понеділок, 18 травня 2015 р.

Кернел успішно завершив посівну кампанію.

 17 травня наша Компанія завершила весняно-польові роботи з гарними результатами та прогнозами. В рамках проведеної кампанії загальна посівна площа зросла на 3% (порівнюючи з минулим роком) та склала 383 тис. га. Серед цьогорічних особливостей – збільшення застосування добрив на 8-43% та вдосконалення якості насіння за рахунок запуску власного насіннєвого заводу.
Крім того, в цьому році ми вперше використовували найбільші 24-рядні сівалки і обприскувачі, оснащені високопродуктивною системою паралельного керування.
З кожним роком ми стаємо кращими з єдиною метою – забезпечувати високі врожаї та продовольчу безпеку для всієї нашої країни!

Прес-служба Кернел.

5 коментарів:

  1. Подеякують, що після такого посіву, людей наче скосило з распіраторними болячками. Совпадєніє?! Не думаю.....

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. А скільки бджіл потруїли цієї весни! І хоч хто копійку пасічникам заплатив за ці збитки?

      Видалити
    2. А скільки, аноніме, скільки??? І скільки пасічникам платить? Які в них збитки? Хто про них знає? так отож :)
      Кількість аптечних клієнтів - відома. Це кількість людей що звернулися в лікарню + 20% - тих хто звернулися до лікарів не у Варві і ті хто займається самолєчєнієм

      Видалити
  2. Важлива новина.................. (для кернела і для совків), які вимірюють благо народу посіяним, покошеним,і т.д. А, що від цього варвинській громаді?
    Можливо важливіше винести на громадське обговорення питання декомунізації в районі.......... У нас ВОСКРЕСЕНСЬКЕ довоскресалося, що можливо посернути йому історичні ВАЛКИ

    ВідповістиВидалити
  3. Трошки підождіть, буде замість району громада, і тоді не 20% відсотків, а всі 100% будуть лікуватися в Прилуках, тому, що оте горезвісне об’єднання, за яке ратує Саверська, передбачає ліквідацію стаціонару у Варві як такого.
    Об’єднуйтесь...

    ВідповістиВидалити