пʼятницю, 9 жовтня 2015 р.

«Мама» хохотала, а треба було плакать.



Просимо читачів дуже уважно подивитися на світлини. Це технологічний колодязь свіжо покладеного водопроводу на вулиці Трудовій. В колодязі окрім водяної труби та засувки на дні, ви можете спостерігати і за телефонним кабелем, який пролягає посередині колодязя. Можливо дехто з читачів здогадався, що телефонний кабель лежить там дуже давно, а от колодязь викопано на днях.

 «Спеціалісти» КП «Господар» довго вибирали місце де ж розмістити колодязь, і нарешті вибрали, і так вдало його вибрати можуть лише ці «спеціалісти». Зарічка, як і «мама» сміялася тиждень, а треба було б плакати.

5 коментарів:

  1. за такую работу нужно привлекать к ответственности, почему после того как обнаружили что там кабель, не было принято решение перенести в другое место, а смешного здесь совсем нет так как ближайшее время ждите что интернет пропадет, если его перебьють. и затем снова скрепят то уже скоро спроможнисть данного кабеля будет потеряна навсегда

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. "перебьють", "спроможнисть" - вивчи для початку українську мову, а потім будеш коментувати та навчати проводити роботи.

      Видалити
  2. Як би ж ті спеціалісти хоч коли трезві були. Я рік тому визивала опломбувати на зиму колонку на вулиці ,так переживала за "спеціаліста", щоб виліз з колодязя, бо пьяний був в Ж.ОПУ.

    ВідповістиВидалити
  3. Навчати проводити роботи можна і без знання мови, земля осяде і кабель трісне, інша справа - хочеться спілкування рідною мовою.

    ВідповістиВидалити
  4. Вона разом з ними от так як цей колодязь робить все, без перебільшення.

    ВідповістиВидалити