четвер, 9 липня 2015 р.

Головний ветеринар Чернігівщини обкладав «даниною» підлеглих


Також з темою "Данина для головного ветеринару Чернігівщини" ви можете ознаймитися на ресурсах:

1. Еспресо.ТВ
2. 368.Медіа

12 коментарів:

  1. Посадовці служби ветеринарної медицини мають сплатити штраф за хабарництво


    Вчора, 10.07.2015, ухвалою Новозаводського районного суду м. Чернігова обрано запобіжний захід посадовим особам органів ветеринарної медицини в Чернігівській області.

    Про це повідомляє прес-служба прокуратури Чернігівської області.

    До керівника Головного управління застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою та визначено розмір застави в сумі 250 000 грн. Його підлеглому - взяття під варту та визначено розмір застави в сумі 150 000 грн.

    На даний час досудове слідство триває, встановлюються обставини справи.

    ВідповістиВидалити
  2. Хух...Люди, вам шоколадний президент кинув кістку, ви й радієте, які б дебіли не приходили до влади, хіба вас не відволікали арештами та всякими викриваннями самих себе? Потрібно знову йти на майдан, зараз потрібно підтримати правий сектор, от вони вас і відволікають від справжніх проблем, а ви вже клюнули... А я думаю, що то підстава, та й Кульбако викрутиться. Для Варви він чимало добрих справ зробив.

    ВідповістиВидалити
  3. Що за добрі справи,цікаво.

    ВідповістиВидалити
  4. Шановні відвідувачі порталу! Це були не хабарі а благодійні внески, які може зробити кожен громадянин на користь розвитку ветеринарної медицини в області загалом, й у Варві зокрема.

    ВідповістиВидалити
  5. Куди здавать? Для якого бичка чи телички?

    ВідповістиВидалити
  6. Спасе тільки АТО. Пам’ятаєте гаішника, якого вигнали за хабарі, так тепер поновився на посаді і поки немає начальника керує цим підрозділом!

    ВідповістиВидалити
  7. В. Грицак в Одессе:"Дамы и господа, сейчас вы услышите трагическую и поучительную историю о мальчике Вите, который любил...Да, любил деньги. Рассказывай!"

    С рождения Витя пай-мальчиком был,
    Имел Витя хобби -- он деньги любил,
    Любил и копил
    Все дети, как дети, живут без забот.
    А Витька на диете, не ест и не пьет, (Почему?)
    В копилку кладет. (Правильно)

    Деньги, деньги, дребеденьги,
    Позабыв покой и лень
    Делай деньги, делай деньги
    (Дальше что было?)
    Где пенни, где шиллинг, а где-нибудь фунт, (Большие деньги)
    Стал Витька тем кем стал
    Скопил целый пуд. (А-а-а, молодец)
    Но в том-то и дело, что он не один, кто больше всех деньги на свете любил. (Наш человек, наш). Он это забыл...

    ВідповістиВидалити
  8. Заарештовані керівники ветмедицини внесли заставу

    Прокуратурою Чернігівської області проводиться досудове розслідування по кримінальному провадженню за підозрою начальника Головного управління ветеринарної медицини в Чернігівській області Кульбако В.Д. та начальника Прилуцького районного управління ветеринарної медицини Кірієнко А.І. у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України.

    Про це повідомляє прес-служба прокуратури Чернігівської області.

    Кульбаку В.Д. та Кірієнку А.І. визначено запобіжний захід у вигляді застави в сумі 250 тис грн та 150 тис грн відповідно, які підозрювані вже внесли на спеціальний рахунок.

    Розслідуванням встановлено, що Кульбако В.Д. щомісяця отримував неправомірну вигоду в сумі близько 2 500 грн через Кірієнка А.І. із своїх підлеглих – керівників районних управлінь за не перешкоджання в їх діяльності.

    Слідство відпрацьовує версію про отримання керівниками районних управлінь коштів від фізичних осіб-підприємців та юридичних осіб у своєму районі.

    З метою об’єктивного розслідування вказаного злочину та викриття всіх його учасників прокуратура області просить повідомити небайдужих громадян про факти звернення до них працівників ветеринарної медицини за фінансовою допомогою.

    Звертатись слід за телефоном (0462) 67-40-86, анонімність гарантована.

    ВідповістиВидалити
  9. Хто спускає справу на гальмах? СБУ і прокуратура - хто кого?
    Взагалі-то першою про затримання керівництва управління ветеринарної медицини повідомила обласна прокуратура, але, як завжди, - без прізвищ. Хоча, власне, сама прокуратура і не затримує - а міліція чи СБУ. А керівництвом може бути і завідділом. Але голова СБУ поламав їх плани.

    Того ж дня Василь Грицак заявив: "Нам вдалося затримати, а фактично зламати вертикально побудовану схему системного отримання хабарництва і поборів в Чернігівській області - затримані під час одержання хабара керівник Управління ветеринарної медицини, його заступник, два районних керівники".

    Далі справа техніки - глянути хто ж такі керівники по прізвищах. Тут приховати не вдалося.

    Це - Віктор Кульбако, начальник головного управління ветеринарної медицини, депутат обласної ради від Партії регіонів.

    Обласне СБУ внесло уточнення: "Керівник Головного управління ветеринарної медицини Чернігівщини щомісяця незаконно отримував від кожного з начальників районних управлінь по 25 тисяч гривень, а також талони на пальне.

    Співробітники СБ України спільно з прокуратурою затримали «на гарячому» хабарника та двох начальників райуправлінь, які принесли чергову суму щомісячної «дані».
    Під час обшуку в кабінеті та помешканні посадовця вилучено понад 40 тисяч гривень у конвертах".

    Проте пройшло трохи часу і прокуратура робить хід у відповідь - затриманів внесли заставу і - увага! - Кульбако брав уже не по 25 тисяч, а по 2,5! В десять разів похудала сума хабара! Куди поділась решта? З ким домовились про зменшення строку?

    Власне, читайте самі повідомлення прес- служби прокуратури: "Кульбаку В.Д. та Кірієнку А.І. визначено запобіжний захід у вигляді застави в сумі 250 тис грн та 150 тис грн відповідно, які підозрювані вже внесли на спеціальний рахунок.

    Розслідуванням встановлено, що Кульбако В.Д. щомісяця отримував неправомірну вигоду в сумі близько 2 500 грн через Кірієнка А.І. із своїх підлеглих – керівників районних управлінь за не перешкоджання в їх діяльності".

    Уже кудись зник заступник Кульбако і замість двох районних керівників - лишився один, прилуцький. Невже голова СБУ так підозріло не вміє рахувати кількість затриманих хабарників? Чи з ними щось сталося у прокуратурі?

    Чекаємо хід СБУ... Служба не захоче лишатися в дурнях? Чи дурнями бути нам , спостерігачам бурхливої боротьби з корупцією?

    А я ще дивувався - чому обласна прокуратура так злякалася під своїм офісом невинної машини з наліпкою полку "Азов"...

    Василь ЧЕПУРНИЙ, "Сіверщина"

    ВідповістиВидалити