четвер, 28 серпня 2014 р.

Вся правда про Демарк

 Щоб не втомлювати вас важкими формулами, термінами  та об'ємами тексту, пройдемо по самим цікавим фактам Банку Демарк:

1) Станом на 01.01.2014 року зобов’язання банку значно перевищували його власний капітал.

ЗНАТИ, ЩОБ ВИЖИТИ. Випуск 1. Артилерійський обстріл



середу, 27 серпня 2014 р.

Луганщина

За місто-мільйонник точаться запеклі бої. Уночі наші штурмові загони намагалися зайти з Півдня та Заходу. Бойовики обкопалися на Півночі, і заблокували виїзд до стратегічної дороги на Харків.


П.С. На цих кадрах ви можете побачити, як наші земляки беруть участь у воєнних діях на сході України. Зокрема, Варвинчанин Олександр Момот та Антонівський сільський голова - Віталій Якименко.

пʼятницю, 15 серпня 2014 р.

Вам повістка

 У той час, коли на Донбасі реальна війна за Незалежність України від сусідського суспільного укладу, значна частина країни – у традиційному для серпня бахчовому анабіозі.
У головах багатьох вчорашніх прибічників революції - кавунне смузі, на голові - патріотичний віночок.
Соціальне напруження не розряджене ні істотними реформами,ні ув'язненням членів команди Януковича та державних злочинців. Існує реальна загроза вторгнення путінських окупантів.

пʼятницю, 8 серпня 2014 р.

Демарк станом на 08.08.14

Як зазначає офіційний сайт банку - З 08.08.2014 р. Банк “Демарк” розпочинає роботу у звичайному режимі.
Сьогодні усі банкомати у м. Чернігові будуть видавати готівку (ліміт 300 грн), відділення надавати послуги та здійснювати прийом платежів. В подальшому ліміти будуть збільшені та видача готівки буде проводитись у відділеннях.

четвер, 7 серпня 2014 р.

"Демарк" - банкрут? Коментар керівництва банку


Як повідомив офіційний сайт Банку - 
07.08.2014 р. Банк "Демарк" був вимушений тимчасово зупинити роботу відділень у м. Чернігові у зв"язку з неможливістю обслуговування видачі готівки по платіжним карткам.

Останнім часом у місті поширювалися чутки про банкрутство Банку "Демарк". Клієнти піддалися паніці та кинулися знімати кошти з платіжних карток.

суботу, 2 серпня 2014 р.

Заборона на лов раків

 Нагадую, що з 1-го серпня, по 15 вересня ВКЛЮЧНО, діє заборона на всякий лов раків (час другої линьки). Детальна інформація в Наказі Управління охорони,  використання і відтворення біоресурсів та регулювання рибальства в Чернігівській обл.  №30-о від 20 березня 2014р.

пʼятницю, 1 серпня 2014 р.

Автодор на паузі

Ми вже задавалися питанням чи потрібне району підприємства "Варвинський райавтодор". Точніше висвітили Наказ про припинення (реорганізацію) філії.  Продовження цієї історії дивіться нижче...