суботу, 28 лютого 2015 р.

Про все потроху.



        На минулому тижні отримав кілька зауважень з приводу моєї мовчанки на блозі, адже за останній місяць відбулося декілька подій стосовно яких варто було написати не одне повідомлення. Але величезна кількість інформації та подій, що за останній час з’явилося та відбулося просто не дає те все зробити. Тож обмовлюся про де що коротко.

        Сьогодні та позавчора відбулося дві, так би мовити, серії сесії селищної ради. У вівторок не було кворуму і сесія не розпочалася, із 26 депутатів з’явилося лише 14. Але на сесії був цікавий гість. Я правда трішки запізнився та не бачив початку вистави, але причиною красномовної розповіді гостя було те, що бюджетна комісія відхилила цілий ряд забаганок Валентини Василівни, це зокрема: 990 тисяч гривень на будівництво даху на будинку 16 по вул. Миру, це 60 тисяч на постамент від леніна, незрозуміла кредиторська заборгованість в 35 тисяч гривень  і інше. Так от, гість так добре розповідав, що вони виконали такі складні роботи з ремонту постаменту, на які було заплановано 120 тисяч гривень (про що я не одноразово писав тут), а їм надійшло лише 60 тисяч, а так хочеться отримати і ще 60, на які депутати не погоджувалися. В свою чергу депутати пояснювали, що питання стоїть не в якості виконаних робіт, а в доцільності їх виконання. І тут з’являється надзвичайно цікава інформація яку привіз гість. Виявляється, щоб поваляти постамент та прибрати клумби потрібно всього на всього 604  тисячі гривень. Депутат Старенченко резонно запитав у гостя, а за 700 тисяч не міг би він виконати такі роботи? Гостю таке питання було не до вподоби, він обурився і почав повчати пана Старенченка манєрам, але на гостевий жаль виявилося що Сергій Михайлович не піддався поучєніям і поводив себе визивающє. На тому те спілкування і закінчилося, і гість залишив залу. А депутати також трохи поколотившись почали розходитися до четверга.
           В сухому залишку маємо «потужній» аргумент від Валентини Василівни: щоб поваляти постамент треба 600 тисяч гривень, яких ніхто не виділить, тому дурний ремонт за 120 тисяч є цілком виправданий. Кожен читач зробить свої висновки з цієї історії, а я б просив би читачів, хто дотичний до будівельних робіт чи має відповідних знайомих запропонувати селищній раді прийнятніше, та заробити кошти на демонтажі ленінського постаменту та клумб.
       Друга серія сесії не була останньою. Зі всього порядку денного вдалося розглянути буквально кілька питань, п’ять чи шість, і знову не вистачило депутатів і було не достатньо кворуму. Чергова серія відбудеться у вівторок запрошую громаду приходити та дивитися на роботу своїх обранців, та хоч своєю присутністю їх спонукати до роботи, а то мало того що ніхто не хоче туди ходити, так ще і дуже обурюються, що деякі задають запитання та хочуть хоч якось розібратися та вплинути на дурний дєрібан та підкилимну гру, та все те витягнути на поверхню.
26 лютого 2015 року
Депутат селищної ради   Дмитро Павленко

7 коментарів:

  1. Районна газета про це пише, чи ні?

    ВідповістиВидалити
  2. Познущалися з державних символів, таке страмовисько в центрі стоїть, що бридко дивитися.Ви, Валентино Василівно, ніколи не вирізнялися хорошим смаком, а тут вже й нічого сказати, просто ви тундра, тундра, тундра...

    ВідповістиВидалити
  3. Може в деяких питаннях і тунра. Але ця тундра показала що порядок в селещі можна навести. А що ми бачили в Варві з попередніми не тундрами -завалене селеще сміттям та керіиників з розведеними руками вказуючи на свою бездарність в керівництві.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. шо ти мелеш? який порядок ? де? з чим ти порівнюєш? пісні свої про папєрєдніків затусуй собі поглибше. ти знаєш різницю в бюджетах папередників і ноношніх? ні? так закрий рота. тобі реально навели у статті факти крадіжки бюджету а ти мурлятина гнеш свою протухлу лінію. саме ти і такі як ти і є тим процентом у суспільстві який робить його статус "нижче посереднього".

      пойди купи хальви, солодкої води і позбав людей можливості читать твої брєдні

      Видалити
  4. леніна продали за 120 тис шоб поремонтувати постамент за 120тис? у деякому сенсі відбулась анігіляція))). лихошві нобеля?

    ВідповістиВидалити
  5. А чому тут взагалі дивуватися? Якби ж це був перший випадок, але ж він і не останній. Щоб такі відкати робити, треба з кимось ділитися із своїх... Питання: - з ким?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. да не з тобою бо ти не знаеш з ким ділиться а люди знають не тільки з ким ділиться а знають як урвать

      Видалити