четвер, 30 червня 2016 р.

Продовження волейбольної феєрії.

          Так трапилося, що і на наступний, після дня молоді, день я потрапив знову на черговий кубок з волейболу. Цього разу серед організаторів вже були представники влади. Варвинська РДА до дня молоді та 20-річчя прийняття Конституції України організувала кубок з волейболу. 


Цього разу кубок відбувався вже у Варві на місці відпочинку «Водограй», на вулиці Перекопівській.

         В розіграші кубку брали участь п’ять команд: Ладан, Дружба, Ветерани, ГПЗ та Динамо. У фінальному поєдинку зустрічалися ГПЗ та Динамо, перемогли останні. У матчі за третє місце перемогу святкувала молода команда «Дружба». Загалом як і в попередній день гра була видовищна, хоча свої корективи вносила і спека. Учасники команд в перервах матчів, освіжувалися в місцевому ставі, що знаходиться на території Водограя поблизу волейбольного майданчика.


        Також у Водограї працювала кухня де можна було замовити, і кашу, і шашлики, і інші страви.

        Спостерігаючи вже другий день за змаганнями з волейболу я для себе зробив такий висновок, що ентузіасти цього діла у Варві та районі є. Їх не багато, це таке не дуже широке коло людей хто полюбляє цю гру. Є в свою чергу ще зовсім юні, що також доволі добре вправляються у волейболі, натомість немає ідейних натхненників, хто б щільніше об’єднав всіх дійових осіб, залучив би більше зовсім молодих і підняв би це все діло на вищий рівень, заагітувати потенційних спонсорів, для створення в майбутньому аматорської команди для представлення і за межами району, і безперечно, щоб показувати ще більш видовищну гру.  І повертаючись до вже сказаної тези стосовно громадської ініціативи ми повинні розуміти, що чиновницький апарат особливо напружуватися і не буде в цьому напрямку, як і в принципі в будь-якому іншому, в силу різних причин. Лишається тільки громадська ініціатива знизу.

Павленко Д.


2 коментарі:

  1. Стало відомо, на якій дрібниці "погорів" головний санітарний лікар Микола Донець

    Детективами Національного антикорупційного бюро України спільно з прокурорами Спеціалізованої антикорупційної прокуратури виявлено корупційну схему керівництва Державної санітарно-епідеміологічної служби, метою якої було заволодіння бюджетними грошовими коштами під виглядом виділення премій до Дня медичного працівника України.

    Відповідно до вказаної схеми, керівник Держсанепідслужби України надав злочинну вказівку ряду директорів відповідних державних обласних установ, згідно із якою останнім та їх заступникам буде виплачено премію до Дня медичного працівника у розмірі двох місячних посадових окладів, один з яких вказані особи можуть залишити собі, а інший повинні передати йому.

    У четвер, 30 червня, детективами проведено 44 обшуки у 20 областях України, за результатами яких затримано двох керівників центрального апарату Державної санітарно-епідеміологічної служби України, які були організаторами злочинної схеми. Також вирішується питання про затримання ряду керівників обласних установ, котрі брали у ній участь.

    У зв’язку з великою кількістю об’єктів у різних регіонах України, на яких проводилися слідчі дії, до участі у даних заходах було залучено працівників Департаменту захисту економіки Національної поліції України.

    Досудове розслідування триває. Головного санітарного лікаря області Миколу Донця затримано.

    ВідповістиВидалити
  2. У Миколи Донця проходить обшук

    У ці хвилини триває обшук службового кабінету головного санітара Чернігівщини Миколи Донця, повідомляє сайт ЧеLine.

    Його пов’язують з кандидатом у нардепи по 206-у Ярославом Гірічем, бізнес якого – дератизація чернігівських підприємств та помешкань городян.

    ТОВ «УМПК» – бізнес, як відомо, процвітаючий, бо його «благословила» чиновницька еліта.

    Зокрема, сам тесть молодого політика Віталій Добрянський, який є близьким другом головного санітарного лікаря Чернігівщини Миколи Донця.

    Останнього пов’язують зі скандальними схемами з продажу землі для гіпермаркету «Епіцентр», сумнівними судовими рішеннями та загадковою смертю журналіста Тараса Вознюка, який проводив розслідування про діяльність аферистів.

    Як пишуть ЗМІ, старі друзі — Добрянський та Донець — стоять і за скандальною схемою забудови Кордівки.
    Також, подейкують, у Донця в райцентрі Мена є незаконне виробництво по розливу води, співвласником якого є завідувач центру ортопедії Чернігівської міської лікарні № 2 Володимир Фриз, батько УКРОПівки, Оксани Тунік-Фриз.

    Вочевидь, саме ці цікаві моменти з 22-річної профдіяльності Донця і впали в око головного міліціянта країни Арсена Авакова.

    Нагадаємо, сьогодні за хабарництво і розкрадання бюджету затримали Головного санітарного лікаря України Святослава Протаса і начальника департаменту Санітарної служби України Олександра Чепурного.

    У ці хвилини триває допит 19 обласних головних санітарних лікарів.

    "Сіверщина".

    ВідповістиВидалити