середу, 12 серпня 2015 р.

Робота Комісії з перевірки КП «Господар». Продовження. Частина 3.



 Продовжуючи знайомити громаду селища зі звітом Комісії з перевірки КП «Господар» в даній частині буде вміщено Висновок стосовно судової справи мешканця квартири в будинку № 16 по вулиці Миру проти КП «Господар», яку мешканець виграв, та отримав від підприємства компенсації за збитки 14,5 тисяч гривень.
При роботі Комісії над даним питанням та Висновком з приводу нього, Комісія окрім з’ясування причин саме цього конкретного випадку, намагалася розібратися із загальним станом речей в галузі послуг з обслуговування будинків та споруд, тобто знайти не тільки конкретні причини, що передували саме цій судовій справі, а зачепити загальні проблемні питання обслуговування будинків загалом.
     Даний матеріал обов’язково необхідний для прочитання та вивчення мешканцям багатоквартирних будинків. Дуже часто можна почути від варвинчан із мікрорайону, чому ж той Господар нічого не робить, за що ми платимо тощо. В даному Висновку ви знайдете відповіді на частину ваших запитань, та зрозумієте природу тих всіх причин. А звідси випливає і питання виборів, хто за кого голосує, і як це відбивається безпосередньо на помешканнях конкретних громадян.
     Забігаючи наперед повідомлю, що в результаті судового позову мешканець виграв справу, отримав 14,5 тисяч гривень, КП «Господар» провело ремонт та заміну частини системи липневої каналізації в 16 будинку по вул. Миру; висновків з даної справи ніяких не зроблено, відповідальності жодна посадова особа не понесла.



Немає коментарів:

Дописати коментар