четвер, 9 жовтня 2014 р.

Замість соціальної реклами політична.

 Нещодавно у Варві на білбордах, що раніше займала переважно реклама пов'язана з рятувальною службою та міністерством надзвичайних ситуацій, намалювалися Яценюк з Кодолою.
Можливо з'явився новий добровольчий батальон в складі МЧС, і це саме бійці того батальону? Але більше всього це схоже на політичну рекламу.

 І так як вона з'явилася найцікавіше зараз не те чи може вона там висіти чи ні, а те скільки отримав за розміщення цієї реклами бюджет селища?


Що ж поживемо дізнаємося.


11 коментарів:

  1. А ще поганше тут у Варві
    Дивитись, плакать - і мовчать! Терміново кулю в лоб.

    ВідповістиВидалити
  2. Да такий злочин приховати дуже важко. 5 день БІГМОРДИ - не заплативши жодних коштів в селище піаряться. Начальник пожежної служби так і кинувся знімати. Прокуратура подає запити - бо бориться з корупцією. Міліція розслідує. А наш любимий селищний голова бігає по Варві і говорить, що не має коштів у бюджеті. ЛЮДИ СХАМЕНІТЬСЯ.
    Прошу депутатів зробити запити.
    За ненадходження до місцевого бюджету коштів за рекламу - винних покарати.

    ВідповістиВидалити
  3. Ну чому Ви такі дрібні. Я домовився 24 числа знімуть. Якщо раньше не спалять.

    ВідповістиВидалити
  4. Вже зняли, я слів на вітер не кидаю. Слава - Валентині Василівні. І ЛОХАМ платить в місцевий бюджет не потрібно.

    ВідповістиВидалити

  5. За даними екзіт-полів «Правий сектор» отримав від 2,5 % до 3 % голосів виборців. Так, ми не подолали 5-відсоткового бар’єру. Але ми не вважаємо цей результат програшним.

    Навіть 2, 5 % – це сотні тисяч українців, свідомих, патріотичних та активних. Це армія, що вже завтра готова вступити у боротьбу за державу як на внутрішньому, так і на зовнішньому фронті.

    Сотні тисяч голосів – це результат, яким можна пишатися, враховуючи, що на відміну від конкурентів «Правий сектор» не мав багатомільйонного бюджету на рекламу та агітацію. Левова доля тих невеликих коштів, що надходять нам від прихильників, від представників малого та середнього бізнесу, витрачається на захист України від окупанта – на потреби Добровольчого Українського Корпусу «Правого сектора».

    Незважаючи на історичні зміни останнього року, ми мусимо констатувати, що підсумок виборів, як і раніше, залежить не від якості списків та виборчих програм, а від рекламного бюджету учасників перегонів.

    «Правий сектор» теж міг би мати мільйони рекламних грошей. Але тоді б ми перестали бути «Правим сектором» – силою нової якості, незалежної від олігархічних гаманців.

    Тож, на жаль, цю Верховну Раду знову формують представники великого бізнесу. Однак це не трагедія і не кінець надіям. Це лише початок змін в країні.

    «Правий сектор» продовжить розбудову партії, залучаючи для своїх лав справжніх патріотів. Ми послідовно та неспинно будемо рухатися до нашої мети – а це запровадження політики нової якості та проведення справжніх реформ у військовій, правоохоронній, освітній та культурній сферах.

    Рушійною силою наших ініціатив стануть щонайменше двоє депутатів-мажоритарників: лідер партії Дмитро Ярош та речник ПС Борислав Береза, які, за попередніми даними, виграли вибори на своїх округах.

    «Правий сектор» наголошує: якщо в державі не буде реальних змін, цілком можливий третій Майдан. І ми станемо його активними учасниками. Але брати участь в ньому ми будемо заради України, а не заради відсотків на виборах.

    ВідповістиВидалити
  6. Чому пропали голоси за Блок Порошенка, за партії Ляшка і "Свободу"?

    Соціологи мають замовкнути надовго, бо їхні прогнози знову, як завжди, тобто брехливі. Власне, я ніколи і не вірив їх опитуванням, бо основний, дисциплінований виборець у нас де живе?- правильно, в селі! А хто опитував коли-небудь бабу Ганну із Хлоп'яників і діда Петра із Шаболтасівки? Та вони, навчені гірким настоєм життя, ще й не скажуть... Тож про яку соціологію виборів ви, городські шелегейдики, можете розказувати?

