суботу, 13 грудня 2014 р.

Тверезо, чітко і ясно про громаду, самоврядування та роль кожного громадянина.


Ми всі дуже часто нарікаємо на владу, на Петю, Вітю, Юлю тощо. Але насправді основна причина в кожному з нас. І не бачить нам просвєта, поки більшість не усвідомить, що ніякі пєті віті юлі не приїдуть з Києва і нічого для вас не зроблять. Не зробить для вас нічого і теперішня молода, а місцями не дуже, команда. Про це, влучно, Олексій Гончаренко у відеосюжеті.

3 коментарі:


  1. На Пирятинщині виділили гроші на квартири для лікарів


    На засіданні тридцять четвертої сесії Пирятинської районної ради шостого скликання депутати проголосували за виділення коштів на дві відомчі квартири для лікарів.

    Зокрема, з районного бюджету виділили 260 тисяч гривень та 100 тисяч гривень – з бюджету Пирятинської міської ради, повідомляють «Пирятинські вісті».

    Крім цього, по 10 тисяч гривень надали з бюджетів Каплинцівської,Смотриківської, Великокручанської, Дейманівської, Вікторійської та Теплівської сільських рад та по 20 тисяч виділили Харківецька, Білоцерківська, Березоворудська, Давидівська та Сасинівська сільські ради.

    ВідповістиВидалити
  2. Ріпкинські школярі плетуть маскувальні сітки

    Дві маскувальні сітки для військової техніки сплели учні школи №2 з селища Ріпки.

    Їх разом із випрямлювачами току – подарунком селищного голови Сергія Гаруса, теплим одягом, взуттям, продуктами харчування, що зібрали жителі селища бійці місцевої «Самооборони Майдану» передали бійцям в зоні АТО.

    Повідомляє прес-служба «Самооборона Майдану» Чернігівської області.

    Працівники селищної ради вже з самого початку війни збирають допомогу.

    Волонтери Віталій Курач та Олександр Кравченко, ще зовсім недавно учасник АТО зібрані речі передали для бійців батальйону «Чернігів» та Центру допомоги бійцям в зоні АТО у Чернігові (вул. Горького, 59).

    Хлопці передають допомогу воїнам з самого початку конфлікту, неодноразово були на передовій.
    Віталій та інші бійці «Самооборони» майже кожного тижня возить допомогу, тож вони звертаються до всіх з проханням, хто може допомогти паливом.

    Телефон Віталій Курач (063) 1837709, Олександр Кравченко (093) 271 99 16

    ВідповістиВидалити
  3. У Прилуках та Ніжині школярі відпочиватимуть на тиждень довше, ніж у Чернігові

    Зимові канікули для школярів області розпочнуться 29 грудня і завершаться 11 січня. Заняття почнуться у понеділок, 12 січня.

    У трьох районах Чернігівщини канікули розпочнуться на тиждень раніше. У Куликівському, Прилуцькому та Носівському районах, а також у Прилуках діти відпочиватимуть з 22 грудня по 11 січня. У Ніжині канікули теж триватимуть три тижні — з 29 грудня по 18 січня. Адже діти цих міст і районів не відпочивали восени.

    У Чернігові канікули триватимуть, як і загалом по області, два тижні — з 29 грудня по 11 січня включно.

    ВідповістиВидалити