понеділок, 20 жовтня 2014 р.

Варвинський Ільїч вирушив під молоток.

 Нещодавно, на дошці оголошень Сландо, з’явився наш красень. Оцінили Варвинське «монумєнтальноє скульптурноє проізвєдєніє, виполнєнноє в полний рост» та ще і «Владімір Ільїч ізображон в плащє» - в 120 тис. грн.. Грігорій Стєпановіч, вирішив, про всяк випадок прописати його в стольному граді – Прилуки. І, щоб «убєдітєльна абаснавать цену» підписав його братньою мовою. Ну, то таке.

Цікаво, чому оцінили в 120 тисяч? По вазі, чи, як виріб?
Переймаючись долею району, на правах соціальної реклами, доводимо до відому. Всі, хто має бажання придбати Лєніна, можуть зробити це маючи 120 000 грн. Проте, якщо бажаючих буде декілька, можна влаштувати аукціон. Деталі за телефоном: +38(046-36)2-11-90. Запитати Грігорія Стєпановіча.


Традиційно, робимо натяк кому можна продати вєліколюбімого важдя. Для зручності зроблено інтерактивні посилання. Перше. Друге. У вказаних темах потрібно знайти щирих шанувальників і запропонувати їм скинутися і придбати монумент.  
П.С. Григорій Степанович, наш фотокор буде не в захваті від того, що Ви використали його роботу у своїх комерційних цілях. Світлина на оголошенні - його інтелектуальна власність на яку автор має відповідні права. Розміщення її на даному ресурсі, було узгоджено. У Вашому оголошенні, Ви, вкрали зовнішню форму вираження об'єкта (фотографію), чим порушили чинне законодавство України в області авторського права.

3 коментарі:

  1. Прочитавши дану статтю, можу сказати єдине... "Відносся до людей так як ти хочеш щоб вони відносились до тебе!" Дуже неприємно читати, коли автор відкрито принижує честь і гідність особи, перекручуючи та знущаючись над чужим ім`ям. Ім'я особи вимагає поваги інших осіб.
    Ми живемо в інформаційному середовищі, тому я не бачу проблеми мовного питання. Головне, що ми розуміємо один одного. Не важливо якою мовою ми спілкуємося, російською, англійською чи будь - якою іншою, поважайте, в першу чергу себе і людей!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Афтар, па ходу, ніразуміє русскаго язига. Від етого бєснуєтся. Я тожи ні в захватє от стіля пісьма афтара. Да іще пагляньте, статя бес підпісу. І це мене абурює. Я з вами абсалютна згодєн. Язиг німоже буть перішкодою для інфармації. І для пасодової асоби ні абовязково знать український язиг. Галавне - прадать. Людина сторається. А шо ви робіте? Хочите усе обгадіть. Я прапоную афтара прівлєчь до крімінільної відповідальнасті за пріниженя честі та гіднасті асоби.
      Па самому аголошені. Фатографія сама невдачна шо я бачів. З плямаю білаю. Я дамаю, шо Григорія застовляють прадать памйатнік, а він не хочіт. Вибрав таку фатографію, на яку важка дивится бес сльоз. Ни указаниє харахтеристікі самого памйатніка. Німа вєсу. Німа росту. Німа матіріалу.

      Видалити
    2. ולנטינה היקרה. אני מציע למודעות שלהם, גרגורי ס כתב בעברית.
      Ми ж цивілізовані і розумні люди.

      Видалити