середу, 27 травня 2015 р.

Спотривні досягнення Варвинчан.

 Коротенький огляд з відкритого чемпіонату України з бразильського джиу-джицу (no gi). СК БК "Фенікс", який був представлений тільки в двох вагових категоріях по білим поясам, дякуючи чіткому тренерству Віталія Крохмалюка та наполегливості й майстерності спортсменів змогли здобути дві медалі. Андрій Сорока в ваговій до 79,5 кг здобув золото, ну і наш земляк, Володимир Харлан у ваговій до 73,5 кг здобув бронзу. З чим і вітаємо! Так тримати!

понеділок, 18 травня 2015 р.

Кернел успішно завершив посівну кампанію.

 17 травня наша Компанія завершила весняно-польові роботи з гарними результатами та прогнозами. В рамках проведеної кампанії загальна посівна площа зросла на 3% (порівнюючи з минулим роком) та склала 383 тис. га. Серед цьогорічних особливостей – збільшення застосування добрив на 8-43% та вдосконалення якості насіння за рахунок запуску власного насіннєвого заводу.

суботу, 16 травня 2015 р.

Перукарня біля Едему.

 На днях вирішив поправити зачіску. Заодно описати свої враження про якість побутових послуг в контексті перукарні (яку ще не відвідував). Першим таким закладом, трапилася перукарня, що біля Едему. Людей нема. Я перший в черзі. 

На перший погляд - все добре. Єдине що стоїть на заваді, дак це те, що треба почекати протягом 10 хв. перукаря. 

пʼятницю, 15 травня 2015 р.

Зло непереможне, або хто покриває корупцію.



 Більше року пройшло від перемоги Революції гідності, а діюча коаліція у складі «Народного фронту», «Самопомочі», «Блоку Порошенка», Радикальної партії Ляшка та інших політичних сил на чолі з урядом Арсенія Яценюка так і не спромоглася на кардинальні зміни в державі.

середу, 13 травня 2015 р.

Пост із Фейсбука

 На мордокнизі потрапив під погляд один пост від Віталія Тилиженко. Пропонуємо тепер Вашій увазі.
Информационные посылы кремля с помощью СМИ - Пинчука, Ахметова, Порошенко, Медведчука, Курченко и тысяч ботов, внедряются в мозги украинцев. Помогу минстецю, чтобы ему было легче работать, весь шлак сгруппирую и систематизирую.

четвер, 7 травня 2015 р.

Тарифи й субсидії в країні, де переміг популізм.



 Система субсидій, придумана Кабміном, є нічим іншим, як корупційною схемою, покликаною замаскувати майже повне збереження статус-кво. Вона не лише не приведе до помітного збільшення платежів населення, а й спровокує масову корупцію на побутовому рівні, додатковий відхід доходів у "тінь" і марнотратність.

понеділок, 4 травня 2015 р.

Оце так чакофф, або «По чім цукор для народу»



 Останній візит у відомий всім заклад «Чайкофф» змусив заглянути в останню статтю про нього. Також, по новому перечитати коментарі. Щоб не забирати ваш час і не викладати всю палітру емоцій перейду до суті.
Те що рахунок за еспрессо та лате, в сумі склав рекордних 29 грн. мене не здивувало. Мій душевний спокій і моральну рівновагу не збентежив навіть факт того, що саме в процесі приготування, у кавовій машині, закінчилася кава. Працівнику довелося відкрити і досипати іншу каву в процесі помолу. У відповідному закладі, продаж такої порції, являється - неприпустимим. Але коли за стік цукру просять, додатково, 1 грн. – це вже перебор.

неділю, 3 травня 2015 р.

На Чернігівщині СБУ перекрила транзитний канал контрабанди наркотиків



        
        Служба безпеки України спільно з прикордонниками та митниками перекрили контрабандний канал постачання наркотиків. Контрабандист сподівався налагодити транзитний канал наркотичних засобів територією України.