суботу, 30 травня 2015 р.

У районах Чернігівщини буде по 3-4 громади....


Ваші думки чекаємо в коментарях....

4 коментарі:

  1. В чому переваги такого об’єднання?
    В чому виграють люди?

    ВідповістиВидалити
  2. Щоб Бахмацький район лишився на мапі України!

    2 червня у актовому залі Бахмацької районної ради заступник голови обласної державної адміністрації Леонід Сахневич представив новопризначеного очільника нашого району - Віктора Міщука. Про це свідчить розпорядження Президента України Петра Порошенка від 26 травня 2015 року № 571, зачитане у залі.

    У президії також був голова районної ради Іван Желіхівський, у залі - депутати обласної ради - Григорій Данько, Микола Шимко, керівники підприємств, установ, організацій району, міські, селищний, сільські голови, депутати районної ради та громадський актив.

    Перший заступник голови облдержадміністрації у своєму виступі назвав основні завдання, які поставив перед очільником райдержадміністaрації Президент.

    Серед них - створення сприятливого інвестиційного клімату в районі, якісна реалізація програми субсидій на житлово-комунальні послуги та ін. Закликав райдержадміністрацію, районну раду, місцеве самоврядування, громадські організації до тісної співпраці задля вирішення проблем Бахмаччини.

    Потім з призначенням новопризначеного голову РДА привітав і очільник районної ради Іван Желіхівський.


    Віктор Міщук у своєму виступі запевнив усіх присутніх, що добре розуміє складність і відповідальність покладених на нього завдань, зазначив, що сподівається на дієву підтримку керівника області Валерія Куліча.

    Григорій Данько, наш обласний депутат, закликав новопризначеного голову РДА і заступника голови ОДА зробити все можливе і неможливе для того, щоб зберегти Бахмацький район під час адміністративно-територіальної реформи в області. Щоб Бахмацький район залишився на карті Чернігівщини.

    Запропонувала чиновникам співпрацю і представник Бахмацької Народної ради Тетяна Григорчук. Закінчилися збори.

    Чому ж не заспівали Гімн України? - запитували, розходячись, депутати райради.


    Озираючись на викладене, хочу спитати, чи й у Варві було таке саме?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. У Варві весь зал скандував стоячи за збереження Варвинського району!
      Молодці!!!

      Видалити
  3. А депутати обласної ради теж говорили за збереження?

    ВідповістиВидалити