понеділок, 27 липня 2015 р.

Про природний газ.



 На нашому ресурсі нещодавно вже піднімалася тема природного газу. Кілька депутатів районної ради змусили її керівництво розглядати питання тарифів на газ на своєму засіданні, проекти рішень ви можете знайти на сайті Варвинської РДА, та повідомлення про сесію надруковане в районній газеті. В продовження цієї теми ми хочемо донести деяку інформацію стосовно цього до наших читачів.

        Громадською радою, ще попереднього складу ставилося питання про собівартість газу на початку листопада 2014 року. 

Представники громадських організацій району вже тоді намагалися розібратися, яка собівартість газу який добувається в районі, та як це може впливати на ціноутворення. На таке прагнення громади адміністрація нічого кращого вигадати не змогла і відповіла, що це не компетенція Громадської ради такі рекомендації давати, і просити оприлюднити для громади таку інформацію.

 Кожен нехай сам зробить відповідні висновки, чому так трапилося, можливо чиновники адміністрацій і газу не споживають, а можливо і тіні своєї бояться.

    Громадська рада вже нового скликання знову поставила це питання на своєму першому засіданні, про що ми повідомляли в попередніх дописах. Виявляється таку інформацію можна отримати, що правда не в повній мірі, але хоча б так.


Немає коментарів:

Дописати коментар