    Так і сталося. Несподівано для всіх Блок Петра Порошенка набрав менше голосів - і набагато, на десятки відсотків, ніж очікували штаби. Така ж доля спіткала вилоносного Ляшка, а "Свобода", щоправда, й за прогнозами балансувала на межі проходження.

    Почнемо з неї, націоналістичної. Класна програма, найкраща з усіх партій - у "Свободи". А хто її читає? Бо більшість партій ніяких програм і не дотримуються. скажімо, ми, зайвограмотні виборці, пам'ятаємо прекрасну програму Юлії Тимошенко "Українська мрія". Що виявилася лохотроном - після виборів ставленики Юлії Тимошенко у неї і не заглядали - ніколи за дерибаном, перерозподілом грошових потоків...

    "Свобода" пішла шляхом Юлії Тимошенко - скажімо, на Франківщині відмовились голосувати за неї, галицьку, бо "надто загрузли в земельних питаннях". Отак, делікатно. На Чернігівщині так і не виясненою залишилася історія зі звинуваченням у хабарництві заступника голови ОДА - свободівця. Але, власне, й без цього вистача, коли далекий від сільського господарства ставленик партії на нараді починає розказувати аграріям про аграрні технології, то крім сміху, який звільняє від бажання голосувати за них, нічого не виникає. А коли замість заміни комуністичних кадрів, свободівці при владі лишають керувати тих же, перефарбованих лисів комуни красної, як це в Чернігові і в Прилуках сталося, то хто буде дивуватися низькому відсотку голосів за "Свободу" у форпості націоналізму на Чернігівщині -у Прилуках?

    Хлопці хороші є в "Свободи", це точно. Але ще й коли накладається на їх діяльність відсвіт Майдану, де від радикального Тягнибока чекали радикальних дій, а отримували чергові істеричні вигуки- волання "Народ, вставай!", то у рішучість Олега не віриться. А в цей час таки хочеться рішучості, хоча "Правому сектору" виборець вірити ще й не може... ні, заклики Тягнибока правильні теоретично. але коли вже мільйон встав і жде на Майдані дій, а лідер націоналістів цьому мільйону замість дій пропонує ще раз вставати, то ...

    Радикали Ляшка могли б набрати, і планували, закопиливши обмотані скотчем вила, більше. Але - як там казав Лєнін про убойну силу кіна у неграмотній країні?! - телепередачі каналу Коломойського різко змусили ляшководів опустити вила. Звісно, їх виборець - не ідеологічний (на відміну від "Свободи"), це розчарований у всенькому житті люмпен, який уже не хоче голосувати за комуністів, розчарувався у Юлії, від якої вчасно відстрибнув Ляшко (Господи, кого тільки не пригрівала наша Юля - джереґеля: від убивці Лозинського до кучмістів Васадзе!), а любить заклик громить, бить і ділить...

    За владну силу, тут уже соціологія не бреше, завжди голосують біля 10 відсотків - гарантовано. У час війни - більше, бо люди природньо хочуть єднатись навколо сильної влади і саме такої влади хочуть. Щоб перемагати. Але бачать невдалі призначення - Гелетея Іловайського, Ярему Маєткового, Гонтарєву ДвістіДоларів... Цей виборець аналізує, бо за президентську силу голосують люди, які давно відійшли від радикалізму вилчатого чи й не хворіли ним. Ось і аналізує і синка рожевогубого, що начебто побув у зоні АТО пару тижнів, а вже йде у депутати... Аналізує кволість державної машини, відсутність реформ (за них мав би відповісти прем'єр, але ж ніхто цього виборцю не довів)...

    Виборців можна назвати бидлом та козлами, як це зробив Віктор Янукович, можна назвати рабами, як це зробила Ірина Фаріон, біомасою, як казала Тимошенко, баранами як казав Мороз, але де вони зараз знаємо...

