середу, 9 липня 2014 р.

Догосподарувалися.



 Вашій увазі надаємо копії одного документу, де "високо" оцінено діяльність наших "господарів". Це початок історії, а чим вона закінчиться можливо стане відомо в найближчий час.

  







8 коментарів:

  1. Це цікава інформація! Дякуємо!
    Але ж це підприємство Варвинської селищної ради і мабуть ноги звідти ростуть...

    ВідповістиВидалити
  2. У заголовку опечатка. Правильно буде "догосподарЮвалися"

    ВідповістиВидалити
  3. притягти не лише до адмінвідповідальності а провести розрачунок та відпустити на відпочинок ненаситних керівників починаючи з керівника Селещноі ради та Господаря. Мало того що завищили тариф так ще встановили на полив. Коли вони опустяться на землю то відчують прелесті своеі діяльності

    ВідповістиВидалити
  4. А чому пан Остапець мовчить за прокуратуру.
    Прокуратура вже десяток років користується водою, і за неї не платить , бо даже не оформленна як споживач в КП " Господар"
    От і все зрозуміло ХТО ЯК і ЧОМУ покривають КП "Господар" від людей і закону.

    ВідповістиВидалити
  5. Це все лихоша гррошики на рауночки склада, злодійка.

    ВідповістиВидалити
  6. А що ви хотіли, в школі не розженеся, а тут уже й доці-дегенератці квартиру купила. Гнать потрібно, та тільки страшно, що "дама" розгону набрала і полізе самореалізовуватися вище, їй аби де засвітитися, а про людей вона ніколи не думала, ще з тих пір як ярою комуністкою була.

    ВідповістиВидалити
  7. Прокуратура перевіряє ВОДОКАНАЛИ

    Прокуратурою Чернігівської області з огляду на складність, великі обсяги та актуальність передано з міськвідділу внутрішніх справ до Слідчого управління УМВС області два кримінальних провадження щодо розкрадання бюджетних коштів при виконанні робіт на замовлення КП «Чернігівводоканал».

    В обох кримінальних провадженнях розслідуються виявлені контролюючими органами випадки виведення бюджетних коштів, виділених на проведення робіт, через фірми-підрядники на рахунки суб’єктів господарювання з ознаками фіктивності.

    Про це повідомив перший заступник прокурора області Олександр Шморгун, повідомляє прес- служба прокуратури

    — У першому випадку мова йде про кошти в сумі 64 млн. грн. за виконання робіт по заміні аварійних ділянок водопровідних та каналізаційних систем. У другому випадку в рамках кримінального провадження з’ясовуються обставини освоєння майже 300 тис. грн. бюджетних коштів при виконанні робіт з будівництва напірного каналізаційного трубопроводу, — уточнив він.

    — Про повну картину проведення робіт і використання коштів, а також і про остаточну кваліфікацію дій тих чи інших осіб, говорити поки що зарано. Усе це буде встановлено і визначено під час досудового розслідування, продовжив перший заступник прокурора області. — Ці факти змушують підозрювати розкрадання бюджетних коштів, тому мають бути ретельно перевірені й отримати свою правову оцінку. Зараз ми наполягаємо на об’єктивному та принциповому розслідуванні і при здійсненні прокурорського нагляду робимо все від нас залежне, щоб воно було саме таким.

    ВідповістиВидалити
  8. Три запити Атрошенка начальнику чернігівської міліції

    Влада, що не помічає проблем «Демарка», «Домобудівника» і «Чернігводоканалу», має піти геть!

    Нещодавно народний депутат України Владислав Атрошенко звернувся з депутатськими зверненнями до начальника УМВС в Чернігівській області, генерал- майора міліції Олега Демченка. Їх три – про тарифи водоканалу, фіктивне банкрутство «Домобудівника» та махінації навколо банку «Демарк».

    - Ви звертаєтесь з проблемами Чернігова до начальника міліції, виходить, міські проблеми міська влада не вирішує?

    - Судіть самі. Національна комісія, що здійснює регулювання у сфері комунальних послуг , збільшила тарифи комунального підприємства «Чернігіводоканал» на водовідведення та водопостачання. Зроблено це на основі інформації самого водоканалу про складові тарифу (собівартість, адміністративні та інші витрати). Так ось у мене, як народного депутата, є великі сумніви правильності розрахунків – як свідчить практика, часто в основу розрахунків закладають фіктивні операції, роботи, яких не було, або штучно збільшується вартість робіт, або придбають обладнання за неринковими цінами. Ця брехня вміло розчиняється у загальній масі даних і в результаті ми, мешканці міста, платимо по завищених тарифах.
    Хай міліція дасть відповідь і будемо реагувати далі.

    - Ви сумніваєтесь і в тому, що «Домобудівник» - банкрут?

    - На це питання частково уже відповіла прокуратура, яка встановила махінації одного з керівників «Домобудівника». А до мене звернулася група обдурених інвесторів, яка вважає банкрутство фіктивним. Люди вказують на багатомільйонне нецільове використання бюджетних коштів, виділених на будівництво квартир постраждалим від чорнобильської катастрофи. Також мене інформують про особисту зацікавленість у банкрутстві «Домобудівника» посадових осіб виконкому Чернігівської міської ради.

    - Багато питань навколо банкрутства банку «Демарк», куди були насильно заведені всі бюджетними – як фізичні, так і юридичні особи. А ця проблема навіть не виникає на сесії міської ради і влада не пропонує жодних шляхів вирішення проблеми. Ваша позиція полягає в чому?

    - Дивіться: 1 серпня начальник управління Національного банку в Чернігівській області Леонід Волошок попереджає відповідальних осіб міста і області про незадовільний платіжний баланс банку та загрозу його банкрутства. 7 серпня банк припиняє видачу готівки і Л.Волошок уже відкрито, на прес- конференції, повідомив про неплатоспроможність «Демарку». Але після цього органи казначейства перерахували на рахунки у банку «Демарк» пенсії та зарплати бюджетників. До людей ці гроші так і не дійшли.

    Десятки тисяч ошуканих вкладників справедливо звинувачують владу у бездіяльності і потуранні злочинцям, адже є всі підстави вважати, що така афера відбулася, як мінімум, за кричущої непрофесійності і бездіяльності посадових осіб з владних крісел Чернігова і області.

    Як зреагувала міська влада на банкрутство міського банку «Демарк»? Ніяк. Ось це відповідь на питання чи треба гнати таку владу чи варто терпіти її і далі.

    Питав Василь ЧЕПУРНИЙ

    ВідповістиВидалити