи наближені до них, які зап’ятнали себе не зовсім чесним (м’яко кажучи) накопиченням капіталів. Дивує позиція працівника ГПЗ, який потрапив до цього списку і який, мабуть, не розуміє, що в разі запровадження цього горезвісного проекту, доля його підприємства залишиться під великим знаком запитання через обмеження постачання давальницької сировини. Щоправда, здається, він вже пенсійного віку.
    Тим не менш, мешканці Варви можуть наочно переконатися за кого вони голосували.
    Разом з тим це голосування відділить зерно від полови, а люди будуть знати за кого не треба голосувати на найближчих виборах.

    ВідповістиВидалити
  3. Проекту БУТИ.
    Не важливо з Саверською чи ще з кимсь, але в даний час нам дається шанс змінити, що небудь в державі. Якщо не зараз то ніколи, в осінь ми повинні перезавантажити селищну та районну раду. Царицю на пенсію ( з почестями - нехай іде з БОГОМ).
    Пропоную після слідуючих виборів депутатам провести декілька тренінгів, з приводу місцевих податків, та роз'яснити звідки які кошти беруться та як повинні їх витрачати.
    Нинішні депутати ( більшість) і до даного часу про вище перераховані речі і не знають.
    Провести через голосування в селищній раді. рішення про зобов'язання голови раз у тиждень викладати на сайті або в інших ЗМІ інформацію про витраченні кошти.

    ВідповістиВидалити
  4. А шо це іваненко за саверську мазу тягне? Чи заводчани хоч знають шо він там чудить?
    І вася поруководіть хоче та й грошики відмить. Кому, кому, а таким васям треба патику товкти. Дуже вже розпоясалися.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ой і розпоясалися ж ці купци,дуже вже розпоясалися.

      Видалити
  5. Да діло не в Іваненках, а в отіх бовдурах які воду мутять.
    Дмитро Павленко це чоловік з великої букви. Ходить карти річок - струмків складає вимірює вміст Удаю по весні та літом, говорить, що Удай пересихає . Все воно так -але
    1 Пише. що люди не повинні платить за воду яку використовують на полив.
    2 Говорить. що за сміття багато платим.
    3 Проти, щоб ліквідували адміністрації.
    Оця не зрозуміла позиція ЗАВЕЛА ВАС до САНКЦІЙ.
    1 Відкриють магазин канцтоварів.
    2 Заборонять купувати у ВАС.
    3 Пошукають ВАШІ слабі місця.
    4 Піднімуть арендну плату.
    А винуватий у всьому СТ. С. М. і Д.В.В. які ВАМ маразматикам сказали. що ВАС пропонують на голову райдержадміністрації. Чи ВИ малохольні чи не розумієте, що з ВАС
    глузують. .ВИ ніхто, зовуть ВАС ніяк. У ВАС не має електорату, що ВИ добились.
    НІЧОГО. У ВІВТОРОК у ВАС тріумф.
    СВАРОГ ВАС НЕ СПАСЕ.

    ВідповістиВидалити
  6. хто на якій стороні буде видно, коли питання поставлять на голосування

    ВідповістиВидалити
  7. Не розумію до чого тут Павленко. Очевидно, що він висловлює думку подавляючої частини жителів Варви. Якщо я дійсно не поливав город, то чому я повинен платити? З якого дива хтось хоче з мене витягти мої власні гроші? Це врешті решт підло. Скільки обурених по всій Варві таким рішенням людей?
    Негайно треба переобирати і депутатів і голову й виконком.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Влада у Варві міняється, і селищні голови, і керівники КП "Господар", і плата за воду підвищується, тільки от варвинчани незнають за що платять - хіба то вода тече із труб (у деяких навіть помитися ввечері немає чим), як можна іще поливати?
      А Саверська з депутатами навіть не чують про це і приймають такі рішення про полив води. Можливо вона поїде до Німеччини і перейме трохи досвіду - якщо платиш так повинен отримувати якісні послуги і безперебійно!

      Видалити
    2. Поставте лічильник не купайтесь,не вмивайтесь і заплатите нуль гривень.бо лічильник покаже ,що ви не те що не поливали,а взагалє не витратили й каплі.Так і зекономите.

      Видалити
    3. Повністю підтримую Вас! Прикро що у Варві є гоп-компанія "Господар" , яку кришує Сверська- Лихошва . А точніше - ЛИХО ШВА!!! Ці діячі незаконно здирають з людей гроші за полив води.( поливав не поливав - плати!!!! Скоро Лихошва і за сонце придумає платити!!!! А чи знаєте , люди , який штат у "Господарі"? Там є начальник, замначальника, головний інженер, інженер, шість бухгалтерів і Юрист!!! А зарплату отримує цей штат з наших кишень! Люди ! Гнать треба ЛИХОШву і цих ЛЖЕГОСПОДАРІВ!!!!!!!!!!!

      Видалити
    4. Гнать це добре.Так, Лихошва до того ж пенсіонер давно і її дійсно тільки із-за цього не можна обирати на другий термін. Але ж вона повинна понести покарання за те що натворила! Не можна просто так її відпускати! Таке творити за спинами людей і просто так піти??? Закликаю наших законопослушних громадян-юридично обізнаних професіоналів все зробити для того, щоб її привести до відповідальності перед Законом за її "кипучу" діяльність!

      Видалити
  8. До речі, не один юрист в комунхозі, а два!

    ВідповістиВидалити
  9. Люди з різних причин не ставлять лічильники. Не вам судити їх та змушувати ставити ці лічильники.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Іван Петрович11 червня 2014 р. о 20:42

      Визнаю: Цариця-Лихо шва із свитою гребе собі гроші... А Ви ,варвинчани, лохами були, лохами і залишитесь!

      Видалити