    ВідповістиВидалити
  7. Нова революція народжується в окопах

    Наближається соціальна революція.
    Її провісником є гнів в очах простих солдат в окопах під Маріуполем, на блокпостах в Щасті...... Цей гнів я бачив на власні очі. Його адептами стають прості хлопці, такі як «Ведмідь», мовчазний снайпер-сапер із національної гвардії, такі як невідомий водій Т-64 з маленького села під Черніговом. Про них, про простих солдат, мало згадують. Вони не стають героями спец репортажів та журналістських фільмів «про війну». До цих хлопців рідко доїжджають волонтери. Політики та чиновники зовсім їх ігнорують, окрім звичайно випадків, коли на них можна попіаритися (переважно це або похорони або ж присяга). Але саме вони, прості солдати, на власних спинах несуть весь жахливий тягар цієї війни. Саме вони завжди попереду і до кінця. Вони сидять в окопах, коли всі інші грають в політику, роздають інтерв’ю та автографи. І якщо добровольці можуть просто проігнорувати безглуздий наказ недосвідченого командира, то ці хлопці вимушені власною кров’ю доводити цю безглуздість.
    Вони потрібні всім, але про них рідко згадують із вдячністю.
    Для держави солдати – це живий щит, яким можна затикати провали в дипломатії та дірки на фронті. Для чиновників вони – це зайва можливість вкрасти, роздери банити та списати «оборонні» мільярди. Для політиків солдати – прекрасний фон для патріотичного піару. Для олігархів – приватна безкоштовна охорона, тіла якої ідеально підходять для убезпечення процесу «отримання прибутків». Самим же солдатом уставом призначено покірно та мовчки вмирати.
    Але всі ці паразити помиляються, якщо думають, що солдати, ці мовчазні робітники війни, і далі будуть покірливо помирати за чужі інтереси. В їх очах я бачив гнів та ненависть. Ненависть до держави, яка їх кинула на смерть без жодної допомоги та захисту. Ненависть до політиків, які кричать про патріотизм, про «стояти до кінця», набиваючи при цьому кишені рейтингом та валютою. В очах солдат я побачив ненависть до олігархів, прибутки яких оплачуються мегалітрами солдатської крові. Ненависть до всієї цієї «елітної» швалі, яка ховає від призову своїх «золотих» виблядків по ніццах та барселонах, і в той же самий час забирає останню копійку у рідних тих, хто на фронті.
    Так що, панове паразити. На ваші жирні шиї чекають солдатські руки. Руки тих, кого ви спалюєте в горнилі війни за ваші інтереси. Не сподівайтеся, що ваші депутатські подачки вчорашнім героям – командирам добровольців, убережуть ваші нікчемні життя від розплати. Ви можете купити одних, ви можете вбити інших. Ви можете через продажні ЗМІ лякати всіх незгодних «путіним», «картинкою для російських ЗМІ» та «медведчуківцями». Ви навіть можете запровадити «патріотичну» диктатуру. Але вам не зупинити процесів, які вже розпочалися.
    У тисяч пригноблених, вихідців із бідних родин, глухих сіл та забутих долею містечок прокидається здоровий гнів та священна ненависть. І поступово відкриваються очі на той світ несправедливості та пригноблення, який роками вибудовувався в нашій країні. Правду не приховати за гучними гаслами та яскравими прапорами. Тож готуємось до відплати, ім’я якої соціальна революція. Саме з неї почнеться справжнє визволення мільйонів пригноблених в Україні.

    ВідповістиВидалити
  8. Твіт про квоти

    В одному не царстві, а демократичній європейській державі депутатів парламенту обрали зовсім не олігархи, а мудрі непідкупні виборці з непромитими мізками.

    Депутати виявилися дуже безкорисливими. Як справжні патріоти, вони нічого не просили від своєї вітчизни, а тільки жертвували собою в її ім'я.

    Ще до оголошення результатів виборів депутати вирішили не ділити місця біля бюджетного корита. Вони не прагнули міністерських портфелів, вважаючи себе слугами простого народу, який представляє собою зовсім не кріпаків у олігархічних вотчинах, а джерело влади та господарів своєї країни.

    Втім, жоден з депутатів не міг зрівнятися по безкорисливості з лідером нації. Так, і ніяк інакше подумали всі виборці, прочитавши перший післявиборчий твіт лідера нації: "Написав коаліційну угоду. Тільки про реформи. Мене не цікавлять жодні квоти в уряді".

    Завгосп нації та очільник найпопулярнішої партії "Не корупційний фронт" одразу зустрівся із лідером нації та твітнув виборцям: "У нас є план реформ. Мене не цікавлять певні квоти в уряді. Особливо хочу зазначити, що мене не цікавить посада завгоспа нації".

    Після цього бургомістр нації швиденько накатав твіт, що його теж не цікавлять деякі квоти в уряді, а також не цікавлять грошові потоки.

    Інші депутати захвилювалися та почали цвірінькати, які конкретно урядові портфелі їх не цікавлять.

