суботу, 26 вересня 2015 р.

Вони всі працюють для людей.



     Навколо нас постійно відбуваються дива, постійно щось таке трапляється дивне та чудесне. Так і сьогодні, в принципі як і перед кожними виборами соціальна реклама у Варві перетворюється на політичну. Цього разу аграрна партія, яка кудись когось об’єднує. 

пʼятницю, 25 вересня 2015 р.

СБУ затримала на хабарі депутата Чернігівської міськради


Служба безпеки України спільно з прокуратурою затримала на хабарі депутата Чернігівської міської ради. Перебуваючи на посаді директора одного з комунальних підприємств міста, він систематично незаконно отримував гроші від комерсантів за сприяння у безперешкодному здійсненні торговельної діяльності.

середу, 23 вересня 2015 р.

Знову про тарифи.



    Серед певної частини місцевих чиновників та наближених осіб є таке переконання, що наприклад Остапець та, мабуть, і я, поставили собі питання довбати КП «Господар», поки не задовбемо, а не дивимося на інші тарифи, наприклад електроенергію та газ. Ми дивимося на всі тарифи, але я змушений наголосити, що КП «Господар» це власність громади Варви, а виконком, який встановлює тарифи, призначений селищною радою, яку ми обрали.

В Украине зреет революция против миллиардеров и олигархов, - Олег Соскин...

вівторок, 22 вересня 2015 р.

Про черговий тур чемпіонату.



 Минулої неділі відбулися матчі 4-го чемпіонату області з футболу серед ветеранів. Так у Варві відбулася зустріч Іст-агро : Ветеран (Сираї), яка закінчилася з рахунком 0:2. У Бахмачі відбулася зустріч місцевого Ветерану з командою з Ніжина. Бахмацький Ветеран розгромив Дельфін з Ніжина з рахунком 5:0.

понеділок, 21 вересня 2015 р.

Бєлиє лєбєді передають вітання.



         Як вже згадувалося на цьому блозі 02 вересня відбулася сесія селищної ради, але формат того допису не дозволяв висвітлити певні подробиці розгляду деяких питань. Але  так трапилося, що з’явилася нагода знову повернутися до деяких цікавих обставин. Я хочу повернутися до тієї події і розповісти читачам блогу обставини розгляду питання затвердження фінансового плану КП «Господар».

пʼятницю, 18 вересня 2015 р.

У Варві затвердили нові виборчі округи на вибори до селищної ради



Варвинська селищна територіальна виборча комісія
Чернігівської області Варвинського району
Постанова
16 вересня 2015 року
Про утворення  одномандатних виборчих округів по виборах депутатів селищної ради.
           Відповідно до частини другої  статті 17 Закону України «Про місцеві вибори» комісія постановила  утворити 26 виборчих одномандатних виборчих округів:

Удар по радикалам. Как в Украине готовятся к местным выборам.

суботу, 12 вересня 2015 р.

Чемпіонат області з футболу серед ветеранів. 1-е коло.



 У неділю 06 вересня закінчилося перше коло чемпіонату області серед ветеранів у групі Б. Так, у третьому, заключному, турі першого кола зустрічалися Ветеран (Сираї) – Іст-Агро (Варва), зустріч закінчилася з рахунком 2:1, та Дельфін (Ніжин) – Ветеран (Бахмач), матч закінчився з рахунком 1:5.
Також нами не повідомлялися результати другого туру в якому були зіграні матчі між Дельфін (Ніжин) - Іст-Агро (Варва), рахунок 3:3; Ветеран (Сираї) – Ветеран (Бахмач), рахунок 0:1.

пʼятницю, 11 вересня 2015 р.

Наш Ворог - Система.

Система загрожує існуванню держави. Питання подальшого існування Системи - 
це питання національної безпеки України. 
Про це та багато іншого в черговій цікавій програмі.

четвер, 10 вересня 2015 р.

Щось на зразок дайджесту.



 Останні 10 днів життя Варви було дуже насичене подіями, але не завжди є час і брати участь в тих подія, і потім рефлексувати з того приводу на сторінках цього блогу. Але подітися нікуди, бо немає кому, тому от в такій формі, щось на зразок дайджесту. Тож почнемо, і почнемо з кінця.

пʼятницю, 4 вересня 2015 р.

Робота Комісії з перевірки КП «Господар». Продовження. Частина 5.



 Продовжуючи тему публікуємо наступну п'яту частину роботи відповідної Комісії. Ця частина стосується дебіторської заборгованості споживачів перед підприємством. Доречі це дуже складна тема, яку ніхто не хоче розпочинати розв'язувати. Просто заборгованість зростає та й годі, частково КП "Господар" активізував позовну роботу, але о той все.