неділю, 12 жовтня 2014 р.

В ПАТ "ДЕМАРК" запроваджено тимчасову адміністрацію та призначено уповноважену особу Фонду.

 В ПУБЛІЧНОМУ АКЦІОНЕРНОМУ ТОВАРИСТВІ "БАНК ДЕМАРК" запроваджено тимчасову адміністрацію та призначено уповноважену особу Фонду.
На підставі постанови Правління Національного банку України від 25.09.2014 року № 600 «Про віднесення ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «Банк «Демарк» до категорії неплатоспроможних», виконавчою дирекцією Фонду гарантування вкладів фізичних осіб 26.09.2014р. прийнято рішення № 102 про запровадження з 29.09.2014 р. тимчасової адміністрації та призначення уповноваженої особи Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на тимчасову адміністрацію
 у Публічне акціонерне товариство «Банк «Демарк» (код ЄДРПОУ; 19357516; МФО: 353575, місцезнаходження: вул. Комсомольска, 28, м. Чернігів, 14000, Україна) (далі - Банк “Демарк”). Уповноваженою особою Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на тимчасову адміністрацію у Банку «Демарк» призначено провідного професіонала з питань врегулювання неплатоспроможності банків відділу запровадження процедури тимчасової адміністрації та ліквідації департаменту врегулювання неплатоспроможності банків Приходька Володимира Олександровича. Тимчасову адміністрацію у Банку «Демарк» запроваджено строком на три місяці з 29.09.2014р. по 29.12.2014 р. включно.
Протягом дії тимчасової адміністрації вкладники Банку “Демарк” можуть отримати свої кошти за договорами банківського вкладу (депозиту), строк дії яких закінчився, та за договорами банківського рахунку. Виплати за зазначеними договорами здійснюються в розмірі вкладу, включаючи відсотки, нараховані на день прийняття рішення Національним банком України про віднесення банку до категорії неплатоспроможних та початку процедури виведення Фондом банку з ринку, але не більше 200 000 гривень.
Подавати до Фонду гарантування вкладів фізичних осіб або до Банку «Демарк» заяви на виплату коштів за договорами банківського рахунку та за договорами банківського вкладу, термін дії яких закінчився до введення та під час здійснення тимчасової адміністрації у Банку “Демарк”, не потрібно. За такими договорами виплата коштів здійснюватиметься за списками вкладників, які формує уповноважена особа Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на здійснення тимчасової адміністрації Банку «Демарк» .
Про час та порядок виплат за вищезазначеними договорами буде повідомлено додатково на офіційному сайті Фонду гарантування вкладів фізичних осіб — www.fg.gov.ua, та у відділеннях даного банку.

Довідкова інформація за номером «гарячої лінії» Фонду: 0 800-308-108 та номером Банку «Демарк» (0462) 625-957.

Немає коментарів:

Дописати коментар