вівторок, 21 червня 2016 р.

Держава в Україні як бутафорія.

      Після крайнього Майдану, та подальших подій в нашій країні суспільство все більше втомлюється від дійсності. Однією з причин цього є безпосередньо і саме суспільство, точніше його переважна більшість. Зараз ті хто голосував за теперішнього президента та його команду в більшості випадків просто мовчать, і тихо собі дивляться на все те ..лядство.
А так хотілося всього та відразу. А в результаті стали лохами, яких вчергове взули.
Натомість всім треба затямити, що вибір це відповідальність того хто голосує. І найголовніше треба всім пам’ятати, що з теперішніх чиновників не буде ніякого путнього діла, вони вже самі не вірять в свою основну байку про досвід, бо до чого б вони не торкалися все одно виходить або КПСС, або колгосп. Можна б було б цю теперішню ситуацію назвати театром абсурду, але театр, то дуже тонка матерія, тому це потягне лише на банальний цирк з дибілами-клоунами. І як би ті клоуни не намагалися приховувати справжню свою природу, а вона все одно вилазить.
     От до Вашої уваги і черговий дибільний клоунський шабаш. Ці світлини зняті сьогодні в суботу 18 червня 0 10 годині у Варві. Якщо хтось не зорієнтувався, то це РБК на центральному майдані селища. Державна установа закликає всіх на ярмарок, ярмарок риговища та дибілізму, дешевого цирку. І це насправді діагноз.


18.06.2016

Д. Павленко


4 коментарі:

  1. Так ярмарка прошла все таки или нет?

    ВідповістиВидалити
  2. Так ярмарка прошла все таки или нет?

    ВідповістиВидалити
  3. Про що дана стаття? ЦНАП функціонує, вивіску одразу ж перевісили

    ВідповістиВидалити
  4. Як все просто, взяли та й перевісили. Правильно говорять, що державу в нас мало хто поважає, а за що поважати, коли держслужбовці себе не поважають.
    Я пропоную вивіску перевісити на вікна голови РДА. Можна і бабла більше попросити, а шо?

    ВідповістиВидалити