вівторок, 19 липня 2016 р.

Шедеври совєцькой мислі. Лучший міліціонєр.

 Шановні читачі, пропонуємо Вам нову рубрику на нашому ресурсі "Шедеври совєцкой мислі".
В цій рубриці ми будемо подавати до Вашої уваги найкращі, найцікавіші найхарактерніші приклади мислеформ, що зпродуковані яскравими особами із числа тих кого ми можемо назвати вагомим "совєцький чєловєк".
Сьогодні піде мова про найкращого міліціонєра.
Насолоджуйтесь.



P.S. До уваги читачів варто зауважити, на скільки нам відомо дане звернення в сесійній залі не звучало, тому це більше схоже на особисте звернення нашої самодержеці.

5 коментарів:

  1. Чудово! Просто чудово! От таки цікаво, як неформальну підтримку та фінансування на різні друковані видання Нашої селищної голови виділяв Требух А. В. (колишній начальник райвідділу); встановлення камер для вуличного огляду - також його ініціатива, а кращий Каліш? Тож Шановна селищний голово, поясніть ЧИМ кращий Каліш, окрім формальних, нічим не підтверджуючих слів? І ще одне зауваження, чому цей документ не був оприлюднений ні на сесії, ні невідомий громаді Варви, може хто і взагалі проти його кандидатури! Чому ВИ самостійно вирішуєте таке важливе питання для Варви та району вцілому? І на останок! Чому Ви вважаєте мудріше себе за думку прямого керівництва, якому підпорядковувався Каліш, м. Прилуки, керівництва Управління в м. Чернігові, комісію атестації Головного управління Національної поліції (більша половина з них - це представники громадськості) з 8 чоловік, результатів психологічних тестів та IQ тестів, які всі в один голос сказали, що вищевказана особа не може перебувати на посаді керівника! Чи не берете ви на себе, селищний голово, забагато?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дорога, вельмишановна Валентина Василівна, чудово щи ви іще за правоохороні органи переживаїте, але потрібно думку населення питать а тембільше колектив в якому він працював, вони краще знають що це за людина не відміно від вас. Перед тим як писати такі заяви НАГОЛОШУЮ ("від іменні всих жителів Варвинщини") як це ви зробили і не винести на обговорення, це непрофесійно і підступно з вашої сторони, так робити нельзя коли це касаїться всього Варвинського району, так як Варвинське ВП обслуговоє весь Варвинський район, це така маленька ремарочка до того, щоб в подальшому такі рішення "ВИ" без обговорення населення і "ТРУДОВОГО КОЛЕКТИВУ" в якому ця людина працювала не приймали.
      Що стосується Каліша Олександра Івановича за якого ви так добре турбоїтесь, і так гарно написали все в листі , що під його керуванням було саме краще ніж до його попередників, це частино так і не більше, але це як зрівнювати з двома які були перед ним. Що стосується того як ви писали чесний, добросовісний, справедливий і толерантний, це теж можна сказати частино справді так. Але коли людина виконую паличну систему «правдою - неправдою, законно- не законно), тобто план який був поставлений зверху, коли було заявлено «МІНІСТРОМ» та єсть відповідний наказ про зняття статистики у показниках, тобто як в нас люблять народі говорити паличної системи, то він недодержується тих наказів, законів які були із самого верху, аті які безпосередньо йому говорять в області, це одне говорить людина переживає тільки сама за себе і за свою кар’єру на посаді начальника. не звертаючи уваги на атмосферу в колективі яка панує. За раді показників він готовий жертвувати своїм колективом та їхніми сім’ями, тобто в любий час доби збирати безпідставно або і за того що не виконаний план на місяць, який був поставлений начальником області, навіть у вихідний день або після суток працівника в якого раз в неділю той довгожданий вихідний чи хоча би отсипний. Недодержуючись ніякого кодексу України про охорону праці, тобто весь перероблений час який працівник переробляє, ніде не табилюється і не фіксується, відповідно за оплату додаткову немає і розмови. Також у його колег (підопічних), єсть сім’ї, діти яких виховувати потрібно, домашнє господарство, в якому потрібно господарювати, це особо його ніколи не хвилювало, головне було закрити місяць і виконати план який був поставлений областю, жертвуючи своїм особовим складом і їхніми сім’ями. Це все говорить про те, що після революції гідності нічого в системі чи керівниках не помінялося, як працювали за старою системою так і працюють, можна навіть сказати і гірше, і в цьому і його єсть велика заслуга. Під час керуванням ним було добровільно примусово звільнено двох працівників хоча як мені було відомо хотів чотирьох і це де які з них працівники які не були згідні з його політикою і могли висловити свою думку в колективі, також під тиском керівника звільнилось близько 5 працівників.
      Також вельмишановна Валентина Василівна, спитайте кращого дільничного не один рік якого ви нагороджували грамотою, чи коли працював в паспортному столі і якому до пенсії оставався 1 рік чому він не працює. Бо дорогому Олександру Івановичу не вигідна була така людина, яка могла встати і все в очі при всіх сказати, що це незаконно так робить не можна.
      Тому коли такі заяви ви пишите, то спочатку обдумуйте, і питайте думку інших. Чому ви не попросили у Авакова корінного жителя Варвинщини який там працює на посаду начальника, мені не зрозуміло, чому повинен бути начальник з другого району який тут не проживає, не ходить вечорами по Варві тим самим піддержувати відносини з жителями, чи обдивиться де що робиться у вечірній час, а Олександр Іванович +- о 19-00 год., сів у свій службовий транспортний засіб і поїхав до м. Прилуки де там постійно проживає і слідить за порядком.

      Видалити
  2. лучші ІНОГОРОДНІ міліціонєри РОЗПОЧАЛИ ПОЛЮВАННЯ НА ПОСТАВЩИКОВ мєсних спортсмєнов розговорного жанра

    ВідповістиВидалити
  3. анекдот майже в тему
    - Врахуйте! Все, що Ви скажете, буде використано проти Вас!
    - Гола баба!
    - Що, гола баба?
    - Використовуйте проти мене голу бабу!

    ВідповістиВидалити