середу, 11 лютого 2015 р.

За державну зраду до 9 років позбавлення волі засуджено колишнього військовослужбовця

Деснянський районний суд м. Чернігів виніс вирок у кримінальному провадженні стосовно колишнього військовослужбовця, затриманого за підозрою у державній зраді.

Співробітники Управлінням СБ України в Чернігівській області викрили та припинили злочинну діяльність зловмисника у червні 2014 року.

У ході досудового розслідування встановлено, що військовий контрактник за завданням російських спецслужб збирав відомості щодо військової частини, де він проходив службу (у т.ч. інформацію про осіб офіцерського та керівного складу, які брали участь у АТО, схеми оборони військових містечок). 

Зібрану інформацію зловмисник передавав спецслужбам РФ. Під час судового розгляду всі ці факти були підтверджені матеріалами, отриманими в рамках кримінального провадження, та показами свідків.

 За вироком суду громадянина України було визнано винним за ч.1 ст.111 (державна зрада) Кримінального кодексу України та призначено покарання у вигляді 9 років позбавлення волі.

Прес-група Управління СБ України в Чернігівській області



1 коментар:

  1. Привет Варва! Что там с нашей легендой невропатологии Гундырем? Как там он бедняга, отстегнул следокам бабла немало? По штуцеру баксов с призовника брать это вам не какашки по земле катать, тут делиться надо! Но судя по тому, что наш доблестный страж невралгий, препаратор кошельков стенающих в коридорах, обладатель многолетних усов и прочих достоинств находится нынче на передовой борьбы с ущемлениями корешков, т.е. на своем рабочем месте, можно заключить, что всевышний ниспослал ему сговорчивого следока. Интересно только сколько же стоит незаключение?

    Люди!! кто хочет стать милиционером?!!

    ВідповістиВидалити