суботу, 16 травня 2015 р.

Перукарня біля Едему.

 На днях вирішив поправити зачіску. Заодно описати свої враження про якість побутових послуг в контексті перукарні (яку ще не відвідував). Першим таким закладом, трапилася перукарня, що біля Едему. Людей нема. Я перший в черзі. 

На перший погляд - все добре. Єдине що стоїть на заваді, дак це те, що треба почекати протягом 10 хв. перукаря. 

Поруч - Едем, значить чашка кави буде якраз в тему. 

Пройшло 10 хв. Потім ще 10... Потім ще був обід. Ще кава. І вже через 1,5 години мій терпець урвався.

Не можу нічого сказати про якість перукарських послуг по факту, але, вважаю, що послуга починається з моменту очікування. Брехня в письмовій формі, щоб "утримати" клієнта - неприпустима. Особисто для мене, дана перукарня, зачиняється назавжди.

Якщо хтось із читачів, все ж таки, обрав цю перукарню як основну, при оголошенні про повернення через 10 хв. майте на увазі, що зазначений час може дуже розтягнутися. 

4 коментарі:

  1. Безвідповідальність - основна риса всіх надавачів послуг.

    ВідповістиВидалити
  2. Пан Алєксандер Кузьміч. Гавкнув і в будку? Де Ваші аргументи і докази? Користуєтесь послугами - користуйтесь. Я ж не проти... У мене - завжди є докази моїх текстів. Весь Ваш текст, уважно, не читав (не вартий він того). Але по суті:
    Стосовно якості - відкриваємо очі і уважно читаємо: "Не можу нічого сказати про якість перукарських послуг по факту, але, вважаю, що послуга починається з моменту очікування."
    Факт того, що хтось обирає цей заклад як основний, я теж врахував і описав останнім абзацом. А те що у Вас вистачає розуму, мужності і кабе тільки на такі тексти, так то таке...
    А от стосовно "Слава Україні", такі "персонажі", Слави, Україні не додають.

    ВідповістиВидалити
  3. Алєксандр Кузьмічь переплутав назву місця своєї роботи.
    Думаю, що в таких закладах працюють освічені, виважені, мудрі, духовні та талановиті люди, які працюючи з молоддю, передають їй свої знання та досвід.
    Судячи з його коментарів це не так...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Шановний анонім (було б зручніше по імені звертатися, ну да то таке), змушений поправити Вас. Коментарі від Кузміча, були опубліковані із Фейсбука. Вказаний "Полтавский Национальный Технический Университет" означає що він там навчався. Теж саме стосується наступного коментаря що не пішов в ефір. Місце навчання - не означає, що особа там перебуває (Полтава).

      Видалити