    Далі під хештегом #НеСваримосяЗаКвоти не з'явилися фотки справжньої бійні. Один несистемний радикал не примудрився відкусити вухо комбату в суперечці, кого з них більше не цікавить посада віце-спікера нації. Спостерігаючи за політичним цирком, зовсім не наївні виборці раділи, що живуть не у царстві, а у справжній конкурентній демократії, де всіх депутатів обирають прості виборці, а не троє олігархів, які не утримують провідні політичні партії та не впарюють бренди своїх приватних партій зовсім не наївним виборцям на незалежних телеканалах та бігбордах незалежних рекламних агенцій.

    Тим часом безкорисливі депутати не стали б сваритися за квоти безкінечно, але до кожного з них не зателефонував свій спонсор. "Пам'ятай, що ти незалежний демократично обраний депутат! Ти маєш робити не те, що я скажу, і не те, що вигідно тобі самому, а те, чого від тебе хочуть виборці! Зовсім не наївні виборці хочуть від тебе не циркової вистави, а ефективних реформ!" – за чутками, не сказав спонсор, тому що не було ніякого спонсора і тим більше не було всього трьох спонсорів, які не домовилися поділити між собою всю землю та всю владу: лідера нації, мецената нації та банкіра нації.

    Чи не виникла часом після цього коаліція, ми навіть не здогадуємося. Бо важко повірити, що під тиском спонсорів кожен депутат підписав коаліційну угоду, продиктовану лідером нації.

    І ми на фуршеті з нагоди утворення коаліції не були, мед-пиво не пили та грибочками не заїдали, а цю казку не прочитали в стрічці новин під хештегом #ВсеБудеНеТакЯкРаніше.

    ВідповістиВидалити
  9. Військові ставлять ультиматум Президенту

    Якщо президент України Петро Порошенко здасть хоч один кілометр української землі в переговорах з «ДНР» і «ЛНР», його чекає повалення, а владу в країні візьмуть військові. Про це в ефірі телеканалу ТВі заявив командир штурмової групи батальйону «Донбас» Тарас Констанчук, передають Патріоти України.

    За його словами, кожен раз, коли військові відчують, що депутати Ради приймають не ті закони, вони будуть приходити під парламент і палити шини.

    «Поки ми не почнемо контролювати те, що вони роблять, толку не буде. Ми повинні прийти і сказати: «Що ти, падла, приймаєш за закони? Ти зараз вийдеш звідси, тільки ногами вперед». Здадуть хоч одне місто, і президент вилетить зі свого крісла, і буде військовий переворот, а військові візьмуть владу в свої рук », – заявив Констанчук.

    Президент Петро Порошенко ініціює скасування закону про особливий статус деяких донбаських територій (окупованих) через проведення там Росією так званих виборів.Патріоти України

    ВідповістиВидалити
  10. Тетяна Чорновіл: "Заступ" - підарешт!

    Відома українська журналістка розповіла про піймані порушення виборчого законодавства, коли кандидат у депутати, який і став депутатом, грубо порушував закон. Тільки Тетяна Чорновіл помилилася - порушення піймала не "Опора" (про діяльність цієї організації на Чернігівщині практично нічого не відомо), а таки активісти партії "Свобода".

    Далі Тетяна Чорновіл: " Мова йде про 208-й округ на Чернігівщині.

    17 жовтня, за тиждень до виборів, спостерігачі громадської мережі "Опора" зафіксували наступне: у Бахмачі, у центрі міста, двоє молодиків роздавали містянам гроші "від кандидата Давиденка" під розписку та копію особистих даних. Порушники були затримані, причому із доказовою базою – "мішком", у якому виявилося 257 тисяч гривень та 80 комплектів ксерокопій паспортів. Гроші були розкладені у конверти по 250, 500 та 700 грн. За цими фактами порушено п'ять криминальных справ!!!

    Проте цього мало.

    Їх треба довести до кінця, аж до замовника (навіть колективного замовника).

    Справа в тому, що Валерій Давиденко від імені якого роздавали ті гроші "виграв" вибори для себе, і зробив дуже пристойний результат для своєї партії.

    Він балотувався від об'єднання "Заступ". Так от уявіть, "Заступ" в 208 окрузі на Чернігівщині взяв більше голосів ніж "Блок Петра Порошенка" та "Народний Фронт".

    Давиденко переміг кандидата від Ляшка на окрузі Ляшка!!! (Саме цей округ вибрав депутатом в 2012 році лідера Радикальної Партії).

    Звідки у Давиденка виявилися такі потужні "аргументи"?

    Можна здогадатися, якщо знати, що Валерій Давиденко був заступником міністра АПК в уряді Азарова. Тодішній міністр АПК Присяжнюк, який працював під Юрієм Іванющенком, відомий як будівничий мега-корупційних схем (можна згадати мільярди для посередника-паразита компанії "Хліб-інвестбуд", відшкодування мільярдів липового ПДВ зернотрейдерам, та "безпредел" Держсільгоспінспекції).

    А ще Валерій Давиденка називали кумом "сімейного" міністра Юрія Колобова. Те що вони близькі, підтверджує той факт, що в 2007 Колобов з Давиденком разом заснували "Терра Банк"."

    Народний депутат Тетяна Чорновіл пише: "Депутати "Заступа" небезпечні для України тим, що є представниками великого агробізнесу, які звикли заробляти на різних схемах в АПК (на пільгах, дотаціях, липовому відшкодуванні ПДВ). І щось мені зовсім не хочеться опинитися в одній коаліції з потужною агромафією. (Тим паче, що один з заступників міністра АПК Присяжнюка, керівник Держсільгоспінспекції Сергій Трегубенко вже пройшов у ВР по списках Петра Порошенко і автоматично потрапляє в коаліцію). А у випадку укрупнення зграї представників цього виду об'єктивно буде куди важче ламати корупційні схеми в аграрному секторі, які легалізовані через закони і продовжують діяти. І ці схеми, нагадаю, напряму пов'язані зі зникненням українських сіл, зубожінням селянства та відсутності дрібного фермерства".

    ВідповістиВидалити
  11. Вова Морда: Я дав "Свободі" $48 мільйонів, вони брали у всіх


    Львівський бізнесмен і кримінальний авторитет Володимир Дідух (Морда), заявив, що дав ВО "Свобода" $48 мільйонів на політичну діяльність.

    Про це він заявив в інтерв'ю видання "Експрес", яке давно має конфлікт зі "Свободою", передає "Zaxid.net"

    За його словами, ці гроші йшли на утримання осередків партії, мітинги та зарплату функціонерам.

    Проте передав він їх начебто не Олегу Тягнибоку, а Ігорю Кривецькому, відомому також за кримінальною кличкою "Пупс".

    "Тягнибоку особисто гроші не давав, давав Пупсу. Щоб не сказали, що гроші на партію дав кримінальний авторитет. Таким чином, Пупс передавав ніби від себе мої гроші. Я перекривав фінансування усієї партії", - запевняє Вова Морда.

    "Це було спершу 500 тисяч, потім мільйон, потім два, потім три. Потім по вісім давалося. Усього разом $48 мільйонів. Були часи, коли з Тягнибоком я бачився кожний день. У "Фешн-клубі", - розповів він.

    Дідух заявив, що "Свобода" продала націоналістичну ідею, і через це він припинив її фінансувати.

    "Коли вони зійшлися з людьми Януковича, наприклад, з Курченком, я сказав: він на мільярди, під виглядом транзиту, ввозить у країну бензин, а потім топить його всередині країни без сплати податків. Мочіть його. Ви маєте зупиняти такі схеми, ви ж опозиція. А Пупс мені сказав: "Он нам больше денег дает", - розповів Вова Морда.

    "І в Сівковича вони брали гроші, і в інших. А коли вони посадили в крісло генпрокурора Махніцького, то взагалі страшно говорити, що почалося. "Свобода" почала брати гроші всюди і за все. Без Пупса там ніхто кроку не робив",- додав він.

    Дідух переконує, що Кривецький, вів справи навіть з Дмитром Фірташем.

    "Вони можуть зараз від Фірташа віднікуватись, а якщо на маму Пупса була записана власність Фірташа, то як вони можуть віднікуватись?", - запитує Дідух.

    Він заявив, що тепер вимагає від партійних функціонерів повернути його гроші.

    "Вони, будучи у владі, прийняли $600 млн. Подивіться, які він (Кривецький - ред.) готелі купив - "Жорж" у центрі Львова, "Хаят" - у центрі Києва, банки скупили. $200 млн дали тільки за "Хаят", - обурився Вова Морда.

    У свою чергу в партії "Свобода" повідомили, що готують ще один позов до газети "Експрес", яку звинувачують у черговому наклепі.

    Як відомо, про зв'язки Кривецького і "Свободи" з Вовою Мордою ЗМІ почали писати після того, як з'ясувалсь, що у них є спільний бізнес.

    В інтерв’ю ж "Українській правді" Кривецький запевняв, що не знає Вову Морду.

    ВідповістиВидалити