понеділок, 25 липня 2016 р.

Радість жителів вулиці

     Важко сьогодні не те, що будувати, а навіть і ремонтувати. Але це не стало на заваді для очільниці Гнідинцівської громади Наталії Міщенко. Село, можна сказати з радістю, не спиняє свого оновлення. Останнім часом «зодягнулося» в асфальт 10 вулиць села. В тому числі й наша вул. Пушкіна.

     А те, якою вона була, згадується, ніби якесь страхіття. Ми поселилися тут шість років тому, приїхавши в село з-під Чернігова. В сезон бездоріжжя чи після сильного дощу звідси в прямому розумінні слова вибратися до центру села було зась – грязюка до колін, калюжі. Тож без гумових чобіт обійтися було неможливо. Гірше того,й перспектива, що тут будуватимуть тверде покриття, нам не світила.
     Одначе ситуація змінилася на краще, і не без допомоги Наталії Іванівни. Свою лепту помочі вніс і наш депутат сільради О. Дерко. Він поставився з розумінням до колективного листа мешканців нашої вулиці і порушив перед сесією сільради клопотання про будівництво твердого покриття на вул. Пушкіна.
     І ось настала урочиста мить відкриття асфальтованої стрічки вулиці довжиною 810 м.
     Будівельники ФОП «Федорченко» з Прилук освоїли на асфальтуванні вулиці майже мільйон коштів місцевого бюджету. Працювали на будівництві оперативно і з завданням справилися за два тижні.
     Жителі вулиці щиро дякують голові села Наталії Міщенко, всім, хто допоміг нам у асфальтуванні вулиці. Це був гарний подарунок нам у переддень свята – Дня Конституції України.
                                        Від імені жителів вул. Пушкіна В. Портяна, с. Гнідинці


За матеріалами газети «Слово Варвинщини» № 27 від 09.07.2016

Немає коментарів:

Дописати коментар