четвер, 22 жовтня 2015 р.

Робота Комісії з перевірки КП «Господар». Продовження. Частина 6.



 Трохи загубився в теперішньому інформаційному потоці останній, шостий Висновок комісії з перевірки КП «Господар». Цей висновок стосується реалізації інвестиційних програм за 2013-2015 роки на Підприємстві. Інвестиційні програми для комунального підприємства це також інструмент з раціонального прозорого використання прибутку.

    Як Ви можете побачити з висновку, інвестиційні програми виконуються в неповній мірі, або ж взагалі не виконуються. Особливу увагу варто звернути на встановлення лічильників на свердловини. Це питання актуальне для підприємства більше ніж 10 років, і воно продовжує бути невирішеним. Хай кожен сам вирішить для себе чому це питання не вирішується. А ми змушені додати, що махінації з тарифами на водопостачання відбуваються в основному за рахунок завищеної кількості піднятої води та завищеної кількості втрат води в мережі.
   Даний Висновок комісії з перевірки КП «Господар» є останнім, але даний цикл публікацій завершиться заключною статтею де буде розміщено пропозиції комісії оформлені в відповідних проектах рішень.


Немає коментарів:

Дописати